كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فروش اكانت Gbox است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: در مورد خريد اكانت جي باكس و قيمت اتعيين شده مي خواست صحبتي كنم. شما گفتيد ماهانه 9000 تومان البته كسي منكر اين قيمت نيست.ولي براي ما ايرانيان كه ريال بايد بدهيم.كمي زياد است. البته به كيفيت اكانت نيز بستگي دارد.به نظر من كمي قيمت را پايين بياوريد.بحثي در اين ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #31 | |||||||||||
| عضو تاریخ عضویت: September 17th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 21 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | در مورد خريد اكانت جي باكس و قيمت اتعيين شده مي خواست صحبتي كنم. شما گفتيد ماهانه 9000 تومان البته كسي منكر اين قيمت نيست.ولي براي ما ايرانيان كه ريال بايد بدهيم.كمي زياد است. البته به كيفيت اكانت نيز بستگي دارد.به نظر من كمي قيمت را پايين بياوريد.بحثي در اين نيست.كه ارزش ندارد.واقعاَ جي باكس محشر است و خيلي مي ارزد.(با توجه به اينكه مثلاَ پكيج نوا فقط يك ميليون هشتصد هزار تومان است).و تنها قيمت جي باكس نيست.فرد بايد آدي اس ال هم بگيرد.ماهانه حداقل 13600 است.كه اين به قيمت فوق اضافه مي شود. حالا نظر شما هرچي باشد محترم است.به نظر من قيمت كمي بالاست. من كه در چند فروم عضو هستم.قيمت يكي از دوستان براي ارائه سه ماه 20 هزار تومان است.البته ظرفيت ايشان پر است و عضويت جديد نمي گيرد. البته شما 50 پست براي جي باكس مجاني گذاشته ايد كه جاي تقدير و تشكر دارد.ولي براي كساني كه وقت پست زدن و گرفتار مسائل مختلف هستند و مي خواهند اكانت بخرن.كمي بينديشد. | |||||||||||
| |
| | #32 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to Admin For This Useful Post: | irandvb (Wednesday 8 November 2006),
Raminmetal (Wednesday 8 November 2006)
|
| | #35 | ||
| عضو ![]() | | ||
| |
| | #36 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 6th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام. جناب مدیر سایت من یک اکانت می خواستم. یک ایمیل هم برایتان فرستادم. لطفا به من پاسخ دهید. با تشکر. | |||||||||||
| |
| | #37 | ||
| مدير دانلود آفلاين ![]() ![]() | ببخشيد كسي ميتونه به من بگه جي باكس وصل شدن به اينترنت هم مي خواهد منظورم ديال آپ هستش | ||
| |
| | #38 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | من هم همین سوال رو دارم آیا با دیال آپ میشه از این سرویس استفاده کرد ؟ سرعت پایین Dial up مشکلی درست نمیکنه ؟ منتظرم ممنون و متشکر از این امکاناتی که با این قیمت مناسب در اختیار ما کاربران میگذارید خیلی خیلی ممنون و متشکر | ||
| |
| | #39 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
سطح دانش: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 496 / 1241 Thanks: 325
قدرت اعتبار: 10 | دوستان جی باکس با اکانت Dial up هم کار می کند مشکلی ندارد.
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to jamy For This Useful Post: | Magic-Power (Tuesday 28 November 2006)
|
| | #40 | |||||||||||
| عضو تاریخ عضویت: August 18th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 Thanks: 16
قدرت اعتبار: 0 | ساتيدسلام يه مطلب تو يک سایت نوشته بود با موضوع شيرينگ Ii4620خيلي برام جالب بود(کوپ کردم) من تا حالا فکر ميکردم که شيرينگ براي کارتهاي "دي.وي.بي" هستش حتي در صدد تهيه کارت بودم ميخواستم يه لطفي بکنيد يه ذره راجع به کارهاي اوليه اتصال توضييح بدين (وضعيت رسيور و چگونگي اتصال به کامپيوتر ونرو افزارهاي جانبي که بايداستفاده کنم و....)يه سري لينک توضيحي هم داديد عيبي نداره!!! بابا مردم از سر در گمي يکي جواب بده!!!!برم کارت بخرم یا با همین استرانگ 4620iiمیتونم کار کنم . | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| gbox , فروش , اكانت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد