كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع راه اندازي سرور جي باكس براي كاربران فعال اين انجمن (باز كردن بيش از %90 كانال*ها) است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: با سلام با gbox چه کانالها و پکیجهایی میشه باز کرد؟ فقط کانالهای هاتبرد باز میشه یا شو تایم هم میشه دید؟...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #81 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 12th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام با gbox چه کانالها و پکیجهایی میشه باز کرد؟ فقط کانالهای هاتبرد باز میشه یا شو تایم هم میشه دید؟ | |||||||||||
|
| | #82 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: August 17th, 2006 محل سکونت: Tehran
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 469 Thanks: 66
قدرت اعتبار: 3 | قبل از ارسال پست در سایت جستجو کنید به این صفحه مراجعه کنید | |||||||||||
|
| | #83 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 28th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | cod nagra N2 D + SE (19E ,30W) MOTALG BE CHE CANALI VA KODAM MAHVARE MEBASHAD KEY=00 AD 44 C3 0F 24 9A 47 C4 KEY=01 A0 0F 29 4F F4 D1 BF AC TARIKH COD HAI BALA 12/10/2006 MIBASHD MERSI | |||||||||||
|
| | #84 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 43 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | من مایل به خریدن اکانت جی باکس هستم و 48 ساعت تست اولیه رو هم نیاز ندارم اگه ممکنه یکی توضیح بدین چطوری میتونم اکانت جی باکس رو خریداری کنم | |||||||||||
|
| | #85 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
selling_gbox@yahoo.com
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
|
| | #87 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: June 4th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 153 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 4 | بله به وسیله اینترنت وارد ip مورد نظر میشوید و کدها رو بطور مستقیم دریافت میکونید | |||||||||||
|
| | #88 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | من دو بار جی باکس ثبت نام کردم و هیچ وقت نتونستم کانالها رو باز کنم تنها کانالی رو که باز کردم cnni بود مشکل از چیه لطفا اگه میشه کمی زودتر جواب بدین تشکر | |||||||||||
|
| | #89 | |||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
irdvbgbox@yahoo.com | |||
|
| | #90 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | سلام به مدیر جی باکس من از دیال آپ استفاده میکونم ولی در ای اس پی یک ای پی سابت گرفتم و ای پی من تغییر نمی کوند من میتو نم بدون ساختن ای پی ثابت و استفاده از برنامه dns جی باکس استفاده کنم لطفا همه کارهایی که باید بکنم توضیح دهید وبرا گرفتن اکانت تست باید ای پی ثابت خودم رو برای شما ارسال کنم با تشکر | |||||||||||
|
| برچسب ها |
| فعال , كانالها , كاربران , كردن , انجمن , اندازي , اين , از , بيش , باكس , باز , براي , جي , راه , سرور |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد