كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فروش اكانت Gbox است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: دوستان لطفا جواب بدن...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #72 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | ما كه خواستيم پولشو بديم بخريم هر چي ايميل زديم كسي ما رو تحويل نگرفت چه برسه به مجانيش ولي بالاغيرتاً يكي بياد جواب مارو بده بابا ما اگه Gbox بخوايم كيو ببينيم آقاي مدير فروش بخش Gbox | ||
| |
| | #73 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | من خودم دیال آپ دارم و فقط سرعت پایین خط تلفن خودشو در پکیج شوتایم نشون میده و در هاتبرد هیچ مشکلی نداره
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| | #74 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
irdvbgbox
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | |||
| |
| | #76 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | همه ایمیلها جواب داده شده دوست من
__________________ http://www.servergbox.com | ||
| |
| | #77 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 2nd, 2007
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 65 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | باسلام: آیا gboxکانالهای کارتی رو حتما با میکنه که من یکی بخرم وقیمتش تو بازار چنده ممنون میشمراستی کانالها که قطع نمیشه | |||||||||||
| |
| | #78 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 5th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام به مدیران عزیز بخش ... ایا هنوز اکانت جی باکس برای فروش ارائه می کنید یا ظرفیت پر شده ؟ | |||||||||||
| |
| | #79 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 5th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| | #80 | |||
| مدير دانلود آفلاين ![]() ![]() | نقل قول:
irdvbgbox
__________________ اينم يك كانال 24 ساعته مثل spice Platinum(تايپك باز شد) براي تشكر كردن از thanks استفاده كنيد و از زدن پست اضافي خود داري كنيد تا حجم سايت الكي سنگين نشه | |||
| |
| برچسب ها |
| gbox , فروش , اكانت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد