كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل در نصب ویستا کمک است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: با سلام من هاردم مکستور 160 هست وفتی میخواهم ویستا نصب کنم درایو های هاردم نمیشنا سه .؟ از روی اکسپی که نصب میکنم درایوهای هارد میاد ولی در ادامه اینستال کردن سیستم ریست مشه و ویندوز نصب نمیشه . cpu 3600 moth:ga945pl-s3 ram:2*512...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 353 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | با سلام من هاردم مکستور 160 هست وفتی میخواهم ویستا نصب کنم درایو های هاردم نمیشنا سه .؟ از روی اکسپی که نصب میکنم درایوهای هارد میاد ولی در ادامه اینستال کردن سیستم ریست مشه و ویندوز نصب نمیشه . cpu 3600 moth:ga945pl-s3 ram:2*512
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | اگر هارد شما Sata باشد بر روی آن به سختی ویستا نصب میشود و شاید هم اصلاً نصب نشود . اما بروی هارد Ide (کابل پهن قدیمی) ویستا به راحتی نصب میشود. به همین دلیل و دلایل دیگر شرکت مایکروسافت ویندوز ویستا را فعلاً در کل جهان متوقف کرده است.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Ako25 For This Useful Post: | aminarian (Saturday 13 October 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
قدرت اعتبار: 4 | یعنی بی خیال شم دیگه ؟ البته bios سیتمم اپدیت کردم و مشکل نشناختن درایو هاردم حل شد. ولی باز هم نصب نشد ![]()
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
قدرت اعتبار: 10 | اگر هارد شما ساتا است باید فعلاً بی خیال بشی.
| |
| | #5 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | به هارد Sata ارتباطي نداره من تا به حال روي 39 دستگاه كه هاردشون Sata بوده ويستا رو نصب كردم بدون مشكل هم 32Bit و هم 64Bit . احتمالا مشكل از مادربرد مي باشد . شما كابل برق پاور رو به جاي كابل برق خود هارد وصل كنيد . در صورت ريست شدن دوباره اگر از چند تا Ram روي دستگاه استفاده مي كنيد جاي آنها رو با هم عوض كنيد و يا اينكه يكي رو در بياوريد . اگر هم يك Ram داريد روي اسلايدهاي ديگر قرار دهيد و مجددا سعي كنيد . در صورت ريست شدن دوباره احتمال بر اين است كه درايوي كه ويندوز را روي آن نصب مي كنيد مشكل دارد و بايد دوباره پارتيشن بندي بشه آن را بعد از پاك كردن به NTFS تغيير دهيد .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| | #6 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
من روی 18 کامپیوتر که هارد ساتا داشتند فقط تونستم روی 5 تای آنها ویندوز ویستا نصب کنم و روی 13 تای دیگه هر کاری با کابلهای برق و دیتا کردم و حتی جای رم هایشان را هم عوض کردم ویستا نصب نشد که نشد.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | ||||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 12th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | مشکل sata بودن نیست شما یک بار DVD Vista رو عوض کن ، اگه باز نشد بقول آقای ProgReza partition بندی هارد مشکل داره یا اینکه بدسکتور داره. | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | با سلام وسپاس از دوستان من وقتی به قسمت repair your computer-startup repair می روم این مشکلات نشون میده problems signatur 01:external media problems signatur05:failursetup problems signatur09:unknown واقعا ویستا ارزش نصب کردن داره ؟
| |
| | #9 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | اگر این ارور را میده مشکل از دی وی دی است آن را عوض کن!
| |
| | #10 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | cd یا dvd rom
| |
| برچسب ها |
| مشکل , نصب , ویستا , کمک , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد