كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي ترفندهاي كامپيوتر

مطالب آموزشی و خبر

اين يك بخش از موضوع مطالب آموزشی و خبر است كه در انجمن ترفندهاي كامپيوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخش کامپيوتر است: نقل قول: نوشته اصلی توسط 007 اين گروه دليل اينكار را (همانند موارد قبلي) اخطار و تذكر در جهت بالابردن امنيت سرور اختصاصي و مجازي آن شركت عنوان كرد. اين سايتها كه برروي يك سرور اختصاصي لينوكس قرار داشتند، توسط سه نفر از اعضاء گروه آشيانه هك شد. آدرس سه ...

 

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخش کامپيوتر > ترفندهاي كامپيوتر


اطلاعيه‌هاي سايت

 

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند


پاسخ

 

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Thursday 17 August 2006, 07:01 PM   #581
 
Reza684 آواتار ها
 

تاریخ عضویت: December 29th, 2005
نوشته ها: 1,121

سطح دانش: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 70 / 709
قابليت: 373 / 7290
ميزان تجربه: 36%

Thanks: 100
Thanked 702 Times in 269 Posts
قدرت اعتبار: 5 Reza684 is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 007 نمایش پست ها
اين گروه دليل اينكار را (همانند موارد قبلي) اخطار و تذكر در جهت بالابردن امنيت سرور اختصاصي و مجازي آن شركت عنوان كرد. اين سايتها كه برروي يك سرور اختصاصي لينوكس قرار داشتند، توسط سه نفر از اعضاء گروه آشيانه هك شد.
آدرس سه سايت فوق به قرار زير است:
http://www.planetamd64.com
http://www.planetamd64.net
http://www.planetamd64.info
آرشیو شد.
از ارسال مباحث و خبرهای در مورد هک جدا خودداری کنید.
View Reza684's Photo Album Reza684 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Thursday 17 August 2006, 07:34 PM   #582
عضو
 
پرویزی آواتار ها
 

تاریخ عضویت: August 9th, 2006
نوشته ها: 17

سطح دانش: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 46
قابليت: 5 / 395
ميزان تجربه: 86%

Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
قدرت اعتبار: 0 پرویزی is on a distinguished road
پرویزی به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

با سلام و سپاس از شما در صورت ممکن علاوه برسریال کد نامی را که میخواهد را نیز بفرمایید
فکر میکنم بعد از این بگیر به بند ها که در مورد جمع کردن ماهواره راه انداخته اند کسانی که از اینترنت پرسرعت استفاده میکنند میتوانند جای ریسیور را به نحوی کم کنند
با سپاس
نام:............................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سریال. Tvps1-10167-c61f8-37428-8c21f
View پرویزی's Photo Album پرویزی آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Thursday 17 August 2006, 07:40 PM   #583
عضو
 
پرویزی آواتار ها
 

تاریخ عضویت: August 9th, 2006
نوشته ها: 17

سطح دانش: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 46
قابليت: 5 / 395
ميزان تجربه: 86%

Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
قدرت اعتبار: 0 پرویزی is on a distinguished road
پرویزی به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

با سلام و سپاس از شما در صورت ممکن علاوه برسریال کد نامی را که میخواهد را نیز بفرمایید
فکر میکنم بعد از این بگیر به بند ها که در مورد جمع کردن ماهواره راه انداخته اند کسانی که از اینترنت پرسرعت استفاده میکنند میتوانند جای ریسیور را به نحوی کم کنند
با سپاس
نام:............................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سریال. Tvps1-10167-c61f8-37428-8c21f
View پرویزی's Photo Album پرویزی آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 06:41 AM   #584
007
اخراج شده
 
007 آواتار ها
 

تاریخ عضویت: April 20th, 2006
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 778

سطح دانش: 25 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 60 / 604
قابليت: 259 / 5666
ميزان تجربه: 16%

Thanks: 6
Thanked 118 Times in 81 Posts
قدرت اعتبار: 0 007 is on a distinguished road
007 به  ICQ ارسال پیام 007 به AIM ارسال پیام 007 به MSN ارسال پیام 007 به Yahoo ارسال پیام
Cool اینترنت ....

– برداشتن IE6 خيلي آسان است. اگر نظرتان عوض شد و خواستيد IE6 را Uninstall بكنيد، يا خواستيد ويندوز 2000 را نصب كنيد بدون اينكه پيام خطايي درباره IE ببينيد (چرا كه قصد داريد نسخه قديمي تر IE در ويندوز 2000 را روي IE6 نصب كنيد)، از پنجره Control Panel برنامه Add/Remove Programs را اجرا و گزينه Microsoft Internet Explorer 6 and Interenet Tools را انتخاب كنيد . بعد از اين كه IE6 را Uninstall كرديد، گزينه Restore the previous windows conifiguration را انتخاب كنيد.

– اگر زياد با IE6 مشكل پيدا مي كنيد، و پيوسته يك پيام خطا مي گيريد، امكان دارد نسخه IE شما به طريقي دچار آسيب شده باشد. اولين كاري كه بايد انجام بدهيد اين است كه ابزارهاي تعميراتي خود IE را اجرا و گزينه Microsoft Internet Explorer 6 and Internet Tools را انتخاب كنيد، دكمه Add/Remove را فشار داده و در كادر محاوره ظاهر شده، گزينه Repair Internet Explorer را انتخاب كنيد. با اين كار، به احتمال زياد مشكل برطرف مي شود ولي بعد از پايان تعمير بايد كامپيوتر خود را Restart بكنيد.

– روزآمدي خود را حفظ كنيد ، از منوي Tools، گزينه Internet Options را انتخاب كرده و به صفحه Advanced برويد. در قسمت Browsing، گزينه Automatically check for Internet Explorer updates را علامت بزنيد . با اين انتخاب، هرگاه Update جديدي براي IE وجود داشته باشد، كادر محاوره اي باز مي شود كه مي پرسد مي خواهيد آن را بارگذاري كنيد يا نه.

– روزآمدي و لينكي خود را حفظ كنيد. برنامه به روزرساني خودكار IE شامل «وصله»هاي امنيتي نمي شود. پس بهتر است با ارسال يك نامه خالي به آدرس Microsoft-security-subscribe-requestamounce.microsoft.com از آنها درخواست كنيد هر وقت خبري شد به شما اطلاع بدهند.

– روزآمدي خود را با همديگر حفظ كنيد، به گروه خبري رسمي Internet Explorer ملحق شويد و از نكات، خدمات و اظهارات نظرهاي ديگر كاربران مطلع شويد، آدرس از اين قرار است: Microsoft.public.internetexplorer

– اگر به وب سايتي رفتيد كه از JavaScript يا VBScript استفاده مي كند و اسكريپت مربوطه كار نمي كند، كادر محاوره اي باز مي شود كه مي گويد مشكل از كجاست. از آنجا كه كاربران و اينترنت بازان عادي علاقه اي به دانستن ريشه مشكل ندارند (چرا كه معلومات آنها در حدي نيست كه بتوانند آن را برطرف كنند)، IE تصميم مي گيرد به طور پيش فرض خطاهاي بعدي را ديگر نشان ندهد، مگر اين كه گزينه درخواست كننده اطلاعات بيشتر در آن كادر محاوره را علامت بزنيد. ولي بدانيد كه با اين كار، پشت سرهم كادر محاوره ديگري ظاهر مي شود، پس علامت آن را برداريد و خود را خلاص كنيد.

– اگر نمي توانيد طاقت بياوريد و دوست داريد «هر» خطاي اسكريپتي موجود در صفحات را مشاهده كنيد، از منوي Tools گزينه Internet Options را كليك كرده و به صفحه Advanced برويد. سپس از قسمت Browsing،گزينه Displaya notification about every script error را علامت بزنيد.

– با كليك روي دكمه Advanced هر بخش اضافي كه دوست داريد از IE6 حذف شود را مشخص كنيد . در پايان، بايد ويندوز را Restart بكنيد.

- اگر در هنگام Uninstall كردن IE6 آن را در ليست برنامه ها پيدا نكرديد، احتمال دارد اطلاعات Uninstall نسخه قبلي خود را پاك كرده باشيد(يا سرويسي از ويندوز 2000 را نصب كرده باشيد كه آن را پاك مي كند). در اين حالت، سعي كنيد Setup.exe را از فولدر Internet ExplorerSetup اجرا و گزينه Remove را انتخاب كنيد.

– اگر باز هم موفق نشديد، تنها راه براي خلاص شدن از دست IE6 اين است كه دوباره ويندوز را نصب كنيد. اگر از ويندوز 98 يا ام اي استفاده مي كنيد، ابتدا اسم فايل IEMIGRAT.DLL را عوض كنيد تا نسخه اي از IE نصب شود كه به همراه ويندوز شما عرضه شده است.

– ولي IE6 را از سيستم خود برنداريد، هر وقت مطمئن شديد كه IE6 را دوست نداريد و هرگز به IE5.5 بر نمي گرديد، ميتوانيد باحذف اطلاعات Backup در حدود 10 مگابايت از فضاي ديسك خود را دوباره احيا كنيد. از پنجره Control Panel برنامه Add/Remove Programs را اجرا و گزينه Microsoft Internet Explorer 6 and Internet Tools را از ليست انتخاب كنيد. دكمه Add/Remove و پس از آن Advanced را فشار داده و گزينه مربوط به حذف Back-up را علامت بزنيد.

– اگر از ويندوز 95 استفاده مي كنيد، نمي توانيد IE6 را روي آن نصب كنيد. بايد ويندوز خود را به ME يا XP ارتقاء بدهيد.

– استاندارد مهم است، نه فقط براي اين كه وجود دارند، بلكه به اين علت كه صفحات وب در هر مرورگري درست نمايش درآيند و توسعه دهندگان وب از وقت خود استفاده كرده و مجبور نباشند نسخه جداگانه اي را به ازاء هر مرورگر توليد كنند.

– CSS يك استاندارد است. وقتي وب سايتي را مي سازيد، قطعاً دوست داريد تمام عناوين ونوشته ها درست نشان داده شوند. به جاي اين كه فرمت صفحه را به طور دستي تنظيم كنيد و بعد اگر فونت جديدي را انتخاب كرديد، دوباره هر چيزي را دستي تغيير بدهيد، از Cascading Style Sheet استفاده كنيد تا با اعمال يك Style بتوانيد هر وقت نياز به اصلاح وب سايت بود، كل آن را يك جا تغيير بدهيد.

- IE6 از تمام ويژگي هاي CSS Leval1 حمايت مي كند؛ يعني مي توانيد انتظار داشته باشيد كه وب سايت شما در IE6 و Netscape Navigator 6.1 يكسان ظاهر شود.

– اگر دوست نداريد، صفحات خود را تغيير بدهيد، مجبور نيستيد. اگر از سوئيچ !DOCTYPR استفاده نكرده ايد كه به IE6 بگوئيد CSS1 را به طور كامل استفاده بكند، اين كار را نخواهد كرد. آن را فعال كنيد و خواهيد ديد كه IE در مورد Style Sheet محدوديت دارد. پس اگر رنگي را با دادن مقدار هگزادسيمال آن تعيين كرده ايد ولي آن را جا انداخته ايد، ديگر كار نخواهد كرد.

– حاشيه ها را تطبيق دهيد. CSS محتويات يك عنصر HTML را در كادري نامرئي قرار مي دهد كه فاصله حاشيه ها و خطوط مرزي آن رعايت شده اند. نسخه هاي قبلي IE اين خطوط مرزي را به اندازه كادر اضافه مي كنند و آن را بزرگتر در نظر مي گيرند. IE6 اين جمع زدن را درست انجام مي دهد و اندازه كادر را هماني كه هست در نظر مي گيرد.

- IE6 حاشيه خانه هاي جدول ها را درست حساب مي كند، ولي امروزه توسعه دهندگان مي توانند حداقل ارتفاع خانه هاي جدول را به گونه اي انتخاب كنند كه همواره قابل رويت و استفاده باشد.

– فاصله بين كلمات اصلاح شده است. كاربران مكنتاش از IE4.01 به بعد از اين اصلاحات سود برده اند و حالا نوبت كاربران PC است كه فاصله گذاري بهتري را در ستون ها و كادرهاي باريك ببينند.

– بيشتر برنامه هاي واژه پردازي قابليت Small caps را دارند؛ يعني تمام حروف يك كلمه به حالت بزرگ (مثل B,A و...) باشند، ولي حرف اول كمي بزرگتر از بقيه باشد. حالا IE6 هم چنين قابليتي دارد.

– عادت به Quick Time
IE ديگر از پلاگينهاي نت اسكيپ گونه اي كه با استفاده از برچسب EMBED در پنجره IE به نمايش در مي آيند حمايت نمي كند، زيرا از مايكروسافت شكايت شده كه حقوق ثبت شده آنها تجاوز كرده است. مشهورترين پلاگ ايني كه از اين محروميت تاثير گرفت Quick Time بود. اگر از پلاگين Quick Time استفاده مي كنيد كه با IE5 كار مي كرد، حالا آيكوني را خواهيد ديد كه مي گويد Quick Time is broken (به جاي (Quick Time movie اگر مي خواهيد Quick Time دوباره به كار بيفتد، كنترل اكتيوايكس Apple را از آدرس http://www.apple.com/quicktime بگيريد و دوباره لذت ببريد. اگر در خصوص استفاده از Quick Time در صفحات وب خود نگراني داريد، دستورالعمل هاي مربوطه را از آدرس زير بگيريد:
Developer.apple.com/quicktime/compatibility.html

– مشكل Acrobat
در تعداد معدودي از سايت هاي وب، وقتي روي لينكي كليك مي كنيد تا يك فايل PDF رادر Acrobat Reader شركت Adobe مشاهده كنيد، با صفحه اي خالي مواجه مي شويد كه به جاي مطالب مورد نظر فقط يك آيكون را نشان مي دهد. اين مشكل باز هم به پلاگ اينها و برچسب EMBED مربوط مي شود. ولي اين مشكل فقط وقتي بروز مي كند كه اسم فايل به پسوند PDF، ختم نشده و سايت مزبور نيز مشخص نكرده باشد كه فرمت فايل PDF است. اگر سايت فايل مربوطه را چنان توصيف كرده باشد كه IE6 بتواند آن را بشناسد، PDF را به درستي خواهيد ديد، ولي در غير اين صورت ، سعي كنيد روي لينك كليك راست كنيد و با انتخاب گزينه Save Target As آن فايل راابتدا در كامپيوتر خود ذخيره و سپس با كليك مضاعف روي آن با خيالي آسوده باز كنيد.

– حالا كه IE فرق بين Padding و Margin اطراف اشياي واقع در صفحه را مي فهمد، توسعه دهندگان وب مي توانند با استفاده از Padding فضاي سفيدي در اطراف تصاوير ايجاد كنند.

– DHTML به توسعه دهندگان وب امكان مي دهد بدون نياز به پلاگ اينهاي اضافي يا تصاوير بزرگ كارهاي جالبي انجام بدهند. بيشتر ترفندهاي DHTML از «رفتارها» بهره مي گيرند (دستورالعمل هايي براي طراحي صفحه وب، به حركت در آوردن سر تيترها يا هر چيز ديگري كه بخواهيد عضوي از يك صفحه انجام دهد). در IE6، اگر عناصر زيادي در يك صفحه از رفتار DHTML يكساني استفاده كرده باشند، همه آنها سريعتر كار مي كنند.

– خاصيت اصلي XML اين است كه پيچيدگي و درهم ريختگي داده ها در وب را به اطلاعاتي منظم تبديل كند. IE با حمايت از آخرين اجراي XML مايكروسافت (يعني XML3) آخرين استانداردها را رعايت مي كند (و سريعتر نيز مي باشد).

– هماهنگي بين چند رسانه اي ها، اگر در حال مشاهده يك فيلم جاري يا گوش دادن به تراك صوتي باشيد و نوشته هايي هماهنگ با آن فيلم يا صدا روي سايت وجود داشته باشد، راحت پيش مي آيد كه اين هماهنگي از بين برود. راه حل مايكروسافت براي حفظ اين هماهنگي HTML+TIME است. استانداردي موسوم به SMTL2.

– پلاگين ها ي مشكل دار ديگر
اين پلاگينها به اندازه Quick Time يا Acrobat شهرت ندارند، ولي Final MusicViewer يا Altma TIFF هم در IE6 مشكل پيدا مي كنند. بهتر است نسخه هاي به روز شده آنها را پيدا كنيد.

– اكتيوايكس
برچسب EMBED به طور كامل ممنوع نشده و كامپيونت هاي اكتيوايكس درست كار خواهند كرد. پس لازم نيست نگران Shockwave,Flash يا SVG Viewer باشيد.
- IE6 ديگر با جاوا همراه نيست. مايكروسافت مي خواهد مردم را مجبور كند از اكتيوايكس خودشان استفاده كنند. اگر IE6 را با ارتقاء نسخه هاي قديمي تر IE در دست داريد هنوز هم جاوا داريد (اگر آن را نصب كرده باشيد). در غير اين صورت، اولين باري كه به وب سايتي برويد كه يك جاوا اپلت داشته باشد، كادر محاوره اي باز مي شود كه از شما مي خواهد ماشين مجازي جاوا خود مايكروسافت را از آدرس http://www.microsoft.com/java/ بارگذاري كنيد.

130 – IE تمام فايل هاي موقتي را در فولدري درون دايركتوري ويندوز ذخيره مي كند. اگر ترجيح مي دهيد اين فايل ها جاي ديگري نگهداري شوند، از منوي Tools گزينه Internet Options را انتخاب كنيد . از صفحه General در قسمت Temporary Internet Files دكمه Setting و سپس More Files راكليك كنيد.

131 – علاوه بر اينكه مي توانيد به صفحات وبي كه در فولدر Temporary Internet Files ذخيره كرده ايد سر بزنيد، مي توانيد ببينيد چه پلاگ اينها و برنامه هايي را بارگذاري كرده ايد. از منوي Tools، گزينه Internet Options را انتخاب و از قسمت Temporary Internet Files صفحه General روي دكمه Setting و سپس View Objects كليك كنيد.

132 – وقتي URL ها را تايپ مي كنيد، IE با نگاهي به ليست History سعي مي كند آدرس هايي مشابه با آنچه در حال تايپ آن هستيد را به شما پيشنهاد بدهد. اگر آدرس مورد نظر خود را دراين ليست پيدا كرديد، روي آن كليك كنيد. اگر هيچ كدام از پيشنهادها را قبول نداريد، به تايپ خود ادامه بدهيد.

133 – كلمه اي را در خط Address تايپ كنيد و كليد Enter را به همراه Ctrl بزنيد تا IE قسمت http://www و com را به طور خودكار به ابتدا و انتهاي كلمه بچسباند. اگر تايپ كنيد http:// يا http:// يا اشتباهاتي از اين دست مرتكب بشويد (مثلاً به جاي / تايپ كنيد) IE6 خود به خود اشتباه تايپي شما را اصلاح خواهد كرد عجيب است كه كاما را به نقطه تبديل نمي كند،ولي شايد اين كار را براي نسخه بعدي باقي گذاشته است!

134 – به طريقي مشابه ،فيلدهاي فرم هاي وبي ليستي كشويي را باز مي كنند كه حاوي چيزهايي است كه خود شما قبلاً تايپ كرده ايد. تايپ خود را شروع كنيد و اگر ديديد پيشنهاد صحيحي ظاهر شد، آن را انتخاب كنيد.

135 – اگر مي خواهيد اسم كاربر و رمز عبور مربوط به يك سايت وب را ذخيره كنيد، IE آنها را با صفحه وب مربوطه متناظر خواهد كرد. بعد از اين كه يك بار اسم و رمز عبور را پر كرديد، IE آنها را به خاطر مي سپارد.

136 – گزينه هاي مربوط به AutoComplete را از طريق منوي Tools، گزينه Internet Options، صفحه Control قسمت Auto Complete تنظيم كنيد.

137 – وقتي به صفحه وبي مي رويد كه مي تواند اطلاعات را از Profile Assistant بگيرد، كادر محاوره اي باز مي شود كه به شما مي گويد كدام سايت وب اطلاعات شما را مي خواهد و به چه منظور، در اين حالت، مي توانيد تعيين كنيد تا چه حد اطلاعات به آن سايت داده شود.

138 – اطلاعاتي كه در اين جا پر مي كنيد مورد استفاده Outlook و Outlook Express هم قرار خواهد گرفت و به عنوان كارت تجاري شما ثبت خواهد شد. اين اطلاعات به طور خودكار به نامه هاي ارسالي از طرف شما قابل پيوست هستند و اگر آنها را براي كاربر ديگري از Outlook بفرستيد، وي مي تواند مستقيماً اطلاعات شما را به ليست طرف هاي تماس خود منتقل كند.

139 – برنامه پست الكترونيكي يا ويرايشگر وب مورد نظر خود را از طريق منوي Tools، گزينه Internet Options و صفحه Programs انتخاب كنيد. برنامه مورد نظر را از ليست كشويي برگزينيد. اين ليست با توجه به برنامه هايي كه در سيستم خود نصب كرده ايد تشكيل مي شود.

140 – اگر بخواهيد مي توانيد Hotmail را به عنوان لينك Email خود انتخاب كنيد و از IE بخواهيد به طور خودكار Login كند. اين كار براي مواقعي كه در حال گشت و گذار در وب هستيد و مي خواهيد صفحه اي از وب را براي كسي بفرستيد بسيار كار راه انداز است.

141 – اگر كارد محاوره Internet Options هيچ ويرايشگر HTML را انتخاب نكرده باشيد، با كليك روي دكمه Edit واقع در خط ابزار، ممكن است FrontPage Express باز شود. علت اين است كه وقتي ويرايشگري را معرفي نكرده باشيد، ويندوز اولين ابزار ويرايشگري HTML در Registry را بر مي گزيند.

142 – به جاي پيام هاي بي فايده اي چون 404 File not found يا Cannot find server or DNS error كه IE به هنگام وقوع خطا ظاهر مي كرد، در IE6 توضيحي مفصل از آن چه رخ داده همراه با چند پيشنهاد مناسب ارائه مي شود. اگر IE حدس بزند كه به اينترنت وصل نيستند، چند روش معاينه را به شما پيشنهاد مي دهد يا توصيه مي كند تنظيمات شبكه را به جاي شما تحت معاينه قرار دهد. اگر ترجيح مي دهيد پيام خطاي واقعي ارسالي از طرف سرور را ببينيد (كه اگر توسعه دهنده وب باشيد براي آزمايش سايت وب خود احتمالاً چنين ترجيح مي دهيد)، مي توانيد از منوي Tools، گزينه Internet Options راانتخاب كرده و به صفحه Advanced برويد. سپس، در قسمت Browsing، علامت گزينه Show friendly HTTP error messages را برداريد.

143 – (جديد نيست) اگر مي خواهيد صفحه وبي را ذخيره كنيد تا بعداً به مطالعه آن بپردازيد، كادر محاوره Save Web page (از منوي File، گزينه Save As) چهار انتخاب به شما مي دهد. مي توانيد فقط نوشته هاي صفحه را ذخيره و عناصر وبي را از آن حذف كنيد، يا مي توانيد به صورت HTML ذخيره كنيد، ولي اگر مي خواهيد صفحه را به طور كامل داشته باشيد، مي توانيد تمام تصاوير مورد نياز را در يك فولدر ذخيره كنيد، يا همه چيز را در يك فايل آرشيوي به صورت فشرده نگهداري نمائيد.

144 – براي صرفه جوئي در تايپ مكرر اطلاعات هر دفعه كه فرمي را در يك سايت وب پر مي كنيد، از منوي Tools گزينه Internet Options را انتخاب كرده و به صفحه Content برويد. سپس، از قسمت Parsonal Information دكمه My Profile را كليك كرده و تمام اطلاعات خود را يكبار تايپ كنيد تا Profile Assistant به موقع از آنها استفاده كند.

145 – سايتي را انتخاب مي كنيد كه قبلاً در Favorties شما قرار داشته و آن را به صورت Offline قابل دسترسي تعريف مي كنيد. اگر اخيراً به اين سايت سر زده باشيد، IE اطلاعات را براي شما ذخيره خواهد كرد، ولي اگر به آن سايت نرفته باشيد، بايد Online بشويد. هميشه قبل از قطع ارتباط، از منوي Tools گزينه Synctronise را انتخاب كنيد تا تمام صفحاتي كه خواسته ايد به صورت Offine هم قابل دسترسي باشند به روز بشوند.

146 – با استفاده از منوي Tools، گزينه Synchronise و دكمه Setup، چگونه، زمان و آن چه IE سنكرون مي كند را تحت كنترل خود بگيريد. IE مي تواند Favorite هاي Offline را به محض وصل شدن به اينترنت به روز كند، يا زماني به روز كند كه Online هستيد و كامپيوتر بي كار است.

– اگر دوست داريد صفحه مورد علاقه تان همواره به روز باشد، آن را ذخيره نكنيد، بلكه آن را به صورت يك Offline favorite تنظيم كنيد. وقتي از منوي Favorites گزينه Add to Favorites راانتخاب مي كنيد، گزينه Make available offline را علامت بزنيد تا صفحه مزبور در حالت offline هم قابل استفاده باشد. با كليك روي دكمه Properties مي توانيد تعيين كنيد كه اين صفحه چند وقت به چند وقت به روز شود.

– وقتي تنظيمات مربوط به استفاده Offline از سايت Favorite خود را تعيين مي كنيد، سعي نكنيد عمق زيادي را در زنجيره لينك ها انتخاب كنيد. دسترسي تا يك سطح پايين تر معمولاً لازم است تا مجبور نشويد به خاطر يك لينك دوباره Online بشويد. ولي اگر عمق بسيار زيادي را انتخاب كنيد، همه شب را بايد منتظر بمانيد تا صفحات بارگذاري شوند.
– برنامه زماني صفحات Offline خود را تعريف كنيد. Daily مي تواند به معني اين باشد كه هر روز ساعت 3 صبح، و اگر آن را به 6 بعد از ظهر تغيير دهيد، براي تمام صفحاتي كه Daily تعيين شده اند اين تغيير صورت مي گيرد . ببينيد آيا دوست داريد IE خود به خود سر موقع
View 007's Photo Album 007 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 06:45 AM   #585
 
Reza684 آواتار ها
 

تاریخ عضویت: December 29th, 2005
نوشته ها: 1,121

سطح دانش: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 70 / 709
قابليت: 373 / 7290
ميزان تجربه: 36%

Thanks: 100
Thanked 702 Times in 269 Posts
قدرت اعتبار: 5 Reza684 is on a distinguished road
پیش فرض

لطفا منبع مطلب رو هم ذکر کنید.
View Reza684's Photo Album Reza684 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 06:50 AM   #586
007
اخراج شده
 
007 آواتار ها
 

تاریخ عضویت: April 20th, 2006
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 778

سطح دانش: 25 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 60 / 604
قابليت: 259 / 5666
ميزان تجربه: 16%

Thanks: 6
Thanked 118 Times in 81 Posts
قدرت اعتبار: 0 007 is on a distinguished road
007 به  ICQ ارسال پیام 007 به AIM ارسال پیام 007 به MSN ارسال پیام 007 به Yahoo ارسال پیام
Cool XDream TV + FREE

XDream TV

12207 فرکا نس

شب ها از ساعت 10 شب تا 5 صبح باز می شه بدونه هیچ پلاگین یا سافت کمزی......

View 007's Photo Album 007 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 06:52 AM   #587
 
Reza684 آواتار ها
 

تاریخ عضویت: December 29th, 2005
نوشته ها: 1,121

سطح دانش: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 70 / 709
قابليت: 373 / 7290
ميزان تجربه: 36%

Thanks: 100
Thanked 702 Times in 269 Posts
قدرت اعتبار: 5 Reza684 is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PENTA نمایش پست ها
XDream TV

12207 فرکنس

شب ها از ساعت 10 شب تا 5 صبح باز می شه بدونه هیچ پلاگین یا سافت کمزی......

آرشیو شد.
View Reza684's Photo Album Reza684 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 06:57 AM   #588
007
اخراج شده
 
007 آواتار ها
 

تاریخ عضویت: April 20th, 2006
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 778

سطح دانش: 25 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 60 / 604
قابليت: 259 / 5666
ميزان تجربه: 16%

Thanks: 6
Thanked 118 Times in 81 Posts
قدرت اعتبار: 0 007 is on a distinguished road
007 به  ICQ ارسال پیام 007 به AIM ارسال پیام 007 به MSN ارسال پیام 007 به Yahoo ارسال پیام
Cool Act of War - Direct Action

fortknox - Add $1000 Cash
keyholemaster - Reveal Map
ineedalltechnos - All Tech
yeepeekaye - Nuclear Strike at Cursor
bigbrother - Unlock Camera Mode
motherrussia - Summon M80 Tank
coolihaveanewcar - Summon CIA Armored Van
coolimthepresident - Summon U.S. Predisent
swatatyourorders - Summon SWAT
ymca - Summon U.S. Cop
greenjelly - Summon U.K. Cop
bringoutthedead - Summon Ambulance
duckhunt - Summon a Flying Duck
blackhawkdown - Summon SA12 Anti-Aircraft Missile
View 007's Photo Album 007 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 06:57 AM   #589
عضو
 
mhrshahr آواتار ها
 

تاریخ عضویت: June 13th, 2006
نوشته ها: 31

سطح دانش: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 82
قابليت: 10 / 742
ميزان تجربه: 31%

Thanks: 0
Thanked 12 Times in 7 Posts
قدرت اعتبار: 0 mhrshahr is on a distinguished road
پیش فرض

Internet explorer 7

download link

serial=www.p30download.com
View mhrshahr's Photo Album mhrshahr آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 06:58 AM   #590
007
اخراج شده
 
007 آواتار ها
 

تاریخ عضویت: April 20th, 2006
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 778

سطح دانش: 25 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 60 / 604
قابليت: 259 / 5666
ميزان تجربه: 16%

Thanks: 6
Thanked 118 Times in 81 Posts
قدرت اعتبار: 0 007 is on a distinguished road
007 به  ICQ ارسال پیام 007 به AIM ارسال پیام 007 به MSN ارسال پیام 007 به Yahoo ارسال پیام
Cool Driver 3:PS2

All Weapons: R1, L2, SQUARE, CIRCLE, R1, R2, L2

Invincibility(not in story mode): SQUARE, SQUARE, L1, R1, L2, R2, R2

Unlock all Missions: L1, R1, L1, L2, SQUARE, SQUARE, CIRCLE

Unlock all Vehicles: L1, L1, SQUARE, CIRCLE, L1, R1, CIRCLE

Type these at the main menu the click options then chests.

submited my ginge 2k4
View 007's Photo Album 007 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
مطالب , آموزشی , خبر

ابزارهای موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



اکنون ساعت 10:41 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.

Skin developed by: ParsDVB


نقل مطالب سايت با ذکر منبع (http://drdvb.com) و نام نويسنده مجاز است. مسئوليت پستها بر عهده نويسنده آن است و سايت parsdvb به هيچ عنوان در قبال نوشته‌های ديگران مسئوليتی ندارد.
 

تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد

website monitoring service check web page

    

100
Search 2

parsdvb satdw skynet skynet جدید skystar3 tps.bin vplug vplug جدید vpnمجانی zeeaflam آموزش لب گرفتن استارست اموزش لب گرفتن انتخاب رشته مجازي ترانه ی مادری ثبت نام فيات ثبت نام فیات حسین استیری دانلود نرم افزار ویروس ساز دانلود ويروس ساز رضایا ساسي مانكن ساسی مانکن سریال ترانه ی مادری عکس دختر عکس لب عکس لب گرفتن فركانس شبكه هاي استاني فركانس ماهواره فرکانس فرکانس شبکه های استانی فرکانس ماهواره فرکانسهای ماهواره فيات فيات سينا فیات فیات سینا لب لب گرفتن مجله تپش منصور حیدری مولتی ویژن همسر خسرو شكيبايي همسر خسرو شکیبایی پخش افتتاحیه المپیک پخش المپیک پخش زنده ماهواره پوریا شکیبایی کانالهای پخش المپیک یاسر محمودی ... powered by Search 2
Google
جستجو در گوگل جستجو درانجمنهای آموزشی پارس