كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع تصویر روز- سقوط از برج شهیاد! است كه در انجمن تصویر روز مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي گالری عکس است: دوستان من فهميدم انگيزش از اين كار چي بوده! قضيه از اين قراره كه 22 بهمن سال 57 يك نفر دقيقاً چنين كاري رو انجام ميده و موفق هم ميشه كه بره بالاي برج. ميگن عكسش هم توي روزنامه*ها چاپ مي*كنن و كلي معروف ميشه. حالا اين بابا هم خواسته ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #31 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: May 18th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 46 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوستان من فهميدم انگيزش از اين كار چي بوده! قضيه از اين قراره كه 22 بهمن سال 57 يك نفر دقيقاً چنين كاري رو انجام ميده و موفق هم ميشه كه بره بالاي برج. ميگن عكسش هم توي روزنامه*ها چاپ مي*كنن و كلي معروف ميشه. حالا اين بابا هم خواسته يه همچين كاري كرده باشه كه معروف بشه. تنها 3 متر با شهرت فاصله داشته كه ... خب حالا عوضش يه جور ديگه معروف شد ![]() | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to sh_kv For This Useful Post: | M*E*H*D*I (Wednesday 14 February 2007)
|
| | #33 | ||||||||||||
| ناظم ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 15th, 2005 محل سکونت: ParsDVB
سطح دانش: 32 [ ![]() ]سابقه در سایت: 79 / 796 Thanks: 111
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
مگه کاری کردی که بن بشی ![]()
__________________ بخشهاي مختلف سايت قوانين سايت ---> اينجا:0190: بخش DVB سايت --->اينجا بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Buttonاگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید : http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar for thanks me please download it | ||||||||||||
| |
| | #34 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 17th, 2006
سطح دانش: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 52 / 525 Thanks: 147
قدرت اعتبار: 3 | من خودم می دونم که آدم گناهکاری هستم :015: خدایا ایندفعه دیگه کسی رو مسخره نمی کنم :63: اگه مسخره کردم منو سوسک کن :027: ولی خودمونیم طرف بد ترکیدا :051: | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Swastika For This Useful Post: | aallii (Tuesday 27 March 2007)
|
| | #35 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | حالا اون دنيا هم خدا ميدونه باهاش چيكار كنه. بهشتو ميذاره بالاي كوه قاف;ميگه حالا بدون طناب برو تا اون بالا;3 متريش كه رسيد ميندازتش پايين ميگه حالا از اول...... | ||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to mehdi1359 For This Useful Post: | alessandra (Wednesday 14 February 2007),
ghasem (Monday 3 September 2007)
|
| | #36 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to M*E*H*D*I For This Useful Post: | alessandra (Thursday 15 February 2007),
Reza As (Wednesday 14 February 2007)
|
| | #37 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: February 4th, 2007
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 25 Thanks: 9
قدرت اعتبار: 0 | خوب یک ریسک بوده یا همه چی یا هیچی ولی بازم خوب شد افتاد وگرنه معروف که نمیشد هیچ منفورم میشد | |||||||||||
| |
| | #38 | ||
| عضو ![]() | بدبخت احتمالا می خواسته اسمشو تو کتاب گینس ثبت کنه که اجل مهلت ندادش. ![]() | ||
| |
| | #39 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | خب اين چه كاريه .. حتمن از اون الافا بوده كه ..
__________________ جهت تشكر از پستهاي كاربران گرامي حتما از دكمه تـــشكـــر استفاده كنيد PARS DVB GROUP | ||
| |
| | #40 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: July 6th, 2006 محل سکونت: یک گوشه از این وطن زیبا ایران
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 120 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 0 | عزیزان شما یکتور حرف می زنید که طرف واسه خودکشی رفته بالا اگه تا اونجا که شما می گید رفته دیگه این حرف ها رو نداره ، طرف می خواسته اسمی و رکوردی واسه خودش داشته باشه حالا اگه 22 بهمن نبوده یک دیگه رفته بود بالا رسیده بود چقدر تشویقش می کردند... | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| از , برج , تصویر , روز , سقوط , شهیاد |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نحوه راه اندازي يك Isp | Kamran1358 | سخت افزار | 1 | Friday 23 February 2007 10:06 PM |
| شبكه هاي اختصاصي مجازي (vpn) | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 1 | Tuesday 23 January 2007 01:25 AM |
| زبانهاي برنامه*نويسي در هوش مصنوعي | Peyman | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Sunday 14 January 2007 11:15 PM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 06:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد