كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اهالی فن یه سری توضیحات در مورد vplug میخوام ! ! ؟ است كه در انجمن پلاگينها و SoftCam ها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش D V B Car d است: سلام من یه چند وقتی هست دارم dvb استفاده میکنم. اینو به این خاطر میگم که فکر نکنید تازه کارم موقع کار user error میدم ! یه چند وقتی بود dvb ام رو از کیس درآورده بودم استفاده نمیکردم. بعد از مدت ها به اصرار برادر کوچیکم دوباره مجبور شدم ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| پلاگينها و SoftCam ها معرفي پلاگينهاي جديد و كاربردشان و طرح مشكلات در استفاده از آنها و نيز ارائهي كدها و SoftCam هاي جديد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 27th, 2007
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 110 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | سلام من یه چند وقتی هست دارم dvb استفاده میکنم. اینو به این خاطر میگم که فکر نکنید تازه کارم موقع کار user error میدم ! ![]() یه چند وقتی بود dvb ام رو از کیس درآورده بودم استفاده نمیکردم. بعد از مدت ها به اصرار برادر کوچیکم دوباره مجبور شدم نصبش کنم ! از بدشانسی من عشق multivision هم داره ! حالا من موندم و این vplug خنگ ! ! ! قبلا از سایت های مختلف یه ورژن از vplug که به full معروفه رو میگرفتم استفاده میکردم با یه کم درد سر کار میکرد.اما الان مشکلم اینه : vplug ورژن 2 رو از سایت خودمون گرفتم ،نصبش کردم اما وقتی progdvb رو اجرا میکنم علامت قفل معروف پایین برنامه سبزه ولی کانال باز نمیشه ! لطفا نگین برو رو فرانسه 4 صبر کن که شاکی میشم ها ![]() قبلا وقتی این اتفاق می افتاد مونیتور vplug رو باز میکردم میرفتم روی اولین خط که به صورت یه قفل باز نشون میده دبل کلیک میکردم کانالها باز میشد اما الان اینطوری هم نمیشه ! به فایل v_keys هم گیر ندین که خود برنامه میگه از ورژن قبلی استفاده کنین جواب میده (البته موقع نصب) من با قبلی هم کار کردم ،از سایت فایل جدید رو هم گرفتم ریختم بازم جواب نداده ! تمام تنظیمات vplug رو هم بلدم، به اونا هم لطفا گیر ندید ! سوال من اینه : 1-این پلاگین vplug برای صحیح run شدن به چه فایل هایی احتیاج داره که تو ورژنی که تو سایت مثلا رسمیش ارایه میشه نیست ؟ 2-این فایل های اضافه رو کی میسازه ؟ اگه از ورژن های قبلی کپی میشه چرا تو یه فایل readme تذکر داده نمیشه ؟ 3-هر کدوم از این فایلها رو که میشناسید ممنون میشم توضیحی دو موردشون بدید. 4-چرا اکثرا از پلاگین s2emu هم همزمان با vplug استفاده میشه ؟ مگه این وحید خان خنگه نمیبینه ما چجوری از پلاگینش استفاده میکنیم یا مگه خودش این پلاگین رو تست نمیکنه که این مشکل رو برطرف کنه ؟ 5-سوال اول مهم ترین سوالم بود اونو فراموش نکنید ! و خواهش آخر اینه که وارد حاشیه نشید. مدیران عزیز هم گیر ندن چرا تاپیک زدی ، چرا تو قسمت مشکلات مطرح نکردی و ... فکر کردم خیلی ها دوست داشته باشن جواب این سوال ها رو بدونن! مملکتمون هم که آزادیه افکاره ! پیشاپیش از همکاری همه شما ممنونم. فعلا | |||||||||||
| |
| | #2 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
1 = تمامي فايل هاي مورد نياز اين پلاگين در اين تاپيك قرار داده ميشه : TPS.bin و سافتکم جدید { آپديت تمامي فايلها } --------------------------------------------------------------- براي باز كردنش هم بايد همان كارو بكنيد . 2 = تمام اين فايل ها حاوي تعداد بسيار زيادي كد هستند كه توسط هكرها هك ميشن . 3 = براي باز كردن تعداد بيشتري از كانال ها بايد از هر دو پلاگين استفاده كرد . 4 = توهين به شخصيت وحيد عزيز خيلي خيلي بده . ايشان تنها فردي هستند كه در جهان كامل ترين پلاگين براي باز كردن كانال ها در DVB رو مي سازن . شما بجاي توهين كردن از ايشان بايد ممنون باشيد اگر ايشان نبود الان ميليون ها نفر اين كانال ها رو نمي تونستند ببينند .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | metalstar666 (Sunday 16 March 2008)
|
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | آقا رضای گل سلام شرمنده نتونستم زودتر جواب بدم درگیر خرید هارد جدید بودم،خودتون هم که بهتر میدونید بازاری های این دورو زمونه . . . ندارن ! تیز نباشی میکنن تو پاچه آدم. بگذریم. اینطور که من میدونم پلاگینی که تو سایت رسمی ارائه میشه به هیچ فایل دیگه ای احتیاج نداره چون من همون پلاگین رو با ALTDVB استفاده میکنم در کمتر از 10 ثانیه کانالها باز میشن.اما امان از دست از این PROGDVB هر کاری میکنم به راه راست هدایت نمیشه ! ! ! در جواب جواب دومتون عرض کنم : مگه الان چند تا پکیج بازه که این VPLUG اینهمه فایل میخواد؟ در جواب جواب سوم بگم که مگه s2emu هنوز هم کانالی باز میکنه ؟ و پلاگینی که active نیست چه کاراییی میتونه داشته باشه ؟ در ختم صحبت ها هم بگم که من قصد توهین به هیچ کسی رو نداشتم و ندارم ! علت مطرح کردن اون موضوع این بود که : من تو فروم های خارجی زیادی عضو هستم خیلی از کسایی که کارهای خیلی بزرگی میکنن مثل این آقا وحید ما تو یکی از این فروم ها عضو هستن هم به بقیه یاد میدن هم خودشونو اینجوری debug میکنن ! اما من این آقا وحید رو هیچ جا ندیدم.شما اگه ایمیلی چیزی ازش داری ممنون میشم به من هم بدی. در آخر هم از زحمات شما تشکر میکنم چون میدونم جواب همه رو میدی و میدونم چه کار سختیه موفق باشی فعلا | |||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
ببينيد هيچكدام از پلاگينها قادر نيستند كه بصورت خودكار و دائمي كانالي رو بدون آپديت كردن بصورت اتو باز كنه ، براي ريسيور ها هم به همين صورته و هر چند وقت يكبار پچ جديد آن منتشر مي شود . براي باز كردن كانال ها در DVB پچ هاي زيادي براي پلاگين vplug وجو دارند مثل : tps.auc __ tps.fns __ Tps.hdf __ tps.kbn __ tps.bin __ و .... همگي اين پچها بعد از يك مدتي ديگر به درد نمي خورند و بايد دوباره آپديت بشن تا بتوانند كانال هاي بيشتري رو باز كنند . در هاتبرد بيش از 100 كانال رو ميشه از همين طريق باز كرد . پلاگين s2emu در كنار vplug مثل يك مكمل ميمونه و بعضي از كانال هايي رو كه vplug نتونسته و يا از زير دستش دررفته و يا اينكه آپديتش در پچ هاش نبوده ، مي تونه از طريق پچ هاي خودش باز كنه . وقتي پلاگين اكتيو نباشه ، كانالي رو نمي تونه باز كنه . برنامه پلير ProgDVB مشكلات زيادي به همراه داره البته بيشتر توي ورژنهاي جديدش ورژنهاي قديمي خيلي بهتر كار مي كنن مثل ورژن 4.85.3 و يا 4.7 ، توي همين ورژنهايي كه گفتم باز چند تا مشكل كوچيك هست ولي زياد مهم نيست . در كل DVB Dream 1.3c نسبت به ساير پليرهاي ديگر بهتر عمل مي كنه . امكاناتي كه DVB Dream داره در هيچ پلير ديگري وجود ندارد .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | metalstar666 (Sunday 16 March 2008)
|
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | مجدد سلام خب در این که پلاگین یا پچ ها باید آپدیت بشن شکی نیست.مطمئنا وقتی سیستم روش کدینگ رو تغییر میده این برنامه ها کارایی خودشون رو از دست میدن و باید با دیکودر جدید آپدیت بشن. من وقتی از vplug تو پراگ ورژن 4.79.4 خودم استفاده میکنم این پیغام رو میده : France 4 - Your key file has not this key: S 0085 0C XXXX اما همین پلاگین تو altdvb مثل هلو کار میکنه ! اینه که برام عجیبه ! با توجه به اینکه s2emu خیلی وقته update نشده فکر نمیکردم هنوز چیزی رو باز کنه ! اگه چیزی رو باز میکنه ممنون میشم همینجا اعلام کنی. و در مورد dvbdream ، من ورژن 1.4e استفاده کرده بودم با ویژن پلاس دردسر زیاد داشت عطاشو به لقاش بخشیدم .اما 1.3 رو الان دارم دانلود میکنم تست میکنم خبر میدم. با تشکر | |||||||||||
| |
| | #6 | ||||||||||||
شما ابتدا تمامي محتويات داخل فولدر پلاگين رو پاك كنيد و اين فولدر پلاگين من رو كه همين امروز آپديتش كردم را دانلود كنيد و تمامي محتويات آن را كپي كنيد در فولدر پلاگين خود . دانلود Plugins ------------------ براي باز كردن هم روي France 5 چند ثانيه صبر كنيد . يكبار هم يك Scan كامل كنيد تا كانال ها تون بروز بشن . قبل از Scan ابتدا Transponders هاي جديد رو از لينك زير دانلود كنيد و بعد از خارج كردن از حالت زيپ تمامي محتويات آن را كپي كنيد در فولدر Transponders دانلود Transponders هاي جديد ------------------------------------------
| |
|
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | سلام از بابت پوشه پلاگینت دستت درد نکنه اما بازم باز نکرد ! ! ! vplug همون پیغام بالا رو میده ! s2emu رو قبلا هم داشتم ولی استفاده نمیکردم . XME که اصلا استفاده نمیکنم . wincsc هم یوزر و پسوورد میخواد !! و به همین دلیل کار نمیکنه ! داخل خود پلاگین یوزر و پس save شده اما کار نمیکنه ! گذشته از همه این حرف ها من که قید prog رو زدم الان هم alt dvb و dvb dream رو استفاده میکنم.راحت هم کانالها رو باز میکنن. هر دوتاشون خیلی بهتر از prog کار میکنن. از بابت معرفی dvb dream 1.3c هم خیلی ممنون با ورژن 1.4 خیلی فرق میکنه . شاید باورت نشه کل آماده سازی و نصبش 1 دقیقه نشد ! ولی با codec اینترویدیو غوغا کرده! تصویر کاملا متحول شده ! میدونستم اینترویدیو بهترین کدک دنیاست اما فکر نمیکردم از nvidia اینقدر قوی تر باشه ! با این که کارت گرافیک من nvidia است اما داره سالاری میکنه ! من برای dvd دیدن همیشه از power dvd استفاده میکنم همیشه interactual هم روی سیستمم دارم اما هیچ وقت فرق کیفیت رو متوجه نمیشدم اما تو dvb این تفاوت فاحشه ! واقعا inteactual سروره ! راستی نگفتی s2emu چی ها رو باز میکنه ؟ و یه توضیحی هم در مورد wincsc بدی ممنون میشم (کار میکنه یا نه و چی رو باز میکنه ) شرمنده تازه یکی دو روزه شروع کردم هنوز update کامل نشدم . با تشکر فعلا | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | دوباره سلام آخرین ورژن پراگ با انجین ورژن 1 رو دانلود کردم (4.85.3) مشکل حل شد ! ! نمیدونم مشکل از کجا بود ولی هر چی بود حل شد ! یکی از دوستام که تو این زمینه تخصص داره (دیدن شبکه های پورن با dvb ) یه حرف جالبی زد ! گفت : علت مشکل شما اینه که پراگ رو از مسیر shortcut اجرا میکنی اگه فایل اصلی خود برنامه رو مستقیم اجرا کنی مشکلت حل میشه ! اما حیف که یادم رفت اینکارو بکنم .اینقدر تو این زمینه تجربه داره که من باور میکنم ولی اگه خود بیل گیتس این حرف رو میزد باور نمیکردم ! خدا رو شکر که بزرگترین دغدغه ذهنیم حل شد ! ! ![]() اما سوال های پست بالایی هنوز به قوت خودشون باقین.ممنون میشم اگه جواب بدی فعلا | |||||||||||
| |
| | #9 | ||||||||||||
پلاگين S2emu اكثر كانال هايي رو كه با كدينگ BISS هستند رو باز مي كنه وارد همان فولدر پلاگين شويد و فايل S2emu.ini رو پيدا و باز كنيد در آن نام كانال هايي رو كه با كدينگ BISS باز مي شوند وجود دارد . پلاگين WinCSC براي باز كردن بعضي كانال ها از طريق شرينگ اينترنت ( ADSL ) كاربرد دارد . البته سرورهاش زمان بسيار كوتاهي دارند و خيلي كم پيش مياد كه يك سرور قوي معرفي بشه ، اين پلاگين خيلي كم استفاده ميشه . در DVBDream از Codec Elecard استفاده كنيد اين Codec با نصب كردن ProgDVB نصب ميشه و نام آن در DVBDream با نام Elecard 3 مي باشد . از نظر كيفيت تصوير خيلي خوبه . البته بايد رجيسترش كنيد از اين استفاده كنيد : رجيستر كامل Codec Elecard ---------------------------------------
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ProgReza For This Useful Post: | amirdelta (Tuesday 18 December 2007),
metalstar666 (Sunday 16 March 2008)
|
| | #10 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | سلام از توضیحات کاملت خیلی ممنون. در مورد wincsc باید بگم من adsl دارم فکر کنم اگه یه سرور خوب پیدا بشه بتونم ازش استفاده کنم. در مورد elecard هم باید بگم سیستمم بدک نیست 1گیگ رم دارم256*4 dual channel،دوتا هارد برای کارایی بهتر وcpu 3.0 intel با مادربورد abit ab9 باچیپ 965 به همین دلیل ترجیح میدم از intervideo استفاده کنم تا elecard ،احساس میکنم بار زیادی رو سیستمم نیست. از elecard هم راستش زیاد خوشم نمیاد ! ![]() در کل فکر کنم دیگه به اندازه ای که کارم راه بیفته update شدم و همه شو مدیون شما هستم دستت درد نکنه فعلا | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| vplug |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| آموزش فتوشاپ از پايه | Search | برنامه Photoshop و آموزشهاي آن | 2 | Friday 7 March 2008 05:13 PM |
| آموزش باز کردن کانال بوسیله فایل Tps.bin | aidanial | پلاگينها و SoftCam ها | 19 | Sunday 25 March 2007 08:46 AM |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا به*سر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 11:05 AM |
| معرفي و توضيح جديدترين بازيهاي كامپيوتر سال 2006 | Mr.Milad | بازیهای کامپیوتر | 1 | Wednesday 1 November 2006 07:36 PM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 06:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد