كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشگل در vplug است كه در انجمن طرح مشكلات مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي پلاگينها و SoftCam ها است: منم همین مشکل رو پیدا کردم . S2Emu جواب میده و تمام کانالها رو مثل Vplug باز میکنه . ولی من دنبال راه حل این مشکل برای vplug هستم در صورت پیداشدن راه حل حتما همین جا بیان می کنم. دانلود S2emu1.2.7...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| مدير بخش خودرو ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 14th, 2006 محل سکونت: World Wide
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 365 Thanks: 95
قدرت اعتبار: 3 | منم همین مشکل رو پیدا کردم . S2Emu جواب میده و تمام کانالها رو مثل Vplug باز میکنه . ولی من دنبال راه حل این مشکل برای vplug هستم در صورت پیداشدن راه حل حتما همین جا بیان می کنم. دانلود S2emu1.2.7
__________________ *تــو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز* Attention Button نصب 20 ماهواره در کمتر از 5 دقیقه -میخوای خودت دیش رو تنظیم کنی بدون دردسر ، حتما دوست داری بدونی در ماهواره های دیگه چه خبره فقط کافیه اون بالا رو کلیک کنی تا بتونی به راحتی 20 ماهواره قابل دریافت در ایران رو تنظیم کنی | |||||||||||
| |
| | #12 | |||||||||||
| مدير بخش خودرو ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 14th, 2006 محل سکونت: World Wide
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 365 Thanks: 95
قدرت اعتبار: 3 | دقیقا پس از ایجاد همین مشکل نسخه جدید Vplug منتشر شد که این مشکل را بر طرف میکنه.
__________________ *تــو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز* Attention Button نصب 20 ماهواره در کمتر از 5 دقیقه -میخوای خودت دیش رو تنظیم کنی بدون دردسر ، حتما دوست داری بدونی در ماهواره های دیگه چه خبره فقط کافیه اون بالا رو کلیک کنی تا بتونی به راحتی 20 ماهواره قابل دریافت در ایران رو تنظیم کنی | |||||||||||
| |
| | #13 | ||
| عضو ![]() | پس شما الان tps هارو باز دارین!؟ و دیگه نیاز به نصب s2emu نیست؟ و این v-key رو که میخواد از کجا بیارم | ||
| |
| | #14 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 17th, 2005
سطح دانش: 10 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 246 Thanks: 22
قدرت اعتبار: 4 | بازم همون مشگل هست هنوز بر طرف نشده باید چه کار کرد نمی دونم
__________________ فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزاء بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد کوروش کبیر | |||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: June 6th, 2006
سطح دانش: 18 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 430 Thanks: 43
قدرت اعتبار: 4 | اشتباه نکن من خودم یک معجون درست کردم جواب داد vplug1.5.8 رو بریز تو plug in بعد فایل aubin و فایلهای vtps & vside& vkeys ازvplug1.6.4 رو کپی کن تو plugin بعد برو حالشو ببر ![]()
__________________ از بوعلی سینا پرسیدند چرا به دربار نمیروی؟ فرمود:گمان دارم در ناشناسی بیشتر در امان باشم. | |||||||||||
| |
| | #16 | |||||||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
سطح دانش: 35 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 170 / 853 Thanks: 311
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
باید بعد از کپی vplug ورژن 1.6.5 فایل v-keys.db را حذف کنید بعد هم dvbplayer خود را باز کنید.
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید ![]() | |||||||||||||||
| |
| | #17 | ||||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید ![]() | ||||||||||||
| |
| | #18 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: June 6th, 2006
سطح دانش: 18 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 430 Thanks: 43
قدرت اعتبار: 4 | انقدر میخندی ترش نکنی یک موقعه خوب تست کردم جواب داده آخه شماها یک ذره به خودتون زحمت نمیدین که یک خورده با این فایلها ور برین شاید درست شه بهدشم من انقدر انترنتم وضعش وخیمه که نمیتونم بزارم ![]()
__________________ از بوعلی سینا پرسیدند چرا به دربار نمیروی؟ فرمود:گمان دارم در ناشناسی بیشتر در امان باشم. | |||||||||||
| |
| | #19 | ||||||||||||
من نیازی به زحمت دادن به خودم و ور رفتن به این فایلها ندارم این دفعه هم یواش میخندم ![]() در ضمن اینترنت من وضعش از مال تو وخیمتره باهات همدردی میکنم
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید ![]() | ||||||||||||
| |
| | #20 | ||
| عضو ![]() | من از همین یک ساعت پیش tps هارو از دست دادم و قفل شن میخواستم بدونم کسی این مسکل من رو داره !؟ من tps.bin و vplug 1.6.5 v رو دارم | ||
| |
| برچسب ها |
| vplug |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اخبار - News | Swastika | اخبار جهان (بین الملل) | 114 | Sunday 24 June 2007 09:34 PM |
| نامه تاريخي با شكوه | david_dvb | گوناگون | 20 | Saturday 10 March 2007 03:06 AM |
| شبکه اترنت (Ethernet) چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 11:25 AM |
| IP و Port چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:41 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد