كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع راه اندازي سرور جي باكس براي كاربران فعال اين انجمن (باز كردن بيش از %90 كانال*ها) است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: دوستان پس ما تازه کار ها چی؟...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #102 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 13th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | ئیدر یس له کووردوستانی عیراق سو پاسی هه ستی به رز تان ئه که م سه با رت به ئه م پروسه | |||||||||||
|
| | #103 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 15th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | bebakhshiod in saiti ke linke multivision ha gozashtid ba che barnameiii baz mishe........paswandesh .key hast che joori bazesheh konim | |||||||||||
|
| | #104 | ||
| ناظم سابق سايت | لطفا فارسي تايپ كنيد تا نظم حفظ شود به اين تاپيك سر بزنيد و برنامه و پلاگين مربوطه را دريافت كنيد (s2emu) اينجا http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=4145 اگر نميتوانيد از پلاگين استفاده كنيد لطفا آموزش استفاده از پلاگين را بخوانيد. (قبل از استفاده از انجمن قوانين سايت را بخوانيد) هر بحثي را در محل خود قرار دهيد در غير اين صورت به جواب نخواهيد رسيد و با شما برخورد ميشود. | ||
|
| | #105 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 18th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام خدمت شما مدیران عزیز. سوالی از شما داشتم مبنی براینکه آیا من که رسیور سامسونگ9500 ویا سی آی دارم میتوانم از Gboxاستفاده کنم یا نه؟ درضمن الان امولاتور فعال من با فریمور جدید133 کار میکند ومثل سایر رسیورهای سامسونگ وغیره هفته ای یکبار رسیور را آپگرید میکنم.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید با تشکر ازشما ![]() | |||||||||||
|
| | #106 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 30th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام به بچه ها .من الان با مدیر جی باکس 1 ساعت صحبت کردیم .من در سرور ان هستم ولی کانال هایم باز نمیشه .مدیر جی باکس گفت با شما درمیون بزارم ببینیم حل میشه یا نه. ip من update می شه ولی در gboxx86 کار نمیکنه .یعنی error میده .ip من در server سالمه مدیر gbox میتونه با ip من کانالهارو ببینه.ولی من نمیتونم برای من اینو میده: ECM: CA ID: 0x0500 Viaccess (020910) -> CA PID: 0x1E1F ECM: CA ID: 0x0606 Irdeto -> CA PID: 0x1D61 *ECM: CA ID: 0x0B00 Conax (Norwegian Telekom) -> CA PID: 0x1E83 ECM: CA ID: 0x4AD4 (Tsinghua TongFang) -> CA PID: 0x1DBB **** hashTableECM 1 elements **** **** hashTableEMM 0 elements **** ===== Conax ECM on CaID 0x0B00, pid 0x1E83 ==== using Keyset 20 Signature bad ----------------------------------------------- ->Hello1 to shair.ath.cx ->Hello2 to shair.ath.cx ===== Conax ECM on CaID 0x0B00, pid 0x1E83 ==== using Keyset 20 Signature bad ------------------------------------------------ ===== Conax ECM on CaID 0x0B00, pid 0x1E7C ==== using Keyset 20 Signature bad ----------------------------------------------- حالا می خواستیم بدونیم چه مشکلی داره.روی هر کانالی کلیک میکنیم اینو میده: ECM: CA ID: 0x0604 Irdeto -> CA PID: 0x054B **** hashTableECM 0 elements **** **** hashTableEMM 0 elements **** ECM: CA ID: 0x0604 Irdeto -> CA PID: 0x054B ****hashTableECM 0 elements: **** **** hashTableEMM 0 elements **** ![]() | |||||||||||
|
| | #108 | ||||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: November 5th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 92 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
خير | ||||||||||||
|
| | #109 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 30th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | جواب | |||||||||||
|
| The Following User Says Thank You to milad_metal5020 For This Useful Post: | mbm2000 (Friday 9 March 2007)
|
| | #110 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | دوست عزيز چرا براي مشكلتون تاپيك مجزا نمي*زنيد؟ چرا نظم تاپيك رو حفظ نمي*كنيد؟ شما روي چه حسابي انتظار داريد كه كاربران و مديران با ديدن عنوان اين تاپيك در بالاي سايت متوجه مشكل شما بشن و بيان جواب شما رو بدن؟؟!! اين تاپيك به علت منحرف شدن از بحث اصلي بسته شد! جناب milad_metal5020 شما براي رسيدن به جوابتون اين تاپيك رو دنبال كنيد: http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=4960
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
|
| The Following User Says Thank You to Admin For This Useful Post: | RezaM808M (Friday 16 March 2007)
|
| برچسب ها |
| فعال , كانالها , كاربران , كردن , انجمن , اندازي , اين , از , بيش , باكس , باز , براي , جي , راه , سرور |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد