كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نحوه ایجاد ویندوز Xp پروتیبلی مخصوص شما ! است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: سلام خدمت دوست عزیزم که این برنامه رو برای ما گذاشت. من آخرش توانستم با این برنامه کار کنم. علت اِرور دادن این بود که باید برنامه را در درایو c نصب میکردم یعنی مستقیم رو درایو c نباید تو فولدر مسیر داد. اما حالا یک مشکل دیگه دارم این ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: November 7th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 31 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | سلام خدمت دوست عزیزم که این برنامه رو برای ما گذاشت. من آخرش توانستم با این برنامه کار کنم. علت اِرور دادن این بود که باید برنامه را در درایو c نصب میکردم یعنی مستقیم رو درایو c نباید تو فولدر مسیر داد. اما حالا یک مشکل دیگه دارم این که من نمیتونم windows media player رو در این برنامه نصب کنم. وقتی هم که میخام نصب بشه از اینترنت میخواد دانلود کنه که حجمش زیاده. و چگونه یک برنامه مانند نرو نصب بشه؟ لطفاً کمکم کنید . قربان شما ویرایش توسط oktay1365 : Wednesday 27 December 2006 در ساعت 02:57 PM. | |||||||||||
| |
| | #12 | ||||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 16th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 271 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
مورد دوم والا من چون خودم خوره ی jetAudio هستم برای پلی از jetAudio استفاده کردم و پلاگین آن را اضافه کردم و همینطور پلاگین نرو در قسمت دانلود اتو هلپ پلاگین بعد از انتخاب پلاگین های مورد نظر فایل کوچکی دانلود می شه که با استفاده از اون می تونید پلاگین اضافه کنی البته اگه خود نرم افزار روی دستگاهت باشه به راحتی نصب می کنه در غیر اینصورت باید خودش را نصب کنی و بعد اقدام به ساخت پلاگین کنی اما من الان توی پلاگین ها نگاه کردم دیدم اصلا ویندوز مدیا پلیر وجود نداره ببین باید یکم بگردم بعد خبرش را بهت می دم ولی فعلا jetAudio را اضافه کنه با حاله ! ببین توی این منو باید پلاگین ها را پیدا کنی ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Mamaj Lalaz For This Useful Post: | oktay1365 (Wednesday 27 December 2006)
|
| | #13 | ||||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: November 7th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 31 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
سلام خدمت دوست عزیزم. راهنمایی شما در مورد پلاگینها خیلی به درد من خورد. واقاً از شما متشکرم. فقط یک مشکل دارم اینکه من نرو و جت آدیو رو نصب کردم . بعد از ساخت سیدی هر دو کار کردند ولی نمیتوانند فایلهای تصویری vcd و یا mpeg را باز کنند . فقط wav و mp3 مورد قبول هستش به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟ و یک سوال دیگر در عکس زیر: ![]() | ||||||||||||
| |
| | #14 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 16th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 271 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 4 | سلام خب من یه کمی به این صحبت هایی که الان می کنم مطمئن نیستم ولی ... در مورد اجرای فایل های تصویری در هر نوعی من هم به مشکل برخوردم و دنبال یه پلاگین که بتونه این کار را بکنه گشتم البته هنوز پیدا نکردم پلاگین ویندوز مدیا پلیر 11 هم پیدا کردم ولی متاسفانه لینکش در یکی از آپلود سنتر ها بود و الان پاک شده باید ببینم میشه پیداش کرد یا نه ؟ ولی به نظرم چون این فایل ها نیاز به بافر داره و باید سریعا اطلاعات تغییر کنه نباید از ویندوز پروتیبل این انتظارات را داشت حالا بازم دنبالشم . مورد بعدی من خودم بعد از مشخص کردن فولدری برای این قسمت چیز خاصی ازش ندیدم ولی حدس خودم اینکه مثل یه بافر هنگام رایت عمل می کنه . در حال حاضر خیلی دلم می خواهد پلاگین Alcohol 120% را بتونم اضافه کنم چون من اکثرا فایل ها بصورت ایمیج هست و برای دیدنشون باید این پلاگین باشه . | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Mamaj Lalaz For This Useful Post: | oktay1365 (Sunday 31 December 2006)
|
| برچسب ها |
| مخصوص , نحوه , ویندوز , پروتیبلی , ایجاد , شما |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد