كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع طرح سوالات و مشكلات با Vplug و كانال هاي كارتي است كه در انجمن پلاگينها و SoftCam ها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش D V B Car d است: نقل قول: نوشته اصلی توسط abolo آيا اين وي پلاگ اتو آپديت هست يا بايد كد از اينترنت بگيريم؟ صدرصد اتوابديت است!!تست شده!!...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| پلاگينها و SoftCam ها معرفي پلاگينهاي جديد و كاربردشان و طرح مشكلات در استفاده از آنها و نيز ارائهي كدها و SoftCam هاي جديد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 0 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | صدرصد اتوابديت است!!تست شده!!
__________________ | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to jafar-parsi For This Useful Post: | ProgReza (Tuesday 5 February 2008)
|
| | #2 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | دمه شما گرم به جان آدمیت
__________________ Just turn off the lights Don't wanna see me die I look like I'm dead But when you look at me I am still alive با تمام وجود دوستت دارم ای همیشه بهترین من ![]() | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 14th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 49 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 |
دوستان عزیز سلام .همه دوستان میتونند باvplug 2.1.1و v keysجدیدو v sids جدید کلیه پکیجmct وred light و باز کنن.بدون این سه فایل امکان باز کردن وجود نداره یعنی فقط با v plugجدید باز نخواهد شد. فایلهای زیر هر سه انها هستن که باید در پوشه پلاگین کپی کنید و کانالها رو باز کنین.اگر بسته شد منتظر vkeysو vsidsجدید باشین تا براتووون بزارم.اگه باز کردین تشکر یادتون نره http://www.persianupload.com/files/f...r7fhv23vy1.rar http://www.persianupload.com/files/b...j2vwmjr61i.rar http://www.persianupload.com/files/f...0h7699q916.rar ویرایش توسط behnamgeorgio : Friday 22 February 2008 در ساعت 01:54 PM. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to behnamgeorgio For This Useful Post: | ProgReza (Saturday 23 February 2008)
|
| | #4 | |||||||||||
| مدیریت آزمایشی بخش کامپیوتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2008
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 124 Thanks: 1,073
قدرت اعتبار: 2 | | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 14th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 49 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 |
دوستان عزیز سلام .همه دوستان میتونند باvplug 2.1.1و v keysجدیدو v sids جدید کلیه پکیجmct وred light و باز کنن.بدون این سه فایل امکان باز کردن وجود نداره یعنی فقط با v plugجدید باز نخواهد شد. فایلهای زیر هر سه انها هستن که باید در پوشه پلاگین کپی کنید و کانالها رو باز کنین.اگر بسته شد منتظر vkeysو vsidsجدید باشین تا براتووون بزارم.اگه باز کردین تشکر یادتون نره.در ضمن من میدوونم که 2 هفتس بازه این فایلها رو برای کسانی که تازه دارن وارد میشن و نمیتونن باز کنن گذاشتم که خیلی راحت بدون کار اضافه باز کنن.افتاد.برای کسانی که میتوونن باز کنن مثل شما کسی فایلی نذاشته. http://www.persianupload.com/files/f...r7fhv23vy1.rar http://www.persianupload.com/files/b...j2vwmjr61i.rar http://www.persianupload.com/files/f...0h7699q916.rar | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to behnamgeorgio For This Useful Post: | ProgReza (Saturday 23 February 2008)
|
| | #6 | ||
| عضو ![]() | پس چرا برا من وا نمیشه؟؟؟؟ من همه کار کردم V-key جدید ریختم Vplig جدید نصب کردم کانالارو update kardam ECM هم رو 0628 گذاشتم ولی هیچ خبری از این MCTها نیست که نیست
__________________ آن دمی را که در آنیم غنیمت شمریم شاید ای دوست نرسیدیم به فردای دگر | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 21st, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 7
قدرت اعتبار: 0 | اقا یکی به ما بگه میشه پکیج شوتایم یا کانال canal +cinema رو رو dvb باز کرد ها چه شیرینگ چه کد دستی فقط بگید من چی کار کنم من خونه ADSL دارم و مشکل اینترنت هم ندارم با تشکر | |||||||||||
| |
| | #8 | ||
| مدیر بخش دانشجويان ايران و مدير بخش موبايل ![]() ![]() | | ||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to hengameh For This Useful Post: | POISON10000 (Sunday 2 March 2008),
ProgReza (Saturday 23 February 2008)
|
| | #9 | ||||||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 0 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | نقل قول:
شما اول پلاگین جدید رو دانلود کن و بعد فایلی که برای دانلود گذاشتم را دانلود کن ! بعد از حالت زیپ خارج کن و در پوشه وب پلاگین کپی کن !!! بعد روی یکی از کانالهای مذکور برو و چند دقیقه صبر کن !!! 100 ٪ باز میشه !!!! نقل قول: نوشته اصلي بوسيله peyman_nazari اقا یکی به ما بگه میشه پکیج شوتایم یا کانال canal +cinema رو رو dvb باز کرد ها چه شیرینگ چه کد دستی فقط بگید من چی کار کنم من خونه ADSL دارم و مشکل اینترنت هم ندارم با تشکر canal +cinema با plugin باز میشه!! در مورد شوتایم که با باز شدن M *C *T زنگ خطر برزگی برای کاناهایی که از این سیستم کدینگ استفاده میکنن درامده!!حالا شما میخوای نگاه کنی فکر کنم باید از جی باکس استفاده کنی؟بازم از اساتید این بخش بپرسی بهتره!
__________________ | ||||||||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to jafar-parsi For This Useful Post: | POISON10000 (Sunday 2 March 2008),
ProgReza (Saturday 23 February 2008),
x_blade (Monday 7 April 2008)
|
| برچسب ها |
| فقط , كانال , كارتي , مشكلات , هاي , پلاگين , vplug , اينجا , با , سوالات , طرح |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| معجزات پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم | Ako25 | بخش قرآن | 0 | Friday 18 July 2008 10:25 PM |
| لغو سربازی و تشکیل ارتش حرفه ای در ایران | jamshid | بخش بحث آزاد | 4 | Thursday 13 September 2007 12:24 AM |
| بررسی تخصصی Sony Ericsson P990 | nima_g | Sony Ericsson | 2 | Saturday 5 May 2007 04:21 PM |
| شبكه هاي اختصاصي مجازي (vpn) | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 1 | Tuesday 23 January 2007 01:25 AM |
| كامپيوتر خود را قفل كنيد؟ | 007 | سخت افزار | 1 | Friday 1 September 2006 04:01 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد