كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع دريافت دعوت نامه Gmail ظرف چند دقيقه بدون دردسر. است كه در انجمن ترفندهاي كامپيوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: دريافت دعوت نامه Gmail ظرف چند دقيقه بدون دردسر! مدت زمان زيادي است که گوگل سرويس ايميل خود را با حجمي بيش از 2 گيگابايت راه اندازي نموده است. Gmail نام اين سرويس است که از مزاياي زيادي نسبت به سرويس ايميل ياهو برخوردار است. اما مشکل اصلي که Gmail ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() |
دريافت دعوت نامه Gmail ظرف چند دقيقه بدون دردسر! مدت زمان زيادي است که گوگل سرويس ايميل خود را با حجمي بيش از 2 گيگابايت راه اندازي نموده است. Gmail نام اين سرويس است که از مزاياي زيادي نسبت به سرويس ايميل ياهو برخوردار است. اما مشکل اصلي که Gmail براي کاربران دارد نياز به داشتن يک دعوت نامه از جانب شخصي است که قبلأ در Gmail عضو بوده است. اين موضوع باعث شده است که بسياري از کاربران از داشتن اين سرويس ايميل محروم بمانند. همچنين پيدا کردن دوستي که براي شما دعوت نامه بفرستد نيز کار ساده اي نيست. اما در اين ترفند قصد داريم يک راه حل بسيار ساده را به شما پيشنهاد کنيم. با استفاده از اين ترفند شما ميتوانيد در عرض چند دقيقه به طور اتوماتيک دعوت نامه Gmail خود را دريافت نماييد! بدون اينکه از شخصي درخواست دعوت نامه بکنيد. براي اين منظور: کافي است به آدرس www.gmail.tarfandestan.com برويد. پس از باز شدن صفحه در فضاي جلوي عبارت :Email ، ايميلي که ميخواهيد دعوت نامه به آن ارسال شود را وارد نماييد. سپس روي دکمه Submit کليک نماييد. اکنون شما بايد شکيبا باشيد تا دعوت نامه به ايميل شما ارسال گردد. چند نکته: ايميلي که دعوت نامه را برايتان ارسال ميکند با موضوع Gmail Invites ميباشد. ارسال کننده ايميل ، ايميلي به نشاني kv9999@gmail.com و شبيه به اين دارد. در صورتي که دعوت نامه پس از مدت زمان زيادي برايتان ارسال نشد مجدد ايميل را وارد نماييد. نهايتأ بين 5 تا 15 دقيقه طول ميکشد تا دعوت نامه ارسال گردد. اگر ايميل را دريافت نکرديد ، پوشه هاي Bulk يا Spam را در ايميل خود چک کنيد. پس از باز کردن ميلي که حاوي دعوت نامه است روي لينک موجود در آن کليک کنيد تا به صفحه عضويت Gmail برويد. دقت کنيد Desired Login Name نام کاربري شماست و عبارت موجود را پاک نماييد ، همچنين ايميل موجود در Secondary email را نيز پاک نموده و ايميل دوم خود را بنويسيد. | ||
| |
| The Following 4 Users Say Thank You to nonosh For This Useful Post: | ALIHAKIMIAN (Thursday 18 January 2007),
iraj_g2005 (Tuesday 23 January 2007),
M*E*H*D*I (Saturday 20 January 2007),
niayesh81 (Monday 22 January 2007)
|
| | #2 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دست گلت درد نکنه من تا الان خیلی جاها درخواست دعوت نامه کردم اما هیچوقت موفق نشدم. ولی با این لینک ظرف چند ثانیه موفق شدم جی میلمو تکمیل کنم. از دوستان اگه کسی مشکل پسند بود به خودم بگه براش بفرستم. ![]() | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | خیلی عالی بود.تا حالا نتونسته بودم gmail بسازم.کارم راحت شد.ممنون. | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
قدرت اعتبار: 5 | این ایمیل دوم یعنی چی اونوقت؟؟چند تا ایمیل میخواد؟ | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | تا حالا 20 دفعه تو این سایتی که گفتین ایمیلمو نوشتم ولی هیچ ایمیلی بهم نمیده.:0133: ببینم مخ کارگیریه؟دستتون درد نکنه. دوست عزیز h0sein فکر کنم من جزء این دسته ی مشکل پسندها باشم. میشه شما لطف کنی یه دعوت نامه بهم بدی.آقا تو رو خدا یکی یه دعوت نامه به ما بده دیگه عقده ای شدیم.ممنون از محبتتون.![]() | |||||||||||
| |
| | #6 | |||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
__________________ عادت کن که عادت نکنی | |||
| |
| | #7 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | اونم ایمیل خودته که باید وارد کنی البته در صورتی که داری اون یکی که گفتم kv9999+c1d@gmail.com ایمیلیه که برات میاد تو inbax اگه مشکلی بود بگید خوشحال میشم جواب بدم.
__________________ عادت کن که عادت نکنی | ||
| |
| | #8 | |||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
__________________ عادت کن که عادت نکنی | |||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 8th, 2007
سطح دانش: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 293 Thanks: 238
قدرت اعتبار: 3 | سلام دوست بسيار عزيزم اميد وارم كه حالت خوب باشه درسته كه فرستادن پست تشكر از مطالب عنوان شده يه جورهايي خلاف قوانين سايت هستش ولي من زدن دكمه تشكر رو كافي ندونستم به اين دليل كه اصلا" با ورم نميشه كه به اين راحتي ظرف چند دقيقه صاحب يك gmailشده باشم پس بنابراين زدن دكمه سپاس به نظر من كافي نيست و مطمئنم عزيزاني هم كه موفق به ساختن gmail با روش ارائه شده از طرف شما شدن با نظر من موافق هستند و واقعا" اين مفيدترين و سودمند ترين پستي هست كه تا بحال توي سايت ارائه شده از طرف خودم و ساير دوستان كه با من موافق هستند صميمانه و از ته قلب از تو دوست عزيزم تشكر ميكنم ![]()
__________________ تا شقايق هست زندگي بايد كرد | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| gmail , چند , نامه , بدون , دقيقه , دريافت , دردسر , دعوت , ظرف |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| مطالب آموزشی و خبر | 007 | ترفندهاي كامپيوتر | 683 | Sunday 21 January 2007 12:36 AM |
| دریافت دعوت نامه Gmail ظرف چند دقیقه | behzad1363 | نرم افزار | 0 | Friday 17 November 2006 10:01 PM |
| پست الکترونيکی (اموزش ساختن)ایمیل | AKBAR H.Y | بخش Internet | 0 | Saturday 3 June 2006 06:43 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد