كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع طرح سوالات و مشكلات با Vplug و كانال هاي كارتي است كه در انجمن پلاگينها و SoftCam ها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش D V B Car d است: نقل قول: نوشته اصلی توسط FreeMax با سلام خدمت تمامی دوستان من آخرین ورژن وی پلاگ رو باز کردم اما در باز شدن کانالهایی مثل اکش اچ بی اوها و سینماها مشکل دارم و باز نمیشن هم در برنامه پروگ امتحان کردم و هم در شمف یرذ و هم در ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| پلاگينها و SoftCam ها معرفي پلاگينهاي جديد و كاربردشان و طرح مشكلات در استفاده از آنها و نيز ارائهي كدها و SoftCam هاي جديد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #111 | |||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
نوشته شما اساسی نیاز به ویرایش از جانب خود شما داره تا اول بدونیم کدوم کانالها رو می گی تا کمک کنیم ( حتما کمک داده می شود )
__________________ درویش | |||
| |
| The Following User Says Thank You to hadi_dey For This Useful Post: | amir66 (Wednesday 22 October 2008)
|
| | #112 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 13th, 2006
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 68 Thanks: 17
قدرت اعتبار: 0 | من هم همين مشكل رو دارم هرقدر هم فايلهاي vplug رو اپديت ميكنم فايده نداره ... اگه كسي در اين زمينه اطلاعاتي داره به ما هم بكه | |||||||||||
| |
| | #113 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 22nd, 2007 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 112 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | vplug 2.3.8 با dvbdream 1.4p1مشکل داره کسی راه حلی برای ایم مشکل سراغ نداره : | |||||||||||
| |
| | #114 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 15th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوستانی که وارد هستن اگه لطف کنن سریعتر جواب بدن ممنون میشم چرا همه کانالها بسته شده و ا÷دیت جواب نمیده ؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #115 | |||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
سطح دانش: 35 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 170 / 853 Thanks: 311
قدرت اعتبار: 4 | خوب دیگه کدینگ به هم زرند
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید ![]() | |||||||||||
| |
| | #116 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | آقا باز نمیشه خوب!! من vplug2.3.8و2.3.9 رو گرفتم و از dvb dream 1.4i استفاده میکنم ویستا هم دارم
__________________ عادت کن که عادت نکنی | ||
| |
| | #117 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: February 17th, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 40 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 0 | سلام مال منم مشکل داره باز نمی کنه راهنمایی کنید ممنون | |||||||||||
| |
| | #118 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 13th, 2006
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 68 Thanks: 17
قدرت اعتبار: 0 | من هم هنوز با باز نشدن كانال ها مشكل دارم ... بابا يكي يه كاري بكنه | |||||||||||
| |
| | #119 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 10th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 0 | بچه ها یکی جواب بده ؟!! ماله من هم کانالها رو باز نمیکنه . هر چی کدهای جدید هم می گیرم ولی فایده نداره | |||||||||||
| |
| | #120 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | سلام دوستان گل كم طاقت خودم اگه اشتباه نكنم با تغيير كد دادن TPS-ها در HOtBIRD يجورايي ماهواره رونق خودش رو از دست داده(براي من وشما ها) اين پلاگين كه مي بينيد بزرگترين شاهكارش باز كردن همين كانالها بود و گه گاه كه DCW بعضي كانالها ثابت مي شد و البته بعضي وقتها polsat TPS كه خوابش رو ببينيد ( حداقل تا الان كه اينجور بوده) براي بقيه بايد مثل گذشته گوش به بزنگ باشيد تا DCW جايي ثابت شد كد رو تو سايت قرار مي دهند شما استفاده كنيد . همين . به همين سادگي
__________________ درویش | ||
| |
| The Following User Says Thank You to hadi_dey For This Useful Post: | absat (Wednesday 17 December 2008)
|
| برچسب ها |
| فقط , كانال , كارتي , مشكلات , هاي , پلاگين , vplug , اينجا , با , سوالات , طرح |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| معجزات پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم | Ako25 | بخش قرآن | 0 | Friday 18 July 2008 10:25 PM |
| لغو سربازی و تشکیل ارتش حرفه ای در ایران | jamshid | بخش بحث آزاد | 4 | Thursday 13 September 2007 12:24 AM |
| بررسی تخصصی Sony Ericsson P990 | nima_g | Sony Ericsson | 2 | Saturday 5 May 2007 04:21 PM |
| شبكه هاي اختصاصي مجازي (vpn) | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 1 | Tuesday 23 January 2007 01:25 AM |
| كامپيوتر خود را قفل كنيد؟ | 007 | سخت افزار | 1 | Friday 1 September 2006 04:01 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد