كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع راه اندازي سرور جي باكس براي كاربران فعال اين انجمن (باز كردن بيش از %90 كانال*ها) است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: من دریم باکس دارم ولی البته از خط ADSL استفاده می کنم خودش اتوماتیک آپدیت می کنه ولی فکر کنم Gbox با صرفه تر هستش...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #111 | |||||||||||
| ناظم ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 15th, 2005 محل سکونت: ParsDVB
سطح دانش: 32 [ ![]() ]سابقه در سایت: 79 / 796 Thanks: 111
قدرت اعتبار: 5 | من دریم باکس دارم ولی البته از خط ADSL استفاده می کنم خودش اتوماتیک آپدیت می کنه ولی فکر کنم Gbox با صرفه تر هستش
__________________ بخشهاي مختلف سايت قوانين سايت ---> اينجا:0190: بخش DVB سايت --->اينجا بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Buttonاگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید : http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar for thanks me please download it | |||||||||||
|
| برچسب ها |
| فعال , كانالها , كاربران , كردن , انجمن , اندازي , اين , از , بيش , باكس , باز , براي , جي , راه , سرور |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد