كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع كرك براي swishmax 2 2007 است كه در انجمن درخواست کرک و سریال مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: سلام جون هركي كه دوسش دارين يه كرك براي swishmax 2 2007 برام بزارين . به خدا من بچه خوبي هستم . پدرم در اومد از بس گشتم . آخرش يه فايل گير اوردم كه كار نميكنه . هركي برام رديفش كنه خيلي باحاله . (مخصوصا تو امير حسين ) ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 163 Thanks: 20
قدرت اعتبار: 3 | سلام جون هركي كه دوسش دارين يه كرك براي swishmax 2 2007 برام بزارين . به خدا من بچه خوبي هستم . ![]() پدرم در اومد از بس گشتم . آخرش يه فايل گير اوردم كه كار نميكنه . هركي برام رديفش كنه خيلي باحاله . (مخصوصا تو امير حسين )التماستون ميكنم تازه ه ه ه ه ه دعاتون هم ميكنم![]() | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| ناظم ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 15th, 2005 محل سکونت: ParsDVB
سطح دانش: 32 [ ![]() ]سابقه در سایت: 79 / 796 Thanks: 111
قدرت اعتبار: 5 | سلام مجبور شدم 2 تا برنامه swishmax 2 2007 با حجمهاي 12/5 مگابايت و 22 مگابايت رو دانلود كنم تا كرك شون رو بتونم بردارم و برات بزارم توي سايت . اولي يك كرك هست كه 2 قسمتيه (سرعت آپلودم كمه 2 تا قسمتش كردم) : http://rapidshare.com/files/76998043..._C_K.part1.rar http://rapidshare.com/files/76999076..._C_K.part2.rar دومي هم يك Patch براي اين برنامه هستش : http://rapidshare.com/files/76995433...h.v0.2-ICU.rar پسورد هر 2 فايل اولي و دومي هم اينه : www.parsdvb.com
__________________ بخشهاي مختلف سايت قوانين سايت ---> اينجا:0190: بخش DVB سايت --->اينجا بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Buttonاگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید : http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar for thanks me please download it | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ناظم ارشد For This Useful Post: | baran17862 (Monday 17 December 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | سلام فدات شم عزيز . ولي من با سايت rapidshare.com مشكل دارم . نميتونم دانلود كنم . يا برام يه جا ديگه اپلود كن و يا اينكه يادم بده چجوري دانلود كنم از سايت rapidshare.com . اگه يادم بدي بهتره و ممنون ميشم . ماهي نه >>>>>> ماهي گيري , اره بازهم تشكر ![]() | |||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
جناب baran17862 بهتر بود شما روي كليك مي كردين .براي دانلود از Rapidshare به عكسهاي زير دقت كنيد : ابتدا در روي لينك آن كليك كنيد در اينجا از پايين سمت راست روي Free كليك كنيد : ![]() در اينجا صبر كنيد تا شمارش معكوس به پايان برسه : ![]() حالا كدها و اعداد را دقيقا در صفحه اي كه براي شما مشخص ميشه داخل آن مستطيل وارد كنيد توجه كنيد بجز اعداد شما بايد حروف ها رو با حرف بزرگ تايپ كنيد با نگه داشتن دكمه Shift و زدن حروف ها آنها با حرف بزرگ تايپ مي شوند و بعد روي Download كليك كنيد . ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ProgReza For This Useful Post: | baran17862 (Monday 17 December 2007),
nasergt54 (Wednesday 6 February 2008)
|
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | آقا خيلي باحالي دمتون گرم . همگي كارتون درسته ![]() ميرم بگيرم ببينم چي ميشه ![]() مرسي | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | سلام از بابت آموزش دانلود متشكرم ... ولي .... من اينارو دانلود كردم و نصب كردم . يه مشكل داره و اون اينه كه برنامه تا باز ميشه خود به خود بسته ميشه . لطفا كمك... مرسي | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| swishmax , 2007 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| معرفي برنامه Nmap Scaner | king-cmpu | آموزش ها و مفاهیم پایه | 0 | Wednesday 11 April 2007 10:56 PM |
| غذا و سلامتی | Peyman | بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي | 0 | Monday 12 March 2007 11:32 PM |
| زبانهاي برنامه*نويسي در هوش مصنوعي | Peyman | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Sunday 14 January 2007 11:15 PM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 06:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد