كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع در خواست کرک یا سریال است كه در انجمن درخواست کرک و سریال مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: لطفا كرك برنامه fastsatfinder 2.2.5 را بزاريد. ممنون...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #61 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | لطفا كرك برنامه fastsatfinder 2.2.5 را بزاريد. ممنون | ||
| |
| | #63 | ||
| ناظم سابق سايت | دوستان متاسفانه من نرم افزار هاي امنيتي (فايروال و آنتي ويروس قوي) روي كامپيوترم نيست و با سر زدن به سايت هاي كرك (حتي باز كردن اين صفحات) حملات شديدي از سوي سايت انجام مشه چه برسه به دانلود كرك ها چند تا از سايت ها كه مشكل كمتري را دارند به ترتيب از بالا به پايين مينويسم (هرچي به پايين بريد خطر بيشتر ميشه) براي دانلود كرك هم توصيه من اين هست كه يك برنامه فشرده سازي مانند WinRar روي كامپيوتر داشته باشيد و در هنگام دريافت فايل (ابتدا آنتي ويروس را غير فعال كنيد) قبل از اجرا فايل روي فايل (Exe) راست كليك كنيد و Extract را بزنيد سپس فايل اصلي قابل مشاهده هست و همچنين فايل (تروجان يا اسپاي ور) در اين مرحله شما بايد تشخيص دهيد كه كرك لازم شما كدام است و فايل مشكل دار كدام است البته فايل مشكل دار معمولا با فعال كردن آنتي ويروس به راحتي شناسايي ميشه البته ممكن هست اين كار انجام نشه در بيشتر جاهايي كه من ديدم فايل مشكل دار با نام (Run) بوده است توصيه من اين هست كه افرادي تسلط بيشتري دارند اقدام ب اين كار بكنند با جستجو در گوگل و ديدن اين جمله هم ميتوانيد بعضي از اين سايت ها را شناسايي كنيد: این وبگاه ممکن است به رایانه شما آسیب وارد نماید. "This site may harm your computer" (متاسفانه من فعاليتم در سايت بدليل مشغله خيلي كمتر از پيش شده) ليست سايت ها: كاملاً بدون مشكل : www.serials.ws به ترتيب درجه خطر: findcrack.com crackspider.net www.astalavista.com www.serialcut.com www.serialgamer.com www.seriall.com crackspider.us anycracks.com download-crack-serial.com www.cracksearchengine.net www.ddlsite.com www.planetddl.com www.d-cracks-serials.com/cracks/cracks.html | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Shahani For This Useful Post: | Mah301 (Wednesday 28 March 2007)
|
| | #64 | ||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #65 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 24th, 2007
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 78 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Kazem Mohammadi For This Useful Post: | ghelghelac (Monday 26 March 2007)
|
| | #66 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: March 4th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| | #67 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 5th, 2006
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 48 / 482 Thanks: 42
قدرت اعتبار: 3 | سلام دوستان کسی سریال نامبر برنامه MP3 cutter joiner v 2 را اگر داره ارسال کنه ممنون میشم | |||||||||||
| |
| | #68 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 8th, 2007
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 0 | دوستان عزیزم لازم نیست برید و توی سایت های کرک بگردید...من کرک فاینال آنتی ویروس نورتون رو براتون آماده کردم. شما برای اکتیو کردن آنتی ویروس باید به اینترنت وصل نباشید... مراحل به این صورته: اول سریال نامبر رو از توی کرک وارد کنید بعد در مرحله رجیستر وقتی میگه که به اینترنت وصل بشم جلوش رو بگیرید و گزینه اکتیو کردن با تلفن رو انتخاب کنید...سپس یک Hardware Code رو خواهید دید که شما باید اون رو توی کرک کپی کنید و میبینید که یک سریال دیگه میده که کاملا تست شده و مطمئن هست و آنتی ویروس شما برای یک سال کرک میشه.... و اگه دلتون میخواد برای ده سال کرکش کنید و با خیال راحت همیشه نصبش کنید ... فقط کافیه روی تنکس کلیک کنید تا من اگه دیدم استقبال خوب بود کرک 10 سالش که هیچ جا گیر نمیاد رو براتون بذارم....!! دانلود کرک یک ساله پسوردش هم هست: www.clickha.net امیدوارم که تونسته باشم به شما عزیزان کمک کرده باشم
__________________ Beautiful pictures developed from negatives in a dark room. So, if you see darkness in your life be sure that God is making a beautiful picture for you! www.clickha.net ویرایش توسط itclover : Friday 30 March 2007 در ساعت 11:26 PM. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to itclover For This Useful Post: | ghelghelac (Saturday 31 March 2007)
|
| | #69 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 5th, 2006
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 48 / 482 Thanks: 42
قدرت اعتبار: 3 | | |||||||||||
| |
| | #70 | ||
| ناظم سابق سايت | آرمين جان نيستش 2 راه داري يا از ورژن قديمي استفاده كني يا اينكه يك مدتي صبر كني تا قرار بدن | ||
| |
| برچسب ها |
| یا , کرک , خواست , در , سریال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد