كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فارسی ساز ویندوز XP توسط شرکت Microsoft ® است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: نقل قول: نوشته اصلی توسط milad181 سلام من نمیدونم چجوری از شر مشکل genuine ویندوز بر بیام هر کاری میکنم بازم اول ویندوز این پیغام میاد که شما احتمالا دزد ویندوز هستید ویندوزتان را ثبت کنید و به من اجازه updat یا ریختن برنامه های جدید مایکروسافت نمیده!!! لطفا راهنماییم ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||
| عضو ![]() | نقل قول:
لينك دانلود
__________________ ما براي وصل كردن آمديم دو سافتکم که هر روز آپديت مي*شوند: http://softcam1.parsdvb.com http://softcam2.parsdvb.com آپديت Tps.bin http://tpsbin.parsdvb.com كدهاي Auto Roll با آپديت روزانه: Auto Roll Key | |||
| |
| | #12 | |||||||||||
| عضو تاریخ عضویت: December 23rd, 2005
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | این فارسی ساز مشکل داره . در هنگام فعالیتهای سنگین مثل فتوشاپ و ... ناگهان کل سیستم عامل از حالت راست به چپ خارج شده و چپ به راست می شود ، درست مثل یک عکس که معکوس شود . | |||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
نقل قول:
نسل ما نسل آریاست ایرون افتخار ماست حالا هی بگو اینگلیسی رو ترجیح میدم. | |||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to M*E*H*D*I For This Useful Post: | niayesh81 (Friday 26 January 2007)
|
| | #14 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
قدرت اعتبار: 5 | آقا راستش یه کم سخته! یعنی منظورم اینه که همه چی زیرو رو شد.درست مثل اینکه جلوی مانیتور آینه گزاشته باشیم و از تو آینه نگاه کنیم.همه چی از راست به چپ شد.آیا میشه کاری کرد که هم فارسی باشه و هم از چپ به راست.یعنی منظورم اینه که منوها مثل انگلیسی چپ به راست باشه.آخه الان همه چی مثلا مثل" Start" فارسی شده (شروع) ولی اومده سمت راست.نمیشه یه جوری بردش سمت چپ؟ | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to M*E*H*D*I For This Useful Post: | niayesh81 (Friday 26 January 2007)
|
| | #15 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نه دوست عزيز من هم اونو نصب كردم ولي هرچي باهاش ور رفتم و انگولكش كردم افاقه نكرد كه نكرد
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| | #16 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | عجب آدمهای نادونی هستنا.یعنی یکی اونجا نبوده بهشون بگه فارسی که دارین میکنین دیگه به چپ و راستش دست نزنین. ![]()
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| microsoft , فارسی , ویندوز , توسط , ساز , شرکت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد