كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع افزايش سرعت اينترنت 100% جواب داده (تكراري نيست ) است كه در انجمن ترفندهاي كامپيوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام دوستان خوب من امروز براتون یک آموزش گذاشتم به همراه یا فایل PDF که خودم درستش کردم . امیدوارم بتونه کمکتون کنه . هر چند مطمئن بهتون کمک میکنه چون خودم ازش استفاده میکنم و جواب صددرصد 100% داده . کسانی هم که به این روش شک دارند از ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام دوستان خوب من امروز براتون یک آموزش گذاشتم به همراه یا فایل PDF که خودم درستش کردم . امیدوارم بتونه کمکتون کنه . هر چند مطمئن بهتون کمک میکنه چون خودم ازش استفاده میکنم و جواب صددرصد 100% داده . کسانی هم که به این روش شک دارند از این روش چند روزی استفاده و بعدش کامپیوتر رو بحالت قبل برگردونند تا متوجه تغییر سرعت بشند . ببینند که چی بود و بعدش چی شد . حالا توضیحی در مورد این روش که چیست و چکار میکند : ببینید ویندوز WINDOWS برا ی اتصال به اینترنت فقط از 20% پهنای باند اتصال بهره میگیرد و بقیه پهنای باند بلا استفاده باقی میمونه . خوب کاری که شما باید بکنید اینه که ویندوز windows رو طوری تنظیم کنید که از 100% پهنای باند استفاده کنه . روش کار هم در فایل PDF آموزشی موجوده و میتونید داخل اون چگونگی تنظیمات و مراحل انجام کار رو ببینید كلمه كليدي هم اينه gpedit.msc اون اسم وبلاگی که توی عکسها خواهید دید وبلاگ سابق خودم هستم و کاملا منبع خودم هستم .
| ||||
| |
| The Following 11 Users Say Thank You to Magic-Power For This Useful Post: | atabak57 (Saturday 20 January 2007),
BIGAN (Sunday 21 January 2007),
Blue Station (Tuesday 23 January 2007),
ira-m (Friday 19 October 2007),
mastar (Friday 1 December 2006),
mehrdad1369 (Sunday 17 August 2008),
mohsenarakcity (Friday 1 December 2006),
monia (Wednesday 28 March 2007),
nonosh (Wednesday 17 January 2007),
omidt (Saturday 20 January 2007),
skystar2 (Saturday 20 January 2007)
|
| | #3 | ||
| اخراج شده | دوست عزیز دستت درد نکنه ولی این ترفند خیلی وقته اومده و مورد استفاده قرار گرفته | ||
| |
| برچسب ها |
| 100 , 100% , نيست , افزايش , اينترنت , تكراري , جواب , داده , سرعت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد