كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فروش اكانت Gbox است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: بابا من ميگم اگه بخاي از جي باكس استفاده كني به مودم احتياج هست؟ يا با ديش و كارت دي وي بي درست ميشه...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #41 | ||
| مدير دانلود آفلاين ![]() ![]() | بابا من ميگم اگه بخاي از جي باكس استفاده كني به مودم احتياج هست؟ يا با ديش و كارت دي وي بي درست ميشه | ||
| |
| | #42 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 29th, 2006
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 200 Thanks: 49
قدرت اعتبار: 3 | شما برای استفاده از gbox به مودم نیاز داری چون برای دیدن کانالها باید به اینترنت وصل بشی کدهای فعال شبکه مورد نظر از طریق اینترنت دکود میشه رو بوسیله پلاگینهای مورد نظر دریافت می کنی
__________________ __________________________________________ همیشه خوبی خود و بدی دیگران را فراموش کن __________________________________________ اموزش استفاده از کدهای DCW _______________________________________________ اموزشPDF نصب و راه اندازی ProgDVB __________________________________________ اگر این نوشته بدرد شما خورد فقط 1 بار روی کلیدTanksکلیک کنید | |||||||||||
| |
| | #43 | ||||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 29th, 2006
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 200 Thanks: 49
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
__________________ __________________________________________ همیشه خوبی خود و بدی دیگران را فراموش کن __________________________________________ اموزش استفاده از کدهای DCW _______________________________________________ اموزشPDF نصب و راه اندازی ProgDVB __________________________________________ اگر این نوشته بدرد شما خورد فقط 1 بار روی کلیدTanksکلیک کنید | ||||||||||||
| |
| | #44 | ||
| عضو ![]() | سلام خواستم بدونم اگر ما اشتراک بگیرم همه پکیج ها رو باز می کنه یا فقط چندتا یا فقط و فقط یک پکیج و برای دیدن این پکیجها از چه طریقی می شه اقدام کرد ایا منظور از کارت شرینگ همین جی باکسه ممنون | ||
| |
| | #46 | ||||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 17th, 2006 محل سکونت: تهران
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 210 Thanks: 48
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
كا نال هائي كه باز ميشن به server و كارت هائي كه به اوون server وصل هست مربوط ميشه. كمي تاپيكهاي وجود در سايت رو مطالعه كنيد! | ||||||||||||
| |
| | #47 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دوستان محترم می خواستم موردی را در رابطه با جی باکس مطرح کنم که مادیگه اکانت تست نداریم و فقط هاستهایی که باشماره فیشبانکی به ایمیل سرور فرستاده میشود را برای نصب بررسی میکنیم و مورد دیگر اکانتهای کاربران فعال می باشد که توسط ادمین مورد بررسی قرار میگیرد و بعد از تایید ایشون به مدت 2 ماه اکانت داده میشود لطفا در ایمیل هر روز از من تقاضا نکنید که اکانت تست یا 50 پست بدهم باتشکر ![]() | ||
| |
| | #48 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: February 6th, 2006
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 52 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | اقا من که تو اون سایته عضو شدم و لینکشم واسه ایمیل بخش فروش فرستادم جوابی نیومده حالا باید چیکار کنم پول بریزم تو حساب؟ کدوم حساب یه راهنمایی اساسی لازم دارم ممنون | |||||||||||
| |
| | #49 | ||||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 353 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
من نفهميدم هنو ز اكانت براي كار بران فعال هست يا نه اگر هست زحمت چك كردن پست من را هم بكشيد ![]()
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | ||||||||||||
| |
| | #50 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
دوست عزیز به این تاپیک برو : http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=644
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | |||
| |
| برچسب ها |
| gbox , فروش , اكانت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد