كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع راه اندازي سرور جي باكس براي كاربران فعال اين انجمن (باز كردن بيش از %90 كانال*ها) است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: نقل قول: نوشته اصلی توسط LORD لطفا راهنمایی کامل استفاده از این سرویس رو اماده کنید و در سایت قرار بدین چرا که این سوال عده زیادی می تونه باشه چون با این سرویس اشنایی ندارن ممنون پس اينا چين؟؟!!: http://www.irdvb.com/modules/news/article.php?storyid=69 http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=451 http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=675 http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=459...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
|
| | #22 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 27th, 2005
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 60 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | من می خواهم بگم که حرف مدیریت سایت را قبول دارم با اینکه عضو فعال نیستم و به اون دوست عزیزمون هم می گم که سعی کنن عضو فعال سایت باشن . راستی لینک دانلود سافتکم هر روز که در صفح اصلی سایت واقع شده ، لطفآ تاریخ درج کد رو که همیشه در بالای اون قرار داشت ( داخل سافتکم ) اگه امکان دارد تاریخ سافتکم رو درج کنید با کمال تشکر از مدیریت سایت . | |||||||||||
|
| | #23 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | آقای admin اگر شما همه ی این آموزش ها کامل با لینک و ... رو در یک pdf قرار دهید بهتره با تشکر از زحمات شما | |||||||||||
|
| | #24 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 22nd, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 25 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | كار جالبي يه خوب خود من چيزاي زيادي از اين سايت ياد گرفتم اونام كه زحمت ميكشن بايد ازشون تشكر بشه من كه فعال نيستم كارا نميزاره تو ماهواره هم تخصص زيادي نداريم فكر ميكنم اگه مديران يه روش ديگه واسه دادن اكانت سرويس بزارن بد نباشه مثل معرفي سايت به ديگران كاري كه اكثر سايتا انجام ميدن اينجوري ويزيتور هم بالا ميره و مطالب هم زياد ميشه از طرفي ميشه بعدش از درامد تبليغات استفاده كرد چون به هر حال همه توانايي ژست مفيد كه ندارن راه اندازي سايت هم كه هزينه بره بايد يه جوري هزينه ها جبران شه | |||||||||||
|
| | #28 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
|
| | #29 | ||
| عضو ![]() | آقاي ادمين لطف كنيد و يه كمك كنيد. آخه اينجا زياد سوال نميشه كه ما پست هامون رو راحت ببريم بالا. يه تخفيفاتي چيزي لطف كنيد ممنون ميشيم. حالا من تمام سعي خودم رو ميكنم. راستي من اصلا هر كاري ميكنم اين جي باكس رو دستگاه من درست نصب نميشه. نميدونم چه خبره. اگه ميشه خودتون برنامه هاش رو درست آپلود كنيد يه جا(درست باشه نه لينك اشتباه) آخه تو چند جاي سايت من لينك ديدم و اومدم داونلود كنم فايلها رو سرور نبود. با تشكر | ||
|
| | #30 | ||||||||||||
|
| برچسب ها |
| فعال , كانالها , كاربران , كردن , انجمن , اندازي , اين , از , بيش , باكس , باز , براي , جي , راه , سرور |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد