كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فروش اكانت Gbox است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: اين مژده را به دوستان بدم كه به سلامتي اين سرور هم جهت رفاه و استفاده عزيزان توسط دوستان عزيزي راه اندازي شد. دوستان مي*توانند با اين آي دي مكاتبه كنند: irdvb.shop+gbox@gmail.com شرايط هم در حال حاضر به اين صورته: 1 ماه 9000 تومان 2 ماه 18000 تومان 3 ماه ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | اين مژده را به دوستان بدم كه به سلامتي اين سرور هم جهت رفاه و استفاده عزيزان توسط دوستان عزيزي راه اندازي شد. دوستان مي*توانند با اين آي دي مكاتبه كنند: irdvb.shop+gbox@gmail.com شرايط هم در حال حاضر به اين صورته: 1 ماه 9000 تومان 2 ماه 18000 تومان 3 ماه 25000 تومان 4 ماه 32000 تومان 5 ماه 40000 تومان 6 ماه 48000 تومان البته بعد از اينكه يورزها مشخص شدند سرور كم كم جهت بالا بردن كيفت كار محدوديت قرار مي*ده و همچنين پكيج*هايي كه احتمالا در سرور نباشه (البته بايد بگم كه تقريبا تمام پكيج*ها هست) اضافه خواهند شد. ضمناً: دوستاني كه تقاضاي خريد دارند، ابتدا در سايت www.DynDNS.com عضو شده و سپس host ساخته شده را ترجيحا با پسوند ath.cx. براي irdvb.shop+gbox@gmail.com بفرستند و منتظر دریافت پاسخ ایمیلشان باشند. توجه: اكانت*هاي رايگان جهت يوزرهاي فعال همچنان ارائه خواهد شد ![]() 1- آموزش روش ساختن DNS جهت Gbox و كارت شرينگ: http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=3712 2- آموزش راه اندازی Gbox در ProgDVB: http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=3683 | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to Admin For This Useful Post: | nokia_n91 (Monday 24 July 2006),
ServerGbox (Monday 24 July 2006)
|
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 12th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز من متوجه نشدم چطوری میطونم این سرویس رو خریداری کنم ، و خیلی خوشحال شدم که گفتین می فروشین ، چون این موضوع رو یبار مطرح کردم قبول نکردین | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 26th, 2005
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 Thanks: 12
قدرت اعتبار: 0 | با عرض سلام خدمت تمامی دوستان .من اکانت gbox را میخواهم خریداری کنم.لطفا" راهنمایی کنید.از زحماتتان متشکرم | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 27th, 2005
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 60 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | این خیلی خوبه اگه در موردش بیشتر توضیح بدین ممنون میشیم یعنی کلا چه کارهایی باید کرد ... | |||||||||||
| |
| | #5 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دوستان بهتره قبل از تقاضا اول تمام اموزشهاي اين سيستم را مطالعه نموده و در صورت سوال مطرح نمايند تا همه با مشكلات موجود اشنا شوند | ||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 19th, 2005
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 55 Thanks: 16
قدرت اعتبار: 0 | می خواستم ببینم بلاخره جی باکس می فروشید یا نه ؟؟؟؟؟؟ چون من چند روز که Username password رو براتون ایمیل کردم اما جواب ندادین ![]() | |||||||||||
| |
| | #7 | ||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 29th, 2005
سطح دانش: 29 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 70 / 709 Thanks: 100
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
کاربر گرامی اگر وقت ندارید در سایت فعالیت کنید و 50 پست مفید بدید و از چیزی هم سر در نمی اورید کافی اکانت جی باکس را بخرید که ماهیانه 9000 تومان می باشد. اگر می خواهید اکانت جی باکس را رایگان بدست بیاورید 50 پست مفدید در سایت ارسال کنید تا پس از بررسی پست های شما در صورت تائید اکانت جی باکس رایگان ارائه شود.
__________________ Attention Button قبل از استفاده از انجمن قوانين را بخوانيد. | ||||||||||||
| |
| | #9 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | احتمال دليل تاخير در جواب شما مشكلاتي بودش كه براي سرور به وجود امده بود كه به لطف دوستان مشكل حل شدش حتما جواب شما داده خواهد شد | ||
| |
| The Following User Says Thank You to ServerGbox For This Useful Post: | msdvb (Friday 25 August 2006)
|
| | #10 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: June 25th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 0 | سلام من چند سوال داشتم لطفا يك نفر جواب بده 1.آيا ممكن است در gboxيك پكيج يك روز باز باشه يك روز بسته 2.وقتي ما هيچ كارتي را به اشتراك نگذاريم چه سودي براي آن ها كه به اشتراك مي گذارند دارد3.آيا كانال ها با فريز باز مشود 4آيا مي توان كانال ها را بر روي hardضبط كرد5آيا gbox به سرعت اينترنت بستگي دارد | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| gbox , فروش , اكانت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد