كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع Gbox جدید است كه در انجمن GBox مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي مشاهده ی کانال های ماهواره ها است: در هنگام نصب از شما محل قرار گیری پلاگین ها رو که مثلا میتونه c:\progdvb باشه رو میخواد..بعدش فقط کاری که باید بکنید کپی کردن فایل cwshare.cfg به پوشه c:\program files\gbox plugin هست و دیگه احتیاجی نیست که gbox.exe رو اجرا کنید...بعد از اجرا برنامه به محل مخصوص پلاگین ها ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| GBox بحث دربارهي GBox و طرح مشكلات در استفاده از آن |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | در هنگام نصب از شما محل قرار گیری پلاگین ها رو که مثلا میتونه c:\progdvb باشه رو میخواد..بعدش فقط کاری که باید بکنید کپی کردن فایل cwshare.cfg به پوشه c:\program files\gbox plugin هست و دیگه احتیاجی نیست که gbox.exe رو اجرا کنید...بعد از اجرا برنامه به محل مخصوص پلاگین ها در صفحه برنامه رفته و کانکت کنین و لذت ببرین | ||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to ServerGbox For This Useful Post: | khojandi (Friday 24 November 2006),
stone cold (Wednesday 22 November 2006),
y.rafiei (Saturday 25 November 2006)
|
| | #2 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 48 / 483 Thanks: 51
قدرت اعتبار: 3 | سلام من اول از همه از شما مدیریت بخش جی باکس صمیمانه تشکر می کنم ازتون خواهش می کنم اگه امکان داره بگید من فایل cwshare را از کجا بیارم من dns که ساختم هم براتون فرستادم با ایمیل pakbaz18@yahoo.com o خواهش می کنم اگه ممکنه من را راهنمایی کنید راستی با این ترفند جدید دیگه نیازی به dydns updater هست یا نه اگه میشه یه کم توضیح بدین کمال تشکر را دارم | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 19th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز این برنامه یک کمی مشکل داره و ربتی به UPDAITنداره ServerGbox داره روی برنامه کار میکنه تا مشکل آن درست بشه | |||||||||||
| |
| | #4 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مشکلی نداره من با آخرین ورژن پروگدیوبی تست کردم چند با بدونه مشکل کار میکنه دی ان اس را همبا ید به ایمیل سرور بفرستید | ||
| |
| | #5 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام دوستان من در زمینه جی باکس هیچی ( یعنی صفر اندازه ) بلد نیستم و میخواهم از آن استفاده کنم ممنون میشم طرز راهاندازی و نصب و اتصال و بقیه چیزا رو بهم یاد بدید . مثلا همین dns چیه ؟ و چجوری باید ساختش و کجا و چرا باید برای سرور فرستاد ؟ و یک عالمه سوال بی جواب دیگر جان هر کی دوست دارین آدرس یک تاپیک دیگه رو ندین چون همه رو گشتم ولی چیز بدرد بخوری برای آموزش پیدا نکردم . خیلی از دوستان دیگر هم مثل من هستن که آموزش شما نه فقط کار من بلکه کار اونها رو هم راه میاندازه . با تشکر فراوان ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
| ناظم سابق سايت | خوب من به شما چي بگم بار ها و بارها مباحث مربوط به Gbox توضيح داده شده و به سوالات جواب داده شده شما تا اشتراك نگيريد متوجه نميشويد كه چه طور از آن استفاده كنيد. خيلي سخت نگيريد استفاده از آن بسيار آسان است. DNS ثابت در جي باكس براي اين استفاده ميشود كه به دليل اينكه شما اي پي دايناميك داريد IP خود را هر بار با DNS ثابت خود ست كنيد و از آن طريق به شبكه وصل شويد. اگر شما داراي IP استاتيك باشيد احتياج به تنظيم DNS نميباشد. IP Dynamic: اي پي است كه در هر بار اتصال به شبكه تغيير ميكند. IP Static: اي پي است كه براي هميشه ثابت ميماند و هر بار كه به شبكه وصل ميشويد اي پي مخصوص شما به شما داده ميشود. | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 23rd, 2005
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 137 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 4 | این جدیدترین ورژن این پلاگین هست Gbox plugin 0.0.6 beta 3 http://rapidshare.com/files/5681170/...0.6_beta_3.rar پسورد: www.gbox4u.com
__________________ هر آنچه اتفاق مي*افتد، بنا به دليلي است http://www.offline4u.com اولين و بزرگترين سايت تخصصي اينترنت افلاين در ايران ultimate warez 4 persia | |||||||||||
| |
| | #8 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
دوست خوبم . من الان 3 ماهی میشه که آی پی آدرسم تغییر نمیکنه ( یا نکرده ) آیا بازم احتیاجی دارم که آی پی استاتیک در سایت DynDNS.com برای خودم درست کنم؟؟؟؟؟؟ هرچند یک هاست برای خودم در این سایت درست کردم .
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | |||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 43 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | ببخشید من میخواستم بدونم من که برای جی باکس هم از سرور شما و هم از جای دیگه اکانت دارم چطور میتونم همزمان از هر دو استفاده کنم؟ | |||||||||||
| |
| | #10 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | برای ادد کردن هرسروری شما شما تو سی دبلیو خودتون باید زیر خط دیلاین دیلاین سرور جدید را اضافه کنید | ||
| |
| برچسب ها |
| gbox , جدید |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد