كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فروش اكانت Gbox است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: شوتایم بازه . اسکای ایتالیا تو هم سرورها فریز داره ارت هم کاملا بازه در مورد اون 40 کانال من تا الان نشنیدم رو سروری باز باشه و برای قطعی و فریز ایگنور لیست جدید داخل سایت هست بریز خیلی خوب میشه در ضمن شما با دایال اپ هستید انتظار ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #61 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | شوتایم بازه . اسکای ایتالیا تو هم سرورها فریز داره ارت هم کاملا بازه در مورد اون 40 کانال من تا الان نشنیدم رو سروری باز باشه و برای قطعی و فریز ایگنور لیست جدید داخل سایت هست بریز خیلی خوب میشه در ضمن شما با دایال اپ هستید انتظار زیادی نمیشه داشت | ||
| |
| | #62 | |||||||||||
| مدير سابق بخش دانشجويان و بخش ادبيات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006 محل سکونت: خرابات
سطح دانش: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 65 / 657 Thanks: 212
قدرت اعتبار: 4 | پکیج Dish TV که روی NSS 6 هست و با conax قفل شده و کانال های هند رو داره میتونید باز کنید ؟؟؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #63 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 16th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 179 Thanks: 14
قدرت اعتبار: 4 | سلام دوستان من 1 ماه gbox میخوام باید چیکار کنم ایا در مورد پلاگیناش و اموزشش کاملا ساپورت میشم؟؟؟؟؟ و اینکه من adsl دارم gbox که adsl مشکل نداره؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #64 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام دوست خوبم من از امروز بعد از ظهر با شوتایم مشکل دارم یعنی 99% باز نمیشه و وقتی باز میشن در عرض یک یا دو دقیقه بسته میشن . مشکل از کجاست ؟ تمام تاپیکها رو خوندم ولی ......... در ضمن ایگنور لیست جدید رو هم گذاشتم توی پوشه جی باکس ولی مشکل حل نشد
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| | #65 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
مشکل که نداره هیچ خیلی هم برای جی باکس خوبه ( سرعتش رو میگم )
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | |||
| |
| | #67 | |||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
![]() | |||
| |
| The Following User Says Thank You to ServerGbox For This Useful Post: | Magic-Power (Tuesday 5 December 2006)
|
| | #68 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #69 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دوستان عزیز باید به اطلاع دوستان برسونم که سرور دیگه پرشده و کلا 7 نفر دیگه جاداره و بعد از این 7 نفر دیگه اکانتی داده نمیشود و در صورت بازگشایی دوباره سرور باقیمت جدید وشرایط جدید در خدمت دوستان خواهیم بود این 7 نفر هم هر کدام از دوستانی که زودتر اقدام کنند در خدمتیم ![]() | ||
| |
| برچسب ها |
| gbox , فروش , اكانت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد