كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل در نصب ویستا کمک است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: مشکل از خود Cd دی وی دی است....
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | مشکل از خود Cd دی وی دی است.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #12 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 353 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | با سلام من cd عوض کردم باز هم نشد؟
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | |||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
قدرت اعتبار: 10 | دوست عزیز یکبار هم ویستا را از طریق بوت خودش نصب کن.
| |
| | #14 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | با Dvd يا Cd خراب موقع نصب ويندوز دستگاه ريست ميشه از كي تا حالا ؟؟؟؟؟؟؟مشكل شما يكي از همان موارديست كه در پست 5 توضيح دادم .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
قدرت اعتبار: 4 | سلام ویندوز کاملا نصب میشه ولی بالا نمیاد ریست میشه
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | |||||||||||
| |
| | #16 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | من با بوت خود ویستا نصب میکنم
| |
| | #17 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | احتمالاً سی دی شما خراب است چون بیشتر سی دی های ویستا که در بازار است یا کلاً خراب است یا ناقص است من فقط سی دی که از نمایشگاه کامپیوتر خریدم درست از آب درومد.
| |
| | #18 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | دوست عزیز با این مشکلاتی که شما برخورد کرده اید تا به اینجا یکی از این 3 قطعه شما ایراد دارد که به ترتیب اولویت ذکر می کنم سعی کنید تست کنید چون به طور مطمئن نمی توان گفت کدومشون خراب هست اول گرافیک بعد مادر برد بعد رم
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to momeni For This Useful Post: | ProgReza (Thursday 25 October 2007)
|
| | #19 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | من همه کارها رو انجام دادم . ولی ویندوز بالا نیاد بعد اگه مادر برد .رم .کارت گرافیک مشکل داشته باشه چرا xp راحت نصب میشه؟
| |
| | #20 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
برای مثال ویستا برروی کامپیوتر برادر من نصب نمی شد و بعداً فهمیدم که با گراقیک کامپیوترش مچ نمیشود.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مشکل , نصب , ویستا , کمک , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد