كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل در نصب ویستا کمک است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: دوست عزيز تا اينجا كه من متوجه شدم جداول MBR (قسمتي از بخش بندي هارد توسط سيستم عاملها) بايد مشكل داشته باشند كه مي تونه دلاليل زيادي مثل تغيير فايلهاي سيستمي نظير boot.ini و hex.bat و... باشد. اگه اطلاعات مهمي در هاردت نداري بهترين كار اينكه از اول با سي ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 16th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 152 Thanks: 35
قدرت اعتبار: 3 | دوست عزيز تا اينجا كه من متوجه شدم جداول MBR (قسمتي از بخش بندي هارد توسط سيستم عاملها) بايد مشكل داشته باشند كه مي تونه دلاليل زيادي مثل تغيير فايلهاي سيستمي نظير boot.ini و hex.bat و... باشد. اگه اطلاعات مهمي در هاردت نداري بهترين كار اينكه از اول با سي دي بوت XP پارتيشن بندي كني در ضمن از فرمت سريع هم استفاده نكن. اگر نمي توني پارتيشن بندي كني بايد يه برنامه boot repair يا start up recovery يا برنامه اي از اين قبيل جداول بوت هردت رو تعمير كني كه البته درصد موفقيتش هم زياد نيست. در ضمن اگر پارتيشن بندي كردي اول ويتا بعد اكس پي نصب كن. اگه باز نشد ارورشو اينجا بزار شايد مشكلتو حل كردم | |||||||||||
| |
| | #22 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 353 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | با سلام من هاردم پارتیشن بندی کردم هم از xp وهم از ویستا ولی نتیجه نداد.اینم ارورهای که ویستا نشون میده problems signatur 01:external media problems signatur05:failursetup problems signatur09:unknown
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | |||||||||||
| |
| | #23 | ||
| عضو جديد ![]() ![]() ![]() ![]() | شاید بی ربط باشه ولی پاورتو عوض کن شاید جواب گرفتی | ||
| |
| | #24 | ||
| عضو جديد ![]() ![]() ![]() ![]() | شاید بی ربط باشه ولی ممکنه مشکل از پاور سیستمت باشه | ||
| |
| برچسب ها |
| مشکل , نصب , ویستا , کمک , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد