كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کمک : سوال در مورد cpu های intel است كه در انجمن مقايسهي قطعات سختافزاري مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: در گرافيك هميشه حرف اول با گيگا بوده من خودم Geforce 6600 256گيگا دارم و واقعا محشره در مورد سي پي يو هاي اينتل فعلا ال جي اي كيفيت خوبي داره نكته مهم كش داخل سي پي يو هست و در هنگام خريد سرعت سي پي يو را دقت كنيم ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | ||
| ناظم سابق سايت | در گرافيك هميشه حرف اول با گيگا بوده من خودم Geforce 6600 256گيگا دارم و واقعا محشره در مورد سي پي يو هاي اينتل فعلا ال جي اي كيفيت خوبي داره نكته مهم كش داخل سي پي يو هست و در هنگام خريد سرعت سي پي يو را دقت كنيم كه سرعت ساعت (كلاك داخلي سي پي يو) چند باشه پشتي باني از تكنولوژي هاي جديد كه ديگه تابلو هست mmx 3now و... يك حقه كه اينتل در سي پي يو هاي خود زده اينه كه وقتي كه دماي سي پي يو بالا ميره به صورت اتوماتيك سرعت نصف ميشود تا دما كاهش يابد (اين نكته جاي بحث داره) سري celeron D براي مقابله با قيمت هاي شركت اي ام دي وارد بازار شد و كاهش كش كه حافظه گران قيمتي است باعث كاهش قيمت شد. دوستان عزيز شركت اينتل يك شركت تحقيقاتي و پيشگام بودم و به همين علت هزينه زيادي صرف اين موضوع ميكنه كه شركتي مثل اي ام دي اين هزينه ها را نداره اين جريان تاثير مستقيم بر قيمت محصول داره من كه طرفدار وحشت ناك اي ام دي هستم و اگر هم اشتباه ميكنم ترجيح ميدم در اين اشتباه بمونم در ضمن اشتباه نشه سي پي يو هاي پنتيوم وان 64 بيتي بودن اين 64 بيت مد نظر ارتباط بين سي پي يو و قطعات كامپيوتر هست كه در بالا بحث شد براي مادربورد هم كه بستگي به خيلي چيزا داره اسلات ها - چيپ ست - دوال چنل - دوال باياس - پشتيباني از تكنولوژي هاي جديد مانند ساتا2 و پسي اي اكسپرس كارت صدا پرقدرت و........ اما از لحاظ مارك من ميگم اول گيگا بايت بعد اي سوز | ||
| |
| | #12 | |||||||||||
| مدیر آزمایش بخش پلاگین ها و سافتکم ها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 176 Thanks: 94
قدرت اعتبار: 4 | نكته بسيار جالب در خصوص سي پي يو هاي اي ام دي و اينتل : سوپر كامپيوتر هاي ژاپني ها اينتل است | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to mehdii For This Useful Post: | sheytoni (Tuesday 19 December 2006)
|
| | #13 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | گی گا ======> گی=م د ف و ع & گا= گاو با عرض معذرتا
__________________ Life is a nightmare death is the awakening play Final Fantasy the best game ever made www.ffinsider.net | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Kavoos For This Useful Post: | sheytoni (Tuesday 19 December 2006)
|
| | #14 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | دوست عزیز نصبت به احترام..... مطالب شما اصلا رو پایه و اساس نیست... همگی اشتباه... مین اول MSI البته بیشتر با AMD مین 2 ASUS و مین هایی مثل solteck مین های بودن که در زمانی امده و الان نیستن گرافیک هم فقط ATI خودم RADION 9550 رودارم و 3 ساله پوز همه گرافیک هارو دارم میزنم 3 سال پیش خریدم 240000 تومان من خودم ترفدار INTEL هستم ,و میمانم خوشحال میشم اگه شما ناراحت نشده باشید ویرایش توسط sheytoni : Tuesday 19 December 2006 در ساعت 03:04 AM. دلیل: 1 | ||
| |
| | #15 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال تاریخ عضویت: December 19th, 2005
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 73 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | ناظم جان وقت كردي يه سري هم به اينجا بزنwww.MSI.com.tw.البته مادربرداش اصلا در حد گيگا نيست.يه موقع فكر نكني MSI از GIGA بهتره ها.اصلا.بده.زشته.البته به اين سايت يه نگا بندازي خودت دستت مياد مادربرد يعني چي.حتما نظرت عوض ميشه. اگر يه تحقيقي هم در مورد فناوري هاي جديد AMDهم بكني بد نيست.مثلا پردازنده AM2.يا TURION JUST AMD JUST MSI | |||||||||||
| |
| | #16 | ||
| ناظم سابق سايت | ببينيد اينجا هركسي نظر خودش را ميگه و اصلاً كسي قصد عوض كردن نظر كس ديگه را نداره پس اول موقعيت را بسنجيد بعد صحبت كنيد. منم مثل همه نظر خودم رو گفتم تو اين نوع بحث ها همه ميان نظر ميدن بعد خواننده هايي كه ميخوان اطلاعات جمع كنن تمام نظر ها را ميخونن و در واقع وقتي مشاهده ميكنند اكثريت در بعضي موارد با هم نظر يك ساني دارند نتيجه گيري ميكنند. پس سعي كنيد بيشتر از اينكه روي صحبتتون به شخص ديگري باشه مطالب علمي را بيان كنيد و دليل بياريد تا همه ازش استفاده كنن. جناب محسن من هم مادربورد Msi را 100 درصد تائيد ميكنم و به قدرتش لحظه اي شك نميكنم بحث اصلي در انتخاب مادربورد چيپ ست آن است كه ميتونيم در چندين تاپيك مختلف كاملاً چيپ ست ها را زير ذره بين بگذاريم و معايب و محاسن هركدام را مورد بررسي قرار بديم. فقط علت اينكه اول سراغ گيگا ميرم اين هست كه پشتيباني آن به من ثابت شده (آواژنگ) با مدل هاي زيادي و مدت زيادي از اين مادربورد استفاده كردم و راحتر ميتونم باهاش كنار بيام. | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Shahani For This Useful Post: | sheytoni (Monday 21 January 2008)
|
| برچسب ها |
| cpu , intel , مورد , های , کمک , در , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد