كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع راه اندازي سرور جي باكس براي كاربران فعال اين انجمن (باز كردن بيش از %90 كانال*ها) است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: نقل قول: نوشته اصلی توسط pedram system سلام به مدیر جی باکس من از دیال آپ استفاده میکونم ولی در ای اس پی یک ای پی سابت گرفتم و ای پی من تغییر نمی کوند من میتو نم بدون ساختن ای پی ثابت و استفاده از برنامه dns جی باکس ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #91 | |||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
![]() | |||
|
| | #92 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: June 4th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 153 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 4 | ye kami dar mored ip valid toozeh dahid chand toman bavad be isp barae in kar dad aya be ghair az in kar raveshi digar vojood darad ba tashakor | |||||||||||
|
| | #93 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 27th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوستان خوب و ادمین محترم این سایت. این کار قشنگ شما عزیزان باعث این خواهد شد که دوستانی که Adsl دارند به راحتی بتوانند شبکه*های خوب ماهواره ها را داشته باشند. من به نوبه خودم از شما عزیزان تشکر وقدر دانی می*کنم. موفق باشید. | |||||||||||
|
| | #94 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 13th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | همین جا از مدیران این سایت به خاطر این سایت توپشون تشکر می کنم من خیلی چیزی از ماهواره سرم نمیشه ولی سعی خودم را می کنم تا عضو فعال بشم با تشکر... | |||||||||||
|
| | #95 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 13th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | باید برای استفاده از Gbox به اینترنت وصل باشیم ؟ اگر این جوری باشه برای اونهایی که دیال آپ دارند صرف نمی کنه... | |||||||||||
|
| | #96 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | تکلیف ما چیه اقای ServerGbox من نتونستم gbox وصل کنم جواب منو در بالا بدین تشکر | |||||||||||
|
| | #97 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | من در ایپی ولید مشکل دارم من از isp پرسیدم چیزی نمی دونست یه روش برای ساخت ایپی مجازی یا روش تشخیص ایپی توضیح دهید تشکر | |||||||||||
|
| | #98 | |||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
نقل قول:
-> چنانچه شما از سرويس*هايي همچون ADSL يا Wireless يا Leased Line استفاده مي*كنيد، مي*توانيد از ISP خود بخواهيد تا به شما يك Valid IP اختصاص دهد. اما متأسفانه كاربران Dialup نمي*توانند چنين تقاضايي بكنند، چرا كه IP آن*ها روي كارت اينترنت*شان تعريف مي*شود و شما تعهدي در استفاده از اكانت يك ISP نداريد. لذا براي ISP ها كار دشواريست كه بخواهند به كاربران Dialup شان IP وليد اختصاص دهند. -> هزينه*ي يك IP وليد در ماه براي كاربران ADSL يا Wireless بستگي به شركت سرويس دهنده*ي اينترنت دارد، اما مي*توان گفت حدوداً ميان 3000 تا 6000 تومان مي*باشد. (اين Range رو خودم بر اساس تجربه ارائه كردم و براي اين مسأله تعرفه*ي مشخصي وجود ندارد) -> متأسفانه دشوارترين مشكل براي استفاده از Gbox داشتن آي پي Invalid است! براي حل اين مسأله هيچ راهي به جز استفاده از آي پي Valid نمي*باشد. البته ناگفته نماند كه يك ترفند براي حل اين مشكل از طرف برخي سرورهاي Gbox ارائه شده كه مرسوم نيست و راه اصولي*اي نمي*باشد و آن هم افزودن كاربران داراي آي پي Invalid به يك شبكه*ي خصوصي است كه در آن شبكه به كاربران مذكور آي پي وليدي اختصاص مي*دهند و آن*ها به كسي كه خود داراي آي پي وليد است متصل مي*شوند ... . اين روش در مورد سرورهاي خلوت با تعداد يوزر كم جوابگوست وگرنه با زياد شدن تعداد افراد، كيفيت سرويس*دهي پايين مي*آيد. در مورد IP ها و تشخيص آي پي Valid از Invalid هم به مطلب زير مراجعه كنيد: http://www.irdvb.com/forum//showthread.php?t=3951
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||||
|
| | #99 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 9th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | این لینکhttp://tps.irdvb.com باز نمیشود | |||||||||||
|
| | #100 | ||||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 222 Thanks: 56
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
وسط بحث GBOX SERVER جای بحث سافتکم نیست که. | ||||||||||||
|
| The Following User Says Thank You to irandvb For This Useful Post: | nish (Sunday 25 February 2007)
|
| برچسب ها |
| فعال , كانالها , كاربران , كردن , انجمن , اندازي , اين , از , بيش , باكس , باز , براي , جي , راه , سرور |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد