كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل با نصب vplug است كه در انجمن طرح مشكلات مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي پلاگينها و SoftCam ها است: سلام . آقا من وقتی vplug رو در فولدر مربوطه کپی میکنم در منو پلاگینها هیچی نشون نمیده . TPS full رو هم کپی کردم بازم اتفاقی نیفتاد . از progdvb در ویندوز ویستا استفاده میکنم هیچ کانالی هم باز نمی شه باید چکار کنم...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 26th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | سلام . آقا من وقتی vplug رو در فولدر مربوطه کپی میکنم در منو پلاگینها هیچی نشون نمیده . TPS full رو هم کپی کردم بازم اتفاقی نیفتاد . از progdvb در ویندوز ویستا استفاده میکنم هیچ کانالی هم باز نمی شه باید چکار کنم | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | ببینم شما پلاگین را کپی کردید در کجا؟
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to Ako25 For This Useful Post: | amir66 (Monday 18 August 2008),
dragon58 (Monday 18 August 2008),
jafar-parsi (Monday 18 August 2008)
|
| | #4 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | شما پلاگینتون احتمالاً کامل نیست که در پراگ دی وی بی نشون نمیده شما آخرین پلاگین را از سایت ما دانلود کنید و دوباره کپی کنید مشکلتون حل میشود.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to Ako25 For This Useful Post: | dragon58 (Monday 18 August 2008),
jafar-parsi (Monday 18 August 2008)
|
| | #5 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 30th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام ، خسته نباشيد من VPLUP2.3.7 رو دانلود كردم و اكستركت كردم بعئم كپي كردم تو C:\PROGRAMFILES\PROGDVB\PLUGIN بعدم فايل FULL TPS رو ريختم همونجا ولي وقتي مي خوام PROGDVB زو باز كنم چنئتا EROR DLL ميده بعد برنامه باز ميشه ور**ژن PROGDVB 5.15.07 STANDARD EDITION آيا با اين خطاها مشكلي تو كار برنامه پيش مياد؟ اگه مشكلي هست راه حلش رو كامل به بنده حقير بگين خيلي خيلي ممنون ميشم با تشكر | |||||||||||
| |
| | #6 | ||||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 0 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | نقل قول:
قويترين و بهترين ورژن ProgDVB به همراه آموزش كامل نصب و راه اندازي براي اولين بار پلاگین شما مشکلی بوجود نمیاره!!
__________________ | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مشکل , نصب , vplug , با |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| معجزات پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم | Ako25 | بخش قرآن | 0 | Friday 18 July 2008 10:25 PM |
| لغو سربازی و تشکیل ارتش حرفه ای در ایران | jamshid | بخش بحث آزاد | 4 | Thursday 13 September 2007 12:24 AM |
| مروري بر مهمترين تنظيمات Internet Explorer | Peyman | ترفند های اینترنت اکسپلورر | 0 | Wednesday 14 March 2007 10:03 PM |
| آموزش نصب لینوکس بخش 1 | Peyman | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 18 October 2006 10:52 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد