كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فروش اكانت Gbox است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: سلام من از یکی از سایتهای همکار اکانت تست گرفتم!!سرعتش بد نیست!!همچنین نرم افزار هاماچی هم پشتیبانی میکنه!! میخاستم ببینم شما هم اکانت تست قبل از خرید میدین تا ما سرعتتون رو با سایتهای همکار مقایسه کنیم! اگه شما بهتر باشین حتما از شما خریداری میکنیم! با تشکر حسین...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #91 | ||
| عضو جديد | سلام من از یکی از سایتهای همکار اکانت تست گرفتم!!سرعتش بد نیست!!همچنین نرم افزار هاماچی هم پشتیبانی میکنه!! میخاستم ببینم شما هم اکانت تست قبل از خرید میدین تا ما سرعتتون رو با سایتهای همکار مقایسه کنیم! اگه شما بهتر باشین حتما از شما خریداری میکنیم! با تشکر حسین | ||
| |
| | #92 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 24th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 25 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | با سلام ميخواستم بگم ايا شما براي دوستاني كه مشكل ip valid دارن اكنت هاماجي ميدين اگه بدين عالي ميشه با تشكر ویرایش توسط yuonos : Friday 23 February 2007 در ساعت 12:25 AM. دلیل: اشكال يكي از كلمات | |||||||||||
| |
| | #94 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 24th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 25 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | agha salam man pol rikhtam be hesab ip valid ham nadaram bayad chika konam lotfan komak konid age hamachi darid behem bedid age nadarid begid chikar conam dar zemn too masenger aslan ye modatie javab nemidin | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to yuonos For This Useful Post: | sevenfit (Tuesday 27 February 2007)
|
| | #95 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 17th, 2006 محل سکونت: تهران
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 210 Thanks: 48
قدرت اعتبار: 4 | شما به Valid IP احتياج نداريد. بايد يك هاست به شكل XXXXX.ath.cx در سايت dyndns.com بسازيد و برنامه dyndns updater رو هم نصب كنيد. به مقدار لازم هم در بخش GBOX سايت آموزش اين كار با جزئياتش وجود داره. براي گرفتن فايل cwshare.cfg هم با ايميل selling_gbox@yahoo.com تماس بگيريد. | |||||||||||
| |
| | #97 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 24th, 2007 محل سکونت: Deutsch
سطح دانش: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 50 / 503 Thanks: 108
قدرت اعتبار: 3 | من هركجا رو رفتم نتونستم جاي بهتر ازاينجا براي بيان كردن اين موضوع كشف كن 1 كسايي كه gbox مي خوان و ip شون مثل خود من ثابت نيست از اين لينك كه ميذارم استفاده كنند سرور hamachi http://www.speedyshare.com/255959515.html 2 لينك دانلود hamachi http://www.speedyshare.com/302222147.html وكساني كه ميخوان صاحب gbox بشن به من خصوصي بيغام بدن و يك سايت خوب بهشون معرفي كنم كه در عرض 5 دقيقه كل كانالاشون باز بشه البته با اجازه اقا admin و كليه مديرهامخصوصا"dj bomba كه از ما خوشش نمي ياد هم ip ثابت هم ip معمولي | |||||||||||
| |
| | #98 | ||||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 17th, 2006 محل سکونت: تهران
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 210 Thanks: 48
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
اقا جواب تمام سوالاتتون اينجا هست. | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| gbox , فروش , اكانت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد