كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فروش اكانت Gbox است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: :0158: :046: gboxمنمون...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #82 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | آقا ببخشيد اينو ميگم يا سيستم جي باكس صاحب نداره يا از ما خوشش نمياد بنده به شخصه به مدير جي باكمس ، مدير سايت و در همين تاپيك بارها درخواست خودم را اعلام كردم Dns ساختم دادم زدم بابا ما يه اكانت جي باكس ميخوايم ولي كو گوش شنوا بالا غيرتا ايندفعه يكي جوابه مارو بده پولشو ميديم مجاني نميخوايم ![]() | ||
| |
| | #83 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
| |
| | #84 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزيز ما هيچ گونه ايميلي نداريم كه جواب داده نشده باشد | ||
| |
| | #85 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 13th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
به جاي hostبفرستند من ميخواستم اقدام به خريد بكنم ولي در اين رابطه مشكل دارم | ||||||||||||
| |
| | #86 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 12th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من سامسونگ دارم و میخواستم بدونم شما از سیستم هاماچی پشتیبانی میکنید؟ شما چه کانالهای را در سیستم جی باکس ارائه میکنید؟ | |||||||||||
| |
| | #88 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
| |
| | #89 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 19th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 75 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | مدیران محترم من می خوام یک اکانت یک ماهه بگیرم باید کلا چی کار کنم به چه کسی مراجعه کنم ؟ | |||||||||||
| |
| | #90 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | كليه*ي مسائل مربوط به Gbox را با ايميل selling_gbox[@]yahoo[.]com مطرح كنيد و پيغام خصوصي نزنيد. | ||
| |
| برچسب ها |
| gbox , فروش , اكانت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد