كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي ترفندهاي كامپيوتر

مطالب آموزشی و خبر

اين يك بخش از موضوع مطالب آموزشی و خبر است كه در انجمن ترفندهاي كامپيوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخش کامپيوتر است: از لین زیر می تونید اهنگ رو دانلود کنید ....... http://www.4shared.com/file/2753582/...hers_fuit.html...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخش کامپيوتر > ترفندهاي كامپيوتر

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Friday 18 August 2006, 07:36 AM   #591
007
اخراج شده

007 آواتار ها

سطح دانش: 25 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 60 / 604
قابليت: 259 / 5665
ميزان تجربه: 16%

قدرت اعتبار: 0 007 is on a distinguished road
007 به  ICQ ارسال پیام 007 به AIM ارسال پیام 007 به MSN ارسال پیام 007 به Yahoo ارسال پیام
آهنگ F.u.i.t.a از الیگیتور

از لین زیر می تونید اهنگ رو دانلود کنید .......

http://www.4shared.com/file/2753582/...hers_fuit.html
View 007's Photo Album 007 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 11:07 AM   #592
عضو

Raminmetal آواتار ها

سطح دانش: 27 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 67 / 673
قابليت: 332 / 6941
ميزان تجربه: 95%

قدرت اعتبار: 4 Raminmetal is on a distinguished road
Raminmetal به Yahoo ارسال پیام

مطلب تكراري نفرستيد

دو سافتکم که هر روز آپديت مي*شوند:
http://softcam1.parsdvb.com
http://softcam2.parsdvb.com

آپديت Tps.bin
http://tpsbin.parsdvb.com

كدهاي Auto Roll با آپديت روزانه:
Auto Roll Key
View Raminmetal's Photo Album Raminmetal آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 01:16 PM   #593
007
اخراج شده

007 آواتار ها

007 به  ICQ ارسال پیام 007 به AIM ارسال پیام 007 به MSN ارسال پیام 007 به Yahoo ارسال پیام
پزشک ایرانی گوگل

ترانه رضوی، یک پزشک معمولی نیست. او پزشکی در تشکیلات مرکزی گوگل در مانتین ویو "Mountain View" کالیفرنیا است ، جایی که وی مسئولیت حفظ سلامتی کارکنان گوگل را برعهده دارد. همچنین او علاقمند است که چگونه فن*آوری ، سلامت ما و مراقبت*های پیشگیری از بیماری*ها را تحت تأثیر قرار می دهد.

چند ماه قبل ، او یک وبلاگ پخته و آموزنده را درباره این موضوعات به نام Dr. Razavi's Good to Know Info را آغاز کرد. وی آنقدر مهربان بود که به سؤالات من درباره فعالیت*های چندگانه اش و اینکه چه احساسی درباره وبلاگ*نویسی در گوگل دارد ، پاسخ دهد.

در پایین می توانید متن این مصاحبه را با ترانه که می*خواهد دنیا را به مکان بهتری تبدیل کند ، بخوانید:

رولاتد : برای چه وبلاگ*نویسی را شروع کردید؟ فقط می*خواستید به کارکنان گوگل کمک کنید یا قصد کمک به بقیه مردم را هم داشتید؟

ترانه : هنگامی که کار در گوگل را آغاز کردم ، متوجه شدم که مخاطبان علاقمندی دارم ، به معنی این که با کارمندان گوگل می*توانستم از طریق میل در ارتباط باشم و می توانستم اطلاعات پزشکی آنها را از طریق میل به روز کنم. آشکار است که گوگلی*ها و هر کس دیگری در این شغل به سختی کار می*کند.

علیرغم تلاش اصلی ما در گوگل که سعی داریم بین کار و تفریح موازنه برقرار کنیم ، گاهی کارکنان گوگل از اقدامات پیشگیرانه برای مراقبت از سلامتی غافل می*شوند ، بنابراین آنها به کسانی احتیاج دارند که این مسائل را به آنها یادآوری کنند ، من متوجه شدم که کسانی که برای به دست آوردن اطلاعات پزشکی به اینترنت مراجعه می*کنند ، غالبا با اطلاعات نامعتبر و مغشوشی پیش من می*آیند.

بنابراین من با فرستادن توصیه*های سلامت عمومی کار خودم را آغاز کردم: ارگونومی در کار ، مقابله با استرس ، توصیه*هایی برای افرادی که زیاد پرواز می*کند ، این مطالب را با میل برای کارمندان می*فرستادم. سرگئی برین کسی بود که به من توصیه کرد ، نوشتن وبلاگ را آغاز کنم تا بقیه بتوانند از آن سود ببرند.

رولاند : شما نوشتن وبلاگ را بلافاصله بعد از استخدام در گوگل آغاز کردید یا بعد از چند ماه به این کار اقدام کردید؟

ترانه : من بعد از یک سال وبلاگ*نویسی را شروع کردم. من وقتی شروع به کار در گوگل کردم ، اصلا نمی*دانستم وبلاگ یعنی چه. من مثل دکتر مک*کوی در استارت شیپ انترپرایز (اشاره به سریال جنگ ستارگان) ، احساس می*کردم کمی از محل و مکان اصلیم دورم. البته یکی از گوگلی*ها یعنی "سیمون فلد" در آغاز کار به من کمک کرد و حالا من با سه نفر دیگر در گوگل وقتی سؤالاتی درباره جنبه*های فنی وبلاگ دارم در ارتباطم : کارن وایکر ، اریک کیس و تاد مارکلز.در ابتدا نوشته هایم در وبلاگ اصلی رسمی گوگل ، منتشر می*شد ولی من شروع به نوشتن پستهای بیشتری کردم و وبلاگم را تحت نام خودم ، شروع کردم.

من خشنودم که کارم را با وبلاگ رسمی شرکتی آغاز کردم که به عنوان یک تشکیلات قانونی من را از مسئولیت*های قانونیم آگاه کرد ، درگیری*های قانونی که می*تواند شخص را در حین دادن توصیه*های سلامت به مخاطب عام ، گرفتار کند. من در مورد این احتمالات ، خام و بی*تجربه بودم. ولی حالا من از ضرورت آوردن عباراتی که می*تواند مسئولیت*های قانونی را از من سلب کند در وبلاگم آگاه شده*ام.(از آنجا که پزشکی دانشی همیشه در حال تغییر است و از سوی دیگر همواره ممکن است برداشت*های نادرستی از اطلاعات پزشکی شود ، بسیاری از مجلات ، وبلاگ*ها و رسانه*های دیگری که به امور پزشکی و سلامت مي*پردازند ، عباراتی حقوقی disclaimer را در متن نوشته خود می*آورند که آنها را از دعوی*های قانونی نجات مي*دهد.)

برگرفته از سایت زیر:

irdbona.google
قدیمی Friday 18 August 2006, 01:18 PM   #594
007
اخراج شده

007 آواتار ها

Cool روش جدید برای پی بردن به رومی که دوست شما در آن چت میکند

وارد یاهو مسنجر شوید و به آیدی خودتان لاگین کنید.
سپس از منوی بالا وارد Messenger شده و از قسمت Yahoo Chat بر روی Join a Room کلیک کنید.
اکنون به انتخاب خودتون به یکی از روم های یاهو وارد شوید. هر کدام که دوست داشتید.
پس از ورود به روم انتخابی کافی است دستور زیر را در قسمت Type Massage وارد کنید:
goto ID/
در دستور فوق به جای عبارت ID باید آیدی مورد نظرتان را بنویسید.
اکنون Enter بزنید.
حالا منتظر بمانید تا به طور اتوماتیک به رومی که دوستتان درش هست وارد شوید.
The Following 2 Users Say Thank You to 007 For This Useful Post:
amir_a_w32 (Saturday 19 August 2006), silverman (Friday 18 August 2006)
قدیمی Friday 18 August 2006, 01:23 PM   #595
007
اخراج شده

007 آواتار ها

Cool خدمات رایگان تلفن ثابت و فعال سازی آنها

- انتقال مكالمه یا دایورت کردن ( Call diverting ) :
با اين سرويس مي*توانيد هنگامي كه با تلفن شما تماس گرفته مي*شود مكالمه را به يك خط ديگر ثابت يا همراه منتقل كنيد و عمل دایورت کردن را انجام دهید. اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه*اي مجهز به سيستم تن انجام شدني است.
برای این کار شما باید کد زیر را در دستگاه تلفن وارد کنید:
# شماره مورد نظر*21*
بعد از زدن این کد صدایی که میشنوید فرق خواهد کرد ، این یعنی اینکه خط شما دایورت شده است.
برای غیر فعال کردن این سرویس باید باز گوشی رو بردارید (در این حالت باز همان صدای مخصوص شنیده میشود) و بعد عدد #21# را وارد کنید.
در صورتی که مجدد صدای بوق مخصوص را شنیدید ، گوشی را قطع کرده و مجدد روشن کنید. در این حالت خط شما کاملا از حالت دایورت خارج شده است.

2- سرويس انتظار مكالمه یا پشت خطی ( Call waiting ) :
هنگام مكالمه شخص ديگري به شما تلفن مي*زند صداي بوق ضعيفي به گوشتان مي*رسد و شما را آگاه مي*كند شما مي*توانيد با كمك اين سرويس مكالمه اول خود را موقتاً قطع و با شخص ثالث صحيح كنيد پس از خاتمه ي مكالمه يا در حين مكالمه مي*توانيد مجدداً با شخص اول به صحبت خود ادامه دهيد.
برای استفاده از این سرویس شما باید بهنگام شنیدن صدای بوق ضعیف با فشار دادن دکمه "Flash" در تلفنهای دیجیتال و با "قطع و وصل کردن" در تلفنهای آنالوگ با نفر سوم تماس برقرار کنید..
برای بازگشت به گفتگوی اول میتوانید همین کار را تکرار کنید.

3- شماره*گيري سريع ( Speed dealing ):
براي اجتناب از وقوع اشتباه در شماره*گيري و صرفه جويي در وقت با دادن شماره های دو رقمی به حافظه مخابرات میتونید از این سیستم بهره ببرید. اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه*اي مجهز به سيستم تن انجام شدني است.
برای استفاده از این امکان باید دستور زیر رو بکار ببرید :
برای ایجاد کد دو رقمی :
# شماره مورد نظر* کد دو رقمی *51*
بعد از وارد کردن این دستور حالا شما میتونید بعد از برداشتن گوشی با زدن کد دو رقمی** شماره ای رو که قبلا به آن داده اید را شماره گیری کنید.
برای حذف یک شماره از یک کد دو رقمی و تغییر آن میتوانید از دستور زیر استفاده کنید :
# کد دو رقمی *51*
برای غیر فعال کردن همه این کدهای دو رقمی باید از کد #55# استفاده کنید...

4- انتقال مكالمه از خط اشغال به خطوط ديگر ( Call forwarding) :
براي اين كه تماس گيرندگان با بوق اشغال مواجه نشوند ، مي*توانيد يك يا چند شماره تلفن خود را به مركز تلفن مربوط اعلام كنيد كه در صورت اشغال بودن هر يك از شماره*ها ارتباط به طور خودكار به شماره*هاي بعدي منتقل شود.
اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه*اي مجهز به سيستم تن انجام شدني است.
برای استفاده از این حالت باید بعد از برداشتن گوشی کد #43* رو بزنید ... برای غیر فعال کردن این حالت باید کد #43# را وارد کنید.

5- سرويس بيدار باش :
با اشتراك اين سرويس زنگ تلفن در ساعت مشخص شده به صدا در مي*آيد .
اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه*اي مجهز به سيستم تن انجام شدني ست .
برای استفاده از این حالت باید از روش زیر استفاده کنید:
ابتدا *55* رو بزنید بعد بترتیب ساعت و دقیقه را وارد کنید و در آخر # را بزنید.
مثلا میخواهیم در ساعت 14:38 تلفن زنگ بزند ، این کد را میزنیم :
1438#*55*
برای غیر فعال کردن این سرویس باید کد #55# را وارد کنید.

6- سرويس نمايشگر شماره CallerID :
در این سرویس شما کافی است یک دستگاه شماره انداز یا یک تلفن مجهز به نمایشگر شماره تلفن را ابتیاع کنید و با استفاده از آن میتوانید شماره را دریافت کنید. این سرویس نیازی به کد فعال سازی ندارد.

7- دایورت بعد از 5 زنگ :
با استفاده از این سرویس شما میتوانید کاری کنید تا بعد از 4 بار زنگ خوردن گوشی و جواب ندادن به گوشی در زنگ 5 ام تلفن دایورت شود روی شماره ای دیگر..
برای استفاده از این سرویس شما باید از کد زیر استفاده کنید:
# شماره مورد نظر*65*
طبق معمول برای غیر فعال کردن این امکان باید کد #65# رو وارد کنید...
قدیمی Friday 18 August 2006, 01:28 PM   #596
007
اخراج شده

007 آواتار ها

Cool گفتگو با رمزنويس مشهور ، بروس اشناير

بروس اشناير رمزنويس بزرگ در گفتگو با اسکات بريناتو (سردبير مجله CSO) نظريات جديد خود را درباره نگاه تاريخي به امنيت سيستم ها از بعد فيزيکي و فني ارائه کرده است.

اين گفتگو حول موضوع رمزنگاري (CRYptographer*) با او انجام شده است وي به عنوان موسس امنيت اينترنت در Counterpane co نسبت به مطبوعات واکنشي مهاجمانه داشته و به سختي با آن کنار مي آيد اما وقتي هم که okدهد، مي توان دنياي تحولات امنيتي در اينترنت و شبکه هاي رايانه اي را از کلامش در مصاحبه اي کوتاه گرفت.

بروس در کتاب جديد خود به نام Beyond fear: Thinking sensibly About Security in an uncertain world به عنوان بت شکن نگاهي غير آي تي آنه (Non IT) به امنيت سيستم ها دارد و چالش هاي امنيت فيزيکي را به عنوان ترمي جديد (New Term) در سيستم ها و شبکه ها بررسي مي کند و از آن شمايي کلي در اختيار خواننده قرار مي دهد. در اين راستا حرکتي بلند پروازانه از infosecurity به دنياي جديدي (که در تخيل خود ساخته) دارد که در اين گفتگو چنين شرح مي دهد:

شما از دوران رمزنويسي فاصله بسيار گرفته ايد و حالا در دنياي متکامل تري از امنيت سيستم ها سير مي کنيد.
«امنيت» يک «سيستم» است و مقوله عمده اي که روي آن کار کرده ام همين موضوع بوده و بيشتر از اين منظر به امنيت نگريسته ام.

ابتدا با رمزنويسي شروع کردم و بعد براي مقابله با حملات هوشمندانه به امن کردن سيستم ها از طريق رياضيات پرداختم و بعدها که بيشتر روي امنيت رايانه متمرکز شدم ، به «خوب طراحي کردن» نرم افزار و سخت افزارها براي شکست نفوذگران بها دادم و سرمايه گذاري فکري بزرگي روي آن کردم.

بعدها در طول تحقيقات و تجربه هاي کاري فهميدم که شبکه هاي امن نيز با خطاهاي انساني دچار شکست و نقض مي شوند و در اين ميان امنيت به عنوان يک زنجيره با توسعه رمزنويسي با حلقه هاي قوي تر، محکم تر مي شود. به اين فکر افتادم که مشابه همين داستان را مي توان در دنياي امنيت غيررايانه اي (معادل همان تکنيک هاي رمزنويسي رايانه اي) ارزش سازي کرد و همان مراحل توسعه و تکامل رمزنويسي را براي امنيت سيستم ها در بعد فيزيکي پياده کرد و اين بود که در کتاب جديدم از آن به عنوان ترمي جديد در امنيت ياد کرده و براي آن تعاريف جديدي ارائه کردم.

در واقع انگيزه اي هم که باعث نوشتن کتاب جديد شد ادراک من از چشم انداز جديد درباره «امنيت» است که از لابه لاي موضوعات گيج کننده و پيچيده استنتاج شده است.

و حتما شما براي سروسامان دادن به آن هنوز در آشفتگي فکري به سر مي بريد. فرهنگ سازي براي ادغام امنيت فيزيکي و آي تي سخت بنظر مي رسد و قطعا با استثناهاتي در عقايد خود روبه رو مي شويد که شايد نتوان از آن به عنوان ترمي جديد نام برد!
انفصال فرهنگي بزرگي در عقايد کساني که به امنيت فيزيکي فکر مي کنند و کساني که به امنيت رايانه اي بها مي دهند ، هست که از امنيت به عنوان ترمي جديد ياد نمي کنند. اما من همه اين عقايد و افکار را يک کاسه کرده و در زير مجموعه اي به نام سيستم هاي امنيتي جمع کرده ام.

گروهي که روي امنيت فيزيکي کار مي کنند وقت بسياري صرف کارتهاي آي دي ملي مي کنند که اگر موفق شوند مي توانند آن را در سطح ملي اجرا کنند اما هرگز نمي توانند آن را در مورد همه خارجيان (خارج از امريکا) اعمال کنند. آنها فکر مي کنند توقيف يک چاقو از مادربزرگ موفقيت به شمار مي رود و دقيقا به همين خاطر است که من شکست در اين عقيده را با چشم خود مي بينم.

امنيت ما دچار سردرگمي فراوان در تعاريف است که دائما با حفره ها و آسيب پذيريهاي عمده و غيرعمده دست و پنجه نرم مي کند و به همين خاطر است که تاکيد مي کنم که گروه طرفداران امنيت فيزيکي به موضوع به عنوان يک ترم سيستماتيک نمي انديشند.

به فرضيه تکاملي شما مي توان به عنوان جهاني کمپرس شده (که ما آنرا مي بينيم) نگاه کرد که در آن اطلاعات و امنيت فيزيکي دو تاکتيک (share) شده بوسيله انضباط امنيتي است با اين نوع نگرش آيا مقاومتي از سوي گروه طرفداران امنيت فيزيکي در برابر خود مي بينيد و برعکس ، طرفداران امنيت آي تي ، رمزنويسان و کساني که با اين نوع نگاه کار مي کنند ، به چه فکر مي کنند؟
امنيت فيزيکي بطور سنتي در کشورهاي قديمي رايج است و مقاومت سرسختانه اي هم براي عوض شدنش صورت مي گيرد. در اينجا نيز من کشف کرده ام که بيشتر کارمندان و شاغلان قادر نيستند با راههاي جديد درباره مشکلات سنتي خود فکر کنند (اين موضوع را مي توانيم در ژانويه 2003 زماني که مت بليز درباره نحوه شکستن قفل دربها به طريقه فيزيکي نوشت ، ببينيم). قفل سازان حرفه اي نسبت به کتاب بليز واکنش خشم آلودي نشان دادند و اعتراض کردند که چرا «اسرار مگو» بايد توسط وي فاش شود آنها مي گفتند نبايد اين اسرار در دست عموم بيفتد. من عقيده دارم که اين اسرار مگو هميشه در دست بچه هاي بد است و کمتر افراد خوب سعي مي کنند بدان دسترسي يابند و به همين دليل است که چنين مشکلاتي هنوز حل ناشده باقي مانده است.

در آن طرف ميدان حرفه اي هاي آي تي بيشتر مشتاق هستند تا با متدلوژي و راههاي تفکر در دنياي واقعي امنيت ، با موضوع برخورد کنند (من در بسياري از مواقع از استعاره هاي فيزيکي براي تبيين امنيت رايانه اي بهره برده ام). از اين رو اسلوب شناسان امنيت رايانه مشکلات امنيت فيزيکي را با متدلوژي خودشان نگريسته و دنبال چاره جويي مي روند.
يک طرفدار امنيت فيزيکي استدلال مي کند که دار و دسته امنيت رايانه اي هميشه زماني که وقت مناسب نيست ، در تلاش براي حل مشکلات خود از تکنولوژي مدد مي گيرند و گامهاي برداشته شده کاملا برخلاف گام هايي است که قوم امنيت فيزيکي دنبال آن مي روند.
دوستداران امنيت آي تي هميشه ترجيح داده اند که بوسيله تکنولوژي مشکلاتشان را حل کنند و همين موضوع مي تواند توضيح دهنده بسياري از شکست ها در اين حيطه باشد. و در اينجاست که من از ترم سيستماتيک امنيت دفاع مي کنم ، کمااين که از بي فکري براي اجراي تکنولوژي نيز پرهيز مي کنم.

تجربه نشان داده که در بسياري مواقع مشکلات امنيتي ذاتا مبهم هستند و تکنولوژي نمي تواند در اين زمينه کمک نمايد. چک کردن فتو آي دي مثال خوبي در اين باره است.

تکنولوژيست ها مي خواهند اين کيس را اضافه کنند تا بوسيله آن مانع از جعل آي دي شوند اما من ناراحت مي شوم از اين که فردي مي تواند با دادن رشوه يک آي دي جعلي بگيرد (پس مشکلات را اينطور نيز مي توان حل کرد). بنابراين با سخت تر کردن ساخت آي دي نمي توان جلوي جعل را گرفته و مشکلات مردم را حل کرد.
بت شکني که از آن نام بردم در کتاب شما با عنوان «انديشه معقول درباره امنيت در يک دنياي نامعلوم» شروع مي شود با ضربه اي تلويحي مي توان گفت طرز فکرهاي مزخرف زيادي است که نياز به اصلاح دارد برخي از مواردي که شما ديده ايد يا شنيده ايد را بگوييد؟
داستان هاي استاپيدسيکيوريتي مانند يک سکه ده سنتي در ميان يک دوجين سکه درشت است که در سايت http://www.stupidsecurity.com با جايزه اي بزرگ براي متخلفان خودنمايي مي کند ترس من از اينجا ناشي مي شود که بسياري از اين معيارهاي غلط از نظر مردم نکته هاي مثبت به شمار مي رود. در اين راستا بسياري معتقدند افزايش تقاضا براي Identification باعث ارتقاي امنيت مي شود و بسياري معتقدند که توقيف چاقوي جيبي در هواپيما خطر هواپيماربايي را کاهش مي دهد. اما من مي گويم امنيت هر دو بعد احساس و واقعيت را در بر مي گيرد و انشعاب ميان اين دو باعث بروز مزاحمت ها و رنج هاي بيشتر مي شود.

ثمره 2 سال «سايبر تروريسم» چه بوده است؟
به نظر من اين روزها مقدار زيادي چرنديات درباره اين مقوله به زبان رانده شده و به صورت نوشتاري ضبط و منتشر مي شود. قبل از آن که مردم از شما چشم بپوشند شما مانند گرگ جيغ مي زنيد و حالا پس از 2 سال مردم نسبت به تهديدات بر زبان رانده شده و نوشته شده بي تفاوت شده اند. شخصا عقيده دارم درصد ريسک درباره «سايبر تروريسم» بسيار اغراق آميز است.

شرکت من (counterpane) روزانه هزاران وب سايت و سرور را در دنيا چک مي کند و ما هر روز جنايات الکترونيکي را به وفور مي بينيم اما آنچه تروريسم را تيتر يک روزنامه ها کرده به واقع اتفاق نيفتاده است و اين دقيقا معادل انحراف و عدول از پاسخگويي مثبت به مردم و مخاطبان است که ساعت ها درباره اين خطرها فقط شنيده اند و چيزي نديده اند! اگر مشکل «سايبر تروريسم» است ، حکومت درباره آن اقدامات لازم را انجام دهد ؛ اگر مشکل جنايات سايبر است ، صاحبان شبکه هاي رايانه اي مشکلاتشان را حل کنند تا چنين اتفاقي نيفتد. پس مي بينيم که اين موضوع (سايبر تروريسم) جذابيت خاصي براي انحراف از پاسخگويي مناسب به مردم از سوي مسوولان به شمار مي رود و حکومت نيز به سايبر تروريسم به عنوان مفري براي عدم حل مشکلات دامن مي زند. (به تازگي دانشجوي دانشگاه جورج ميسون تزي درباره در دسترس بودن اطلاعات مردم در ورودي هاي ارتباطاتي امريکا مطرح کرد اما فورا به وي گفته شد با نوت بوکش جلسه را ترک کرده تا با خطر اتهام تروريسم روبه رو نشود). امروز پريشاني ميان رازداري (secrecy) و امنيت (security) کاملا مشهود شده است.

امن کردن فراساختارهاي ارتباطاتي اقدامي ارتجاعي (جهنده) در برابر امنيت تلقي مي شود. فراساختارها امن نيستند و اين را همگان جار مي زنند بدون اين که از اين صحبت کنند که مطرح کردن همين موضوع براي مخالفان جذابيت دارد. بنابراين رازداري نيست ، امنيت گم شده و شما نيز ديگر نمي توانيد به عقب برگرديد.

چرا بايد روي اين نکته پاي بفشاريم که اگر اطلاعاتمان را مخفي نگه داريم و آن را دور از دسترس قرار دهيم ، بچه هاي بد از به دست آوردن آن منصرف مي شوند؟
اين يک عقيده شايع است که رازداري معادل امنيت است اين تصوري غلط ميان مردم است و بسيار شبيه همان داستان زدن تير به پيام آوري است که خبر بد آورده است.

اين مشکل روحي در بين مردم هست ، رازداري به سوي يک نقطه منعطف است اما امنيت بسيار شکننده است.

چه مفهومي از اصطلاح ترد و شکننده (brittle) داريد؟
من از اين واژه به عنوان ترمي جديد استفاده مي کنم که با آن تعداد و کيفيت شکسته شدن و نقض در سيستم هاي امنيتي را توضيح مي دهم.

سيستم هاي بريتل (ترد و شکننده) سيستم هايي هستند که به آساني ، به طور کامل و مصيبت بار نقض و شکسته مي شوند. خانه اي ساخته شده از کارتها يک بريتل است که وقتي يکي از کارتها را که به صورت قطاري چيده شده اند برداريم ، کل ساختار مي شکند. اکنون بيشتر سيستم هاي رايانه اي بريتل هستند و وقتي امنيت در آنها نقض مي شود به طور کامل از بين مي رود. در اين ميان سيستم هاي جهنده (Resilient) امن مي مانند و نقض کوچک باعث نقض بزرگ در کل سيستم نمي شود. در فصل نهم کتاب جديدم درباره تردي و ارتجاعي بودن سيستم ها بحث کرده ام (يعني سيستم هاي بريتل و جهنده). راههاي وصول به سيستم جهنده را نيز شرح داده ام که دفاع در عمق ، قسمت قسمت کردن سيستم و انعطاف پذيري سيستم از جمله آنها است آنها همه مشخصات يک سيستم امن به طور طبيعي است که اغلب در سيستم هاي رايانه اي کنوني يافت نمي شوند.
نظريات کنگره درباره امنيت چگونه است؟
من چندين بار در جلسات آنها به عنوان صاحب کلام حرف زده ام آنها هر تصميمي که مي گيرند با رضايت عمومي است اما امنيت واقعي انتخاب ها را بسيار سخت مي کند چرا که به منافع شرکت ها و صنايع آسيب وارد مي کند. امنيت واقعي مي گويد چه چيز درست است نه اين که بگويد چيزي که سياستمداران مي گويند ، صحيح است!.

نظرات مردم درباره ريسکهاي امنيتي چگونه است؟
من فکر مي کنم سوال اصلي را اين طور مطرح کنيم که چرا مردم در ارزيابي ها و پيش بيني ها و پذيرش ريسک اينقدر (Lousy) هستند. اين سوال پيچيده اي است که من در فصل دوم کتابم بدان پرداخته ام.

ارزيابي ريسک يکي از فانکسيون هاي داخل مغز است که از مفتولي سخت در يک پروسه جا مي گيرد. انديشه هاي ما خطرساز است و مبتني بر آزمايش اما همچنان 2 فاکتور احساس و شهود نيز بدان افزوده مي شود. علوم مدرن چيزهايي را مي سازد که توضيحش براي يک فرد متوسط نيز دشوار است.

راجع به سيستم Terrorism information Awareness که بعد از يازدهم سپتامبر به اجرا گذاشته شد توضيح دهيد که آيا اين شما را نگران مي کند؟
تروريسم پديده اي نادر و کمياب است در حالي که جنايت حالت عام و گسترده دارد. سيستم هاي امنيتي براي واکنش نياز به ديتاهاي قوي دارند اما سيستم هايي نظير TIA و CAPPS2 در عمل راه را براي کارهاي غيرقانوني و سرقت هويتي افزايش داده و نتيجه اي عکس داده است.

همچنين نظارت غيرقانوني حکومت بر شهروندان افزايش يافته که اين موضوع چندان جذاب نيست.

اتفاقاتي نظير فروختن اطلاعات به سرويس هاي خصوصي چيزي نيست که امنيت را بالا ببرد و بنابراين مي بينم که به اين راحتي چنين سيستم هاي پرهزينه اي آسيب پذير مي شوند و اگر اين گونه سيستم ها واقعا خطر را کاهش مي دهند من حاضرم آنها را بپذيرم اما متاسفانه سيستم هاي مذکور دردي را دوا نکرده و حتي بر مشکلات امنيتي نيز افزوده اند.
در قلمرو امنيت چه چيزهايي کمتر گزارش شده و به آنها پرداخته شد؟ که شما مي توانيد راجع به آن توضيح دهيد؟
تعجب آورترين موضوع درباره امنيت اين است که «امنيت واقعي» برعکس ظاهرش فراموش شده و به آن کمتر بها داده مي شود. همه مسائل امنيتي سازش پذير شده و حالت بده بستان پيدا کرده اند و جنبه هاي غيرامنيتي سازشها بسيار مهمتر از مشخصات امنيتي است.

در اين راستا مي توان گفت که سيستم طوري ارائه شده که اصل را بر گناه کار بودن همه مي گذارد مگر اين که خلافش ثابت شود. از نظر امنيت مضحکي که در حال حاضر هست همه مردم گناهکارند مگر اين که کاري کنند که عکسش ثابت شود. براي مثال يک بانک هيچ وقت سيستم امنيتي نمي سازد که همه مشتريان خود را دزد فرض کند حتي صرف نظر از اين که اين کار باعث بالا رفتن امنيت بانک نيز شود. امنيت فرودگاه اجازه نمي دهد يک چاقوي بسيار ريز توسط مسافر جابجا شود و فورا آن را مي گيرند اما به همان مسافر اجازه حمل کبريت و فندک را مي دهند (که موادي آتش زا هستند و بگذريم از اين که پس از فشار از سوي لابي تنباکو کنگره مانع از اين شد که فندک و سيگار را در رده چاقو تعريف کند) بيزينس ها به همين راحتي شبکه ها را ناامن کرده اند و آن وقت مي توانيم بفهميم که با امنيت واقعي چقدر فاصله داريم.

*(cryptography) کريپتوگرافي يا رمزنويسي : متد رمزنويسي است که ديتا در آن انکريپت (پنهان شدن يا مخفي کردن) مي شود ، بدين معني که متن اصلي به فرمتي غيرقابل خواندن تبديل مي شود و سپس decrypt يا آشکارسازي مي شود ، يعني به فرمت قابل خواندن مثل گذشته تبديل مي شود.
اين عمل توسط يک فرد يا برنامه با يک کليد مخصوص با استفاده از يک الگوريتم صورت مي گيرد. کريپتوگرافي يا رمزنويسي همچنين براي ارسال اطلاعات يا ذخيره اطلاعات به طريقه امن استفاده مي شود.

بر گرفته از سایت فا یشندر نیو
قدیمی Friday 18 August 2006, 03:01 PM   #597
مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار

Safi آواتار ها

سطح دانش: 24 [♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 58 / 584
قابليت: 241 / 5481
ميزان تجربه: 37%

قدرت اعتبار: 4 Safi is on a distinguished road

با سلام
ببخشید ولی فکر نمی کنید این کار به نوعی فضولی در کار مردم باشه؟ آخه هر کسی یه حریم خصوصی برای خودش داره .
شاید دوست نداشته باشه دیگران بی اجازه وارد چت روم بشن.
فکر نمی کنم این کار درستی باشه
.

View Safi's Photo Album Safi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 18 August 2006, 04:36 PM   #598
007
اخراج شده

007 آواتار ها

Cool دسترسی به کدها ی ریسیور.....

استارترک منوی گيم .اديت كد
استار پورت 9550 ابتدا menu را زده سپس به قسمت وضعيت رسيور رفته در قسمت لنگوويچ شماره 9999 را وارد كنيد
استارست 550-650-3100-3200-3500 ابتدا menu را زده سپس به گزينه instalition رفته و گزينه inpud cod را انتخاب نمائيد
استارست 120-130-150-200-استرا-استاركام-اوماكس ابتدا menu را زده سپس به قسمت stbseting رفته ولی وارد آن نشويد در اين حالت شماره 1234 را وارد كنيد
استارست 190و 200 برروی يكی از كانالهای كد شده دكمه صفر را بزنيد
استرانگ 4610II -4620-4630-4800II بر روی يك كانال كد شده رفته و شماره 8282 را وارد كنيد
اسكای ايكس بر روی يك كانال كد شده رفته و شماره 8282 را وارد كنيد
اسكای وان ابتدا دكمه قرمز و بعد زرد
ام ويژن ابتدا menu را زده سپس شماره 9999
تاپ فيلد وارد menu شويد سپس به قسمت نمايش دهنده ورژن رسيور رفته و شماره 121 را وارد نمائيد
ترو من وارد منو شويدسپس به قسمت انتخاب زبان رفته و ok كنيد سپس شماره 9999 را وارد كنيد
تك ويو 4 بار كليد قرمز روی كنترل را بزنيد
تكنو ست بر روی كانال كد شده رفته سپس شماره 9911 را وارد كنيد
ديجيتال ال ورد بر روی كانال كد شده رفته و كليد exit را بزنيد
رنجر و سوپر لیزر 15000و ام ویزن اول منو بعد عدد 9999را وارد کنید
فورتک استار 5100 ابتدا منو را میزنیم و روی گزینه کد okمیکنیم وعدد 1010را میزنیم
فورتک استار 5600 پلاس روی منوی ادیت کد عدد 1010
فورتک استار 5600ویا2 مدل تینور ال جی ابتدا منو بعد روی قسمت لنگوویچ و بعد قسمت سيف مود عدد 2003
فورتک استار مدل پلتینیوم منوی ادیت کد عدد 1001
فورتك استار 9800 ابتدا menu را زده سپس شماره 9244 را زده و Ok كنيد
فورتك استار لايف تايم ابتدا منو - سپس در قسمت input code عدد 1010
كيو ماكس بر روی كانال كد شده رفته و كليد exit را بزنيد
لورانس ابتدا menu را زده سپس به قسمت مشخصات رسيور رفته و شماره 2121 را بزنيد سپس به قسمت edit key وارد شده و شماره 9244 را بزنيد
ليزر 2003 ابتدا menu را زده سپس شماره 1234 را بزنيد
ليزر بدون كارت ابتدا menu را زده سپس شماره 9317 را وارد كنيد
متاباکس 1و2 منو قسمت ادیت کد عدد ۱۰۰۴
قدیمی Friday 18 August 2006, 04:42 PM   #599
007
اخراج شده

007 آواتار ها

Cool کد ریسیور استار ست...

منوي اصلي را باز نموده.

.وارد قسمت Stb خدمات شويد.

.به سرعت زياد كد زير را وارد كنيد.

9876

بايد از آن قسمت يك مرحله به عقب برگردد.

.رمز شما 0000(چهار تا صفر) شده است.

موفق باشيد
قدیمی Friday 18 August 2006, 06:19 PM   #600
007
اخراج شده

007 آواتار ها

Cool آموزش Java Script ...1

Java Script در يك نگاه
با اطمينان كامل مي توان گفت « بيش از نيمي از كساني كه با دنياي اينترنت در ارتباط هستند حداقل يك بار اسم Java Script را شنيده اند » ولي با ديدن يك برنامه ساده كه توسط زبان Java Script نوشته شده , ديگر حتي حاضر نشده اند حتي يك بار ديگر اسم آن را بشنوند !!! Java Script در ابتدا بسيار سخت و حتي عذاب آور! به نظر ميرسد , ولي اصلاً اينطور نيست . فقط كمي تلاش و كوشش مي تواند شما را در آموختن اين زبان بسيار زيبا كمك كند .
در ابتدا مي خواهم مقدمه اي درباره Java Script بنويسم كه بسياري از مسائل مربوط به آن را آشكارتر كند , و مسائلي در مورد آن را بررسي كنيم تا ذهنيت هاي اشتباه در مورد Java Script را از بين ببرد .
در اين مقدمه يكسري موارد پايه در مورد زبان برنامه نويسي Java Script مورد بحث قرار مي دهيم كه دانستن انها براي درك بقيه مفاهيم آن الزاميست . مشكلات و موارد مبهم را در قسمت Java Script تالار گفتگوي سايت مطرح كنيد تا اين مشكلات را رفع كنيم .

در اين سري آموزش ها سعي خواهم كرد كه دروس ومطالب را به صورت طبقه بندي شده و همراه با سادگي بيان و ذكر تمام جزئيات و مفاهيم ارائه كنم تا براي خوانندگان - با هر سطح معلومات - قابل استفاده باشد .
براي آموختن Java Script حتما بايد يكسري اطلاعات اوليه و در واقع پيش نياز در زمينه زبان HTML داشته باشيد در ميان هر درس , در صورت نياز مواردي از HTML را ذكر خواهم كرد كه در آموختن Java Script مفيد خواهند بود . شما مي توانيد اطلاعات مفيدي در مورد زبان HTML در آدرس هاي زير بدست آوريد واگر سوالي در اين زمينه داشتيد در قسمت Java Script يا HTML تالار سايت مطرح نماييد .
http://www.davesite.com/webstation/html
http://www.htmlgoodies.com/primers/basics.html
http://www.pagetutor.com/pagetutor/makepage

بسياري زبان برنامه نويسي Java Script را با زبان JAVA اشتباه مي گيرند و ايندو را يكي مي دانند ولي اصلا اينطور نيست ! JAVA زباني است كه در واقع نسخه پيشرفته تري از زبان C تحت ويندوز است در حالي كه Java Script يك زبان مستقل از هر زبان ديگري است , JAVA هم به صورت فايل اجرايي (Execute ) وهم در صفحات وب قابل استفاده و بكارگيري است در صورتي كه Java Script صرفا به منظور استفاده در وب و صفحات اينترنتي است . در درس هاي بعدي موارد ديگري از تفاوت ها يا شباهت هاي اين دو زبان را ذكر خواهم كرد ...

دو زبان Java Script و VB script متداول ترين زبان هاي برنامه نويسي اسكريپتي در وب مي باشند كه از ايندو , Java Script به دليل پشتيباني شدن توسط بيشتر مرورگرهاي وب مانند Microsoft Internet Explorer و Netscape Navigator نظر تعداد بيشتري از برنامه نويسان را به خود جلب كرده است .

زبان Java Script محصولي مشترك از دو شركت Sun Microsystem و Netscape Communications مي باشد كه مترجم هاي ان مرورگرهاي وبي هستند كه از آن پشتيباني مي كنند . (مترجم برنامه ايست كه كدهاي نوشته شده توسط برنامه نويس را بر اساس قواع00000000000000000000000000د همان زبان برنامه نويسي ترجمه كرده ونتايج اين پردازش را به كاربر نمايش مي دهد ) يعني وقتي كدهاي نوشته شده توسط JS (Java Script) توسط مرورگر IE (Internet Explorer ) خوانده مي شود , اين كدها توسط مترجم JS ي كه در ان تعبيه شده ترجمه ميگردد وحاصل اين ترجمه به بيننده ارائه مي شود .
گفتيم كه JS يك زبان اسكريپتي است . يعني برنامه هايي كه توسط آن مي نويسيم متن ساده هستند (text only documents ) و توسط هر ويرايشگري كه بتواند متن ساده ايجاد كند قابل ويرايش و مشاهده هستند . متداول ترين و ساده ترين آنها ويرايشگر Note Pad است كه در تمامي نسخه هاي ويندوز وجود دارد . دستورات زبان JS در بين تگ هاي خاصي از زبان HTML قرار مي گيرند (تک علامتي در زبان html است كه براي مشخص كردن دستورات اين زبان از متون ساده استفاده شده و شكل كلي آن به اين صورت است <دستور زبان HTML>) . در اين حالت script ها همراه با دستورات html و معمولا درون فايلي با پسوند htm يا html قرار ميگيرند . اين ساده ترين راه است . راه ديگر نوشتن برنامه ها به زبان JS , ايجاد فايلي با پسوند JS و نوشتن برنامه ها در ان است ، پس از اين كار فايل JS ي كه ايجاد كرده ايم را در داخل يك صفحه وب مسيردهي كرده و استفاده مي كنيم . مزايا ، معايب ، و چگونگي انجام آن را در دروس بعدي شرح داده می شود....
دربخش بعد مفهوم « شئ گرايي» در JS و حالت ديناميكي اين زبان شرح داده خواهد شد.
The Following User Says Thank You to 007 For This Useful Post:
kakareza (Saturday 19 August 2006)
پاسخ

برچسب ها
مطالب , آموزشی , خبر

ابزارهای موضوع