كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نظر شما در مرد لب تاب هاي زيمنس چيست؟ است كه در انجمن مقايسهي قطعات سختافزاري مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: با سلام خواهشمندم در مرود لب تاب هاي زيمنس نظر بديد و من رو راهنمايي كنيد. قيمت هاشون با توجه به مشخصاتشون در مقايسه با مارك هاي ديگر خيلي پايينه...مخصوصا مدل3515 كه 645 هزار تومن شده... خواهشن در مرود خدمات زيمنس، پشتيباني و گارانتي معتبرش در ايران توضيح بدين......متشكرم...منتظر نظراتتون ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 29th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 173 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | با سلام خواهشمندم در مرود لب تاب هاي زيمنس نظر بديد و من رو راهنمايي كنيد. قيمت هاشون با توجه به مشخصاتشون در مقايسه با مارك هاي ديگر خيلي پايينه...مخصوصا مدل3515 كه 645 هزار تومن شده... خواهشن در مرود خدمات زيمنس، پشتيباني و گارانتي معتبرش در ايران توضيح بدين......متشكرم...منتظر نظراتتون هستم | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 13th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 0 | مدل 3515 دارای چیپ via میباشد. گارنتی معتبر در ایران شرکت بهین تکنولوژی میباشد که قیمت دستگاههای آن بالاتر هست. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | احسان عزیز با توضیحاتی که دوستمون mzmv_55 دادند فکر کنم که متوجه شده باشی که قیمت های زیمنس انقدر هم ارزون نیست. به نظر من شما toshiba خریداری کن چون قیمتهاش به دلیل زیاد بودن جنس معمولا خوب است و نکته مهمتر اینجاست که این مارک حکم پیکان قدیم خودمون رو داره یعنی هم تعمیر کنندش زیاد هست هم قطعاتش راحت پیدا میشه
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| لب , مرد , چيست؟ , نظر , هاي , تاب , در , زيمنس , شما |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد