كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اموزش روش ساختن اپي ثابت جهت gbox و كارت شرينگ است كه در انجمن GBox مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي مشاهده ی کانال های ماهواره ها است: نقل قول: نوشته اصلی توسط zana2005 مدیران عزیز چرا پیگیری نمی کنید عکسها نشون داده نمیشه اگه میشه آموزش رو در یک فایل pdf قرار بدن و تو سایت آپلود کنند کنند تا مشکل برای عکسها پیش نیاد اين يك آموزش ديگه كه عكس*هاش سالمه: http://www.irdvb.com/forum//showthread.php?t=3712...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| GBox بحث دربارهي GBox و طرح مشكلات در استفاده از آن |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
http://www.irdvb.com/forum//showthread.php?t=3712
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 13th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام آيا اونايي كه Adsl با آي پي ثابت همدارند بايد در ايميل تقاضاي خريد به جاي نام هاست چه چيزي بنويسند ویرایش توسط mehryar : Sunday 14 January 2007 در ساعت 08:04 AM. | |||||||||||
| |
| | #14 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | sسلام من یه مشکل دارم من وایرلس دارم و امروز زنگ زدم که بینیم ip من valid یا invalid گفت شما Ip ندارین یعنی زیر ip هستین با این مشکل من می توانیم کاری کنم که gbox بگیرم با تشکر
__________________ قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. برای استفاده از انجمن میتوانید از این ادرس استفاده کنید | |||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | سلام اخر میتونم بگیرم Dns بسازم؟
__________________ قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. برای استفاده از انجمن میتوانید از این ادرس استفاده کنید | |||||||||||
| |
| | #16 | ||||||||||||
| کاربر نقرهای تاریخ عضویت: March 22nd, 2006 محل سکونت: karaj
سطح دانش: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 66 / 662 Thanks: 40
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
http://www.irdvb.info/forum//showthread.php?t=3712
__________________ روزهای هفته به 24 زبان یک دیش چند LNB Attention Button برای دانلود آهنگ روی لینک کلیک راست کنید سپس گزینه save Target as را بزنید my web | ||||||||||||
| |
| | #17 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #18 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 23rd, 2005
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 137 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 4 | بساز مشکلی نیست راه داره ![]()
__________________ هر آنچه اتفاق مي*افتد، بنا به دليلي است http://www.offline4u.com اولين و بزرگترين سايت تخصصي اينترنت افلاين در ايران ultimate warez 4 persia | |||||||||||
| |
| | #19 | ||
| عضو جديد | سلام خیلی از سایتهای همکار از نرم افزار هاماچی پشتیبانی میکنند! من تعجب میکنم ما چرا نداریم! من با این برنامه وصل شدم هیچ مشکلی هم ندارم! ای پی من ولید نیست اما ثابته البته از ای اس پی خاستم ثابتش کنه! | ||
| |
| | #20 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: June 4th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | جناب rtl2 پس چی شد لطف اموزشتون بطور کامل شامل حال ما نشد ![]() | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| gbox , كارت , اموزش , اپي , ثابت , جهت , روش , ساختن , شرينگ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد