كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع پرینتر HP یا Canon ؟ است كه در انجمن مقايسهي قطعات سختافزاري مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: من می خوام یه دستگاه چند کاره (پرینتر، اسکنر، کپی) بخرم. شما HP رو پیشنهاد می کنید یا Canon؟ و چرا؟[...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 3rd, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 150 Thanks: 52
قدرت اعتبار: 4 | من می خوام یه دستگاه چند کاره (پرینتر، اسکنر، کپی) بخرم. شما HP رو پیشنهاد می کنید یا Canon؟ و چرا؟[ | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | اگر چيني باشه فرقي نميكنه ، هردوش يه كيفيت داره با اين تفاوت كه مدل Canon از نظر كارتريج ميزان مصرف بالاتري داره و مواد اوليش گرونتره . اما اگر بتوني HP فرانسوي پيدا كني به نظر من بهتره چون هم كيفيت بالايي داره و هم مواد اواليش ارزونتره و عمر و دوام بهتري داره . | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Barat For This Useful Post: | kidopars (Sunday 11 November 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
| سرپرست انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 24th, 2007
سطح دانش: 103 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 3845 / 3845 Thanks: 69
قدرت اعتبار: 50 | پرینتر HP را خودت می تونی شارج کنی و رحت است اما Canon سخت تر است. من جای شما بودم HP می خریدم | |||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
لطفا در مورد دستگاههای چند کاره (All in one) هم نظر بدید. | ||||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | من به شخصه Hp را بهتر از Canon میدانم چون به صرفه تر و با کیفیت تر و ارزان تر است و فضایی که میگیرد استاندارد است.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | آیا کارتریج های Canon رو هم میشه شارژ کرد؟ مساله تغییر Head همراه با کارتریج در پرینتر های HP و Canon به چه صورته؟ | |||||||||||
| |
| | #7 | ||||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | نقل قول:
دستگاههاي چند كاره هم خوب هستند ولي نبايد كيفيت دستگاههاي جدا از هم را ازشون انتظار داشته باشيد . | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| printer |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد