كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع دو سوال از استاد Safi است كه در انجمن میکس و مونتاژ فیلم مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي گرافيك و انيميشن 3D است: با سلام به شما دو سوال داشتم یک اینکه بر حذف ارم یک شبکه از روی یک فیلم نیاز به چه برنامه ای دارم و سوال بعدی هم برای میکس و صدا گذاری روی یک فیلم و کیفیت بالا بردن صدای فیلم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم. پیشاپیش ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 29th, 2005
سطح دانش: 29 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 70 / 709 Thanks: 100
قدرت اعتبار: 5 | با سلام به شما ممنون.دو سوال داشتم یک اینکه بر حذف ارم یک شبکه از روی یک فیلم نیاز به چه برنامه ای دارم و سوال بعدی هم برای میکس و صدا گذاری روی یک فیلم و کیفیت بالا بردن صدای فیلم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم. پیشاپیش از جوابتون تشکر می کنم.
__________________ Attention Button قبل از استفاده از انجمن قوانين را بخوانيد. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو فعال تاریخ عضویت: December 1st, 2005
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 163 Thanks: 10
قدرت اعتبار: 4 | با اجازه اقای safi جوابتون رو من ميدم برای سوال اول ميتونيد از Virtual dub استفاده کنيد و برای سوال دوم برنامه های زيادی وجود دره بهترينش Adobe primiere و ulead video studio هستند موافق باشيد
__________________ ----------------------SlipKnot---------------------- ----------------------------------------------------------------------- | |||||||||||
| |
| | #3 | ||||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
اتفاقا امروز یه آموزش تصویری در مورد قرار دادن نوشته و تایتل روی فیلم آماده کردم که تا دقایقی دیگر تاپیکش رو ارسال می کنم. فقط شما با ید بجای متن ، لوگوی دلخواهتون رو طوری روی تصویر قرار بدین که لوگوی قبلی دیده نشه. اینم لینک آموزش : http://www.irdvb.com/forum/showthrea...6147#BlurInOut در موزد سوال دوم اول باید خدمت دوستان عرض کنم که شما نمیتوانید کیفیت صدای بد را به خوب تبدیل کنید. چون وقتی اصل صدا ضعیف باشد نمیشود از صدای ضعیف صدای عالی استخراج کرد. اما برای اینکه بر روی صدای فیلم تعییرات مورد نظر را اعمال کنید می توانید از premiere که همزمان با قابلیت ادیت تصویری از توانایی فوق العاده ای برای ادیت صدا هم برخوردار هست استفاده کنید. موفق باشید.
__________________ | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| safi , از , استاد , دو , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد