كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نحوه ایجاد ویندوز Xp پروتیبلی مخصوص شما ! است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: به نام دوست مقدمه : همه به قابلیتهای یک ویندوز پروتیبل آگاهیم و نیاز روز افزون به این گونه نرم افزارها حس می شود نمونه های زیادی از ویندوز های پروتیبل در آپلود سنتر ها قرار داده شده ولیکن هیچ کدام از آنها قادر به شناسایی کامل سخت افزار شما ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 16th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 271 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 4 | به نام دوست مقدمه :همه به قابلیتهای یک ویندوز پروتیبل آگاهیم و نیاز روز افزون به این گونه نرم افزارها حس می شود نمونه های زیادی از ویندوز های پروتیبل در آپلود سنتر ها قرار داده شده ولیکن هیچ کدام از آنها قادر به شناسایی کامل سخت افزار شما نیست و همینطور هیچ برنامه کاربردی روی آنها قرار ندارد . یادم می آید روز و روزگاری بود که ویروسی آمده بود که به هیچ وجه نمی شد هنگام بالا بودن ویندوز آن را پاک کرد و سفت به فایل های ویندوز چنگ زده بود و ول نمی کرد . در آن زمان آنتی ویروس های مختلف دیسکت های بوت درست کردن و دادن بیرون تا آن ویروس را بشود کنترل کرد و بعد از چند هفته ماکروسافت پچی ارائه کرد تا ملت را از دست این ویروس راحت کند ولی اگر همان زمان یک ویندوز پروتیبل دست ساز موجود بود که آنتی ویروسش آپ دیت باشه راحت می شد این ویروس را بیرون انداخت . موارد دیگری چون خرابی هارد دیسک یا داشتن ویندوزی که مختص به شما باشه هم می تونه از دلایل نیازمندی به ویندوز پروتیبلی باشه که سخت افزار شما را بشناسه ! نرم افزار Reatogo-X-PE به شما این امکان را می ده که CD یا DVD بسازید که به صورت بوت بالا بیاید و قابلیت های ویندوز ایکس پی را به طور کامل داشته باشد . بعد از دانلود این نرم افزار باید نرم افزار را نصب کنید نصب آن مشکل نیست فقط باید توجه داشته باشید که پارتیشن مورد نظر حتما باید با ساختار درختی NTFS فرمت شده باشد در غیر اینصورت شما با این ارور رو به رو خواهید شد : مورد خاص دیگری در نصب نرم افزار وجود ندارد و شما به منوی اصلی برنامه وارد می شوید . برای اینکه این نرم افزار برای شما یک ایمیج از ویندوز پروتیبل بسازد که بعدا آن را بتوانید رایت کنید باید سی دی ویندوز را در اختیارش بگذارید و از منوی Start PEbuilder اقدام به ساخت کنید . قبل از آن هم با مراجعه به سایت این برنامه باید یک Premium_Key بگیرید که با مراجعه به این صفحه می تونید به آن دست پیدا کنید . از منوی Create Driver Plugins قادر خواهید بود درایوهای خاص خودتون را برای ویندوز پروتیبل تعریف کنید . این چند تصویری که بصورت لینک در زیر آمده تجربه خودم و ساختار هایی که من با این نرم افزار ساختم که برای شما عزیزان قرار می دهم . تصویر 1 تصویر 2 تصویر 3 خب در صورت استقبال از تایپیک به آموزش ادامه می دم در غیر اینصورت ..... ! ![]() | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 3rd, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | مدت خیلی زیادی بود که دنبال یک چنین چیزی برای labtop میگشتم . از بابت معرفی این software واقعا سپاسگذرم . خداداد عدل | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| ناظم سابق سايت | تاپيك مهم شد. خيلي مفيد بود از شما ممنون استفاده كردم Name: www.serials.ws Serial: PEszp-Onp74-evjsN-LdJhQ | ||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 17th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 0 | ممنون از شما با اینکه تمامه درایو هایه بنده فرمتش Ntfs هست بازم ارور میده و باز نمیکنه لطفا کمک کنید | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | اروری که مشاهده می کنید دقیقا مثل ارور بالاست که گذاشتم ؟ اگه مثل همونه درایوتون یکبار دیگه فرمت کنید البته از هر دو صورتش استفاده کنید اول کویک و بعد عادی . مطمئنا مشکلتون حل میشه . | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: November 7th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 31 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | سلام درایو C من ntfs هستش اما باز eroor میده میتوانید از لینک زیر ببینید. http://oktay.persiangig.com/eroor.JPG | |||||||||||
| |
| | #8 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
قبلا هم گفتم . اشکال احتمالا از نوع فرمت و یا چیزی شبیه به اونه برای حل مشکل باید یه پارتیشن خالی پیدا کنید و یه بار دیگه فرمتش کنید به همین آسونی . | ||||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: November 7th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 31 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | -------------------------------------------------------------------------------- سلام خدمت دوست عزیزم که این برنامه رو برای ما گذاشت. من آخرش توانستم با این برنامه کار کنم. علت اِرور دادن این بود که باید برنامه را در درایو c نصب میکردم یعنی مستقیم رو درایو c نباید تو فولدر مسیر داد. اما حالا یک مشکل دیگه دارم این که من نمیتونم windows media player رو در این برنامه نصب کنم. وقتی هم که میخام نصب بشه از اینترنت میخواد دانلود کنه که حجمش زیاده. لطفاً کمکم کنید . قربان شما ویرایش توسط oktay1365 : Wednesday 27 December 2006 در ساعت 09:43 PM. دلیل: مشکل حل شد | |||||||||||
| |
| | #10 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
من تا به حال خودم با این ارور رو به رو نشدم برای همین باید کامل توضیح بدید تا بشه فهمید عیب از کجاست . | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مخصوص , نحوه , ویندوز , پروتیبلی , ایجاد , شما |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد