كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع OfflineDescramble_ 2.50 ضبط کنید بعد کانال رو باز کنید است كه در انجمن پلاگينها و SoftCam ها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش D V B Car d است: دانلود OfflineDescramble_ 2.50 لینک دانلود video redo اینجا کلیک کن دانلود dvbdreamsetup_v11h همه کدها رو تو این فایل نگه میداره قدیمی __________________________________________________________________ توضیحات: OfflineDescramble_ 2.50 این ابزار ساده جهت شکل دادن ارسال نسبت به DVB نرم افزاری جهت بدست آوردن پلاگین میباشد. +افزودن FFD ecsa تکنولوژی. +افزودن سرعت نسبی. افزودن ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| پلاگينها و SoftCam ها معرفي پلاگينهاي جديد و كاربردشان و طرح مشكلات در استفاده از آنها و نيز ارائهي كدها و SoftCam هاي جديد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 6th, 2006
سطح دانش: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 55 / 551 Thanks: 49
قدرت اعتبار: 4 | دانلود OfflineDescramble_ 2.50 لینک دانلود video redo اینجا کلیک کن دانلود dvbdreamsetup_v11h همه کدها رو تو این فایل نگه میداره قدیمی __________________________________________________________________ توضیحات: OfflineDescramble_ 2.50 این ابزار ساده جهت شکل دادن ارسال نسبت به DVB نرم افزاری جهت بدست آوردن پلاگین میباشد. +افزودن FFD ecsa تکنولوژی. +افزودن سرعت نسبی. افزودن سرعت سازش پذیری FFDecsa تا حد 128 bits ثابت ماندن برخی mdapi bu ساختگی وافزودن برخی کلید بعد از تغییر XECMS برای کلیدهایی که وارد شدند.ساخت برخی از MDAPI تقلبی. This simple tool let you descramble a DVB transmission using MultiDec plugins (if you have the rights to do so) after a crypted record in TS format. This tool is targetted for people that wants to: Watch / Record High Definition TV but your computer is not powerful enought to do it in real time. Record several programs at same time but you only have one card to access to crypted contents, so you should record all the shows (broadcasted in the same transponder if you are using one DVBCard) at the same time and then descramble one by one using an Offline Descrambling tool like this. Record a show without using your subscription card. You can descramble it later. Record crypted contents to minimize the possibility of lost frames. Any other task that I do not know Added compatibility for FFdeCSA up to 128 bits in parallelism. Fixed some MDAPI bugs. Added FFdeCSA technology. Added speed relative to real time in the status bar and stream time offset indicator. ________________________________________________________________________ روش کار با عکس 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() __________________________________________________________________ توضیحات بیشتر این برنامه جهت decode کردن یک stream هست. کانالها تحت عنوان یک stream روی یک فرکانس ارسال میشوند. این stream را با استفاده از dvbdream میشه ضبط کرد. توسط dvbdream به دو صورت میشه این stream را با پسوند ts ضبط کرد. از منوی mudules گزینه stream recorder را انتخاب نمایید. حالا شما یک فایل ts دارید کا شامل تمام کانالهای ویدیویی و صوتی یک فرکانس هست. حالا باید مشخصات کانال انتخابی خودمان را که میخواهیم از فایل ts جدا کنیم را جایی یادداشت کنیم. مشخصات به شرح زیر است: SID Audio PID Video PID ECM CA Type برای TPS این عدد CA عدد 1280 هست که همان 0X500 میباشد سپس دایرکتوری برنامه OfflineDescramble را باز میکنیم و درون ini برنامه اعداد بالا را وارد میکنیم باید توجه کنیم که اعداد بر مبنای دهدهی وارد شوند. سپس پلاگین s2emu را به همراه softcam کدهای مربوط به مدت زمان ضبط شده را درون دایرکتوری MDPlugins قرار میدهیم. برنامه را اجرا میکنیم فایل ورودی که همان ts ضبط شده خودمان هست و فایل خروجی که همان خروجی مورد نظر ما هست را مشخص میکنیم و سپس کلید Process Stream را میزنیم. برنامه ورودی را decode میکند. و یک فایل خروجی با همان پسوند ts میسازد. اگر فایل خروجی شما صفر بود حتما پارامترهای بالا را درست وارد نکرده اید. حالا بهترین tools برای تبدیل ts تولید شده به یک ts قابل دیدن و درست ابزاری بنام Projectx هست. که حجمش 27 مگابایت است. و بهترین ابزار برای دیدن ts تصحیح شده برنامه ای بنام VLC media player هست. هر دو تا برنامه را درون سایت www.videohelp.com میتونید پیدا کنید. ___________________________________________________________________ 1- شما هر 9 كانال مثلا فركانس 10758 رو با هم ضبط ميكنيد و همزمان چندين فيلم با هم ضبط ميشه 2- فيلم هاي ضبط شده با هيچ گونه قطعي و يا فريز شدن را ندارن 3- زمان ديدن فيلم مرتب نميخواد به اينترنت وصل بشويد 4- در مورد برنامه فيلم ها دو سايت وجود داره كه ميتونيد برنامه هفتگي فيلم ها و اينكه مال چه كشور و چه سالي هستند و چه شبكه اي در اين زمان مشخص چه فيلمي پخش ميكنه و ده تا مورد ديگه رو از سايت ها روي كامپيوترتون ذخيره كنيد و هر موقه خواستيد سراغ اون بريد. پس اين روش به دلايل بالا بسيار خوب هست و بسيار با صرفه از لحاظ مصرف اينترنت. ________________________________________________________________________ برای ضبط ts اصلی باید برنامه DVB Dream را اجرا کرده یکی از کانالهای مالتی ویژن را انتخاب کنید و از منوی Modules گزینه Stream Recorde را انتخاب نمایید و سپس کلید Start Record را زده و سپس جایی که میخواهید ts ضبط شود را مشخص نمایید. توجه کنید که برای هرساعت حدود 15 گیگا بایت فضا لازم دارید. برنامه ای را که در سایت Rapidshare قرار داده ام دانلود کنید و سپس فایل ini آن را برای جدا نمودن کانال مورد نظر تنظیم نمایید. که نحوه تنظیم فایل ini را در پست های قبلی توضیح داده ام اگر مشکلی هم دارید اینجا مطرح کنید تا مشکلتان را رفع کنم. برنامه ای که درون سایت قرار داده ام برای جدا کردن کانال Multi 2 تنظیم شده است. حالا باید کدهای قبلی را بدست بیاورید که درون آدرس زیر موجود میباشد. http://www.satkey.ch/index.php?mode=past فایل مورد نظری را که باید دانلود کنید با اسم زیر موجود هست. TPS_AbSat_SPICE _Keys_History by KM new Keys توجه کنید که زمان کدهای گذشته به ساعت فرانسه درون سایت قرار داده شده است. یعنی باید زمان را بعلاوه 1.5 نمایید. حال با برنامه و کدها کانال مورد نظر را میتوانید جدا کرده و decode نمایید. که دوباره بصورت یک فایل ts ولی decode شده روی هارد ذخیره میشود. _____________________________________________________________________ این تمام مطالبی بود که دراین مورد پیدا کردم دوستان امتحان کنند و خبرش رو من بدند
__________________ سكوتم را به باران هديه كردم تمام زندگي ر ا گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسید م تكيه كردم | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| عضو ![]() | اول از همه از این مقاله خفن تشکر می کنم ! ولی خوداییش نکته ابهام زیادی داره ! عمرن اگه تازه کارها بتونن به نتیجه برسن . چند تا سوال داشتم که شاید به بقیه بچه ها هم کمک کنه . اصولا حجم فایل ts آخری (اونی که 1 کانال هست ) زیاد هست یا کم . ( نصبت به mpeg2 ) برنامه دیگه ای به جای Projectx هست که حجمش کمتر باشه و همون کار رو هم بکنه؟ آیا میشه با برنامه ای فایلهای ts نهایی رو به فورمت mpeg2 یا هر فرمت دیگه ای در بیاره ؟ با تشکر | ||
| |
| | #3 | ||||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 25th, 2006
سطح دانش: 10 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 233 Thanks: 1,244
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=1539 | ||||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | تقریبا یک ساعت به 15 گیگا بایت video redo داخل سایت www.videohelp.com
__________________ سكوتم را به باران هديه كردم تمام زندگي ر ا گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسید م تكيه كردم | |||||||||||
| |
| | #6 | ||
| عضو ![]() | من video redo رو از لینک اول صفحه دانلود کردم . پاسوورد داره ! اگر میشه لطف کنید ؟ | ||
| |
| | #7 | ||
| عضو ![]() | یه مشکل عجیب. حالا هر وقت من با این dvb dream کاری نداشتم درست کار می کردا ! DvbDream v0.8.8b رو نصب کردم Quality روی 100 میره ولی level 0 می مونه ! کانال ها رو scan می کنم ولی هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه ! ورژن درایور کارت dvb من هم 4.4 . با progdvb مشکلی ندارم . لطفا کمک کنید . | ||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو تاریخ عضویت: August 10th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من فایل CSA.Optimized.zip رو پیدا نکردم و از اینترنت هم نمی تونم download کنم لطفا راهنمایی کنید. | |||||||||||
| |
| | #9 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
__________________ سكوتم را به باران هديه كردم تمام زندگي ر ا گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسید م تكيه كردم | ||||||||||||
| |
| | #10 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
__________________ سكوتم را به باران هديه كردم تمام زندگي ر ا گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسید م تكيه كردم | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| 250 , offlinedescramble , offlinedescramble_ , کنید , کانال , باز , بعد , رو , ضبط |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد