كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کرک برای (kaspersky internet security ver 7.0.125 است كه در انجمن درخواست کرک و سریال مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: سلام به دوستان عزیز. اگه کسی کرک kaspersky internet security ver 7.0.125 رو داره لطفا تو تاپیک بزاره.من ماله شرکت parndco رو امتحان کردم ولی blacklist شده بود!!!...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديربخش اخبار ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 12th, 2006 محل سکونت: tabriz
سطح دانش: 31 [ ]سابقه در سایت: 75 / 756 Thanks: 356
قدرت اعتبار: 4 | سلام به دوستان عزیز. اگه کسی کرک kaspersky internet security ver 7.0.125 رو داره لطفا تو تاپیک بزاره.من ماله شرکت parndco رو امتحان کردم ولی blacklist شده بود!!! ![]() | |||||||||||
|
| | #2 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | به نظر شما بری spyware بهترین نم افزار چیه؟ | |||||||||||
|
| | #3 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | BitDefender به نظر من قوي*تر از ساير آنتي*ويروس*ها است. اما در رتبه*بندي سال گذشته، Nod32 رتبه*ي اول رو داشته و به اعتقاد برخي Panda قدرت زيادي داره، اما من به تجربه ديدم BitDefender در تشخيص ويروس*ها و Trojan ها از ساير آنتي*ويروس*ها بهتر عمل مي*كنه و زودتر از بقيه آپديت ميشه.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
|
| | #4 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | دوست عزيز كرك Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 رو ميتوانيد از لينك زير دانلود كنيد : http://www.persianupload.com/uploads/bd57899836.rar http://rapidshare.com/files/47066649...0.125.rar.html توجه كنيد براي كرك كردن برنامه دقيقا به اين صورت عمل كنيد تا هميشه آپديت بشه : ابتدا برنامه رو نصب كنيد سپس در آخر مرحله نصب هنگامي كه از شما ميخواد كه activate كنيد روي activatevation Later كليك كنيد و بعد كامپيوتر بايد ريست شود . سپس با SafeMode بالا بياييد . فايل KIS7Key رو اجرا كنيد و روي Yes و بعد OK كليك كنيد بعد فايل KIS-7Crack رو اجرا كنيد و Install و بعد Yes to all را بزنيد حالا كامپيوتر را ريست كنيد و بعد از بالا آمدن برنامه دوباره از شما مي خواد كه activate بشه حالا فايل 02-27-2009 رو باهاش باز كنيد . اكنون شما ميتوانيد هر چه قدر كه خواستيد Kasper رو آپديت كنيد ديگر Black list وجود نداره. در اين ورژن Kasper شما احتياج به هيچ برنامه ديگر مثل Spyware نداريد Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 يك آنتي ويروس بسيار قوي با امنيت كامل كه آسودگي رو براي هر كاربري فراهم ميكند . Kaspersky با ارائه ورژن 7 توانسته جزو يكي از بهترين و سريعترين و ايمن ترين آنتي ويروسهاي جهان شناخته بشه . بزودي تايپي براي معرفي و آموزش بهترين آنتي ويروسهاي جهان را براي شما عزيزان قرار مي دهم . موفق باشيد . | |||||||||||
|
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: |
| | #5 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
سطح دانش: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 496 / 1241 Thanks: 325
قدرت اعتبار: 10 | بله این انتی ویروس هر 10 دقیقه ابدیت میشود ونیز تمام ویروسهای php ,و ****** های ویروسی را شناسایی می کند که..... ![]()
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | |||||||||||
|
| | #6 | |||||||||||
| اخراج شده تاریخ عضویت: August 2nd, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 9
قدرت اعتبار: 0 | از دوست خوبم progreza بخاطر قرار دادن كرك تشكر ميكنم. من خيلي وقته كه دنبال كرك كسپر ميگشتم ولي همگي از كار افتاده و آپديت نميشد . ديگه خيالم راحت شد. | |||||||||||
|
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | ممنون Progreza جان.فکر نمی کردم تو ویستا هم به همین راحتی اکتیو بشه.به هر حال کمک شایانی به من کردی ![]() ![]() | |||||||||||
|
| | #8 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 160 Thanks: 99
قدرت اعتبار: 4 | آقا Progreza ممنون از کمک هات من دیگه داشتم نا امید می شدم از اینکه بتونم یه Internet security رو Vista x64 نصب کنم. ![]() | |||||||||||
|
| | #9 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | جديدترين كرك براي Kaspersky Internet Security 7 را مي توانيد از آدرس زير دانلود كنيد . جديدترين کرک برای Kaspersky Internet Security 7 ------------------------------------------------------- جديترين آنتي ويروس ها را مي توانيد از آدرس زير دانلود كنيد : منبع آخرین ورژن و بهترین آنتی ویروسهای دنیا --------------------------------------------------
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
|
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | cherahaye_man (Thursday 17 January 2008)
|
| برچسب ها |
| kaspersky , internet , security , ver , 70125 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد