كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع 10 برابر شدن سرعت اینترنت با نرم افزار on speed است كه در انجمن معرفی جدیدترین نرم افزارها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: این نرم افزار یک نرم افزار افزایش سرعت اینترنت است ! این نرم افزار می تونه سرعت اینترنت شما را 10 برابر سرعت اولیه کنه. واقعی واقعی!!!!!!!!! هر چی از این نرم افزار بگم کم گفتم. پس هر چه سریعتر از اینجا دانلاود کنید. هر مشکلی در مورد استفاده از ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: August 8th, 2008
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 100 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | این نرم افزار یک نرم افزار افزایش سرعت اینترنت است این نرم افزار می تونه سرعت اینترنت شما را 10 برابر سرعت اولیه کنه. هر چی از این نرم افزار بگم کم گفتم. پس هر چه سریعتر از اینجا دانلاود کنید. هر مشکلی در مورد استفاده از این نرم افزار داشتید در همین جا مطرح کنید . | |||||||||||
| |
| The Following 4 Users Say Thank You to mehrdad1369 For This Useful Post: | alex_takin (Thursday 4 September 2008),
azhdar1031 (Saturday 30 August 2008),
KAZEMLU (Saturday 30 August 2008),
Safi (Saturday 30 August 2008)
|
| | #2 | ||||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 28th, 2006
سطح دانش: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 299 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 3 |
نقل قول:
دوست عزیزم تنها کاری که این نرم افزار میکنه گرافیک سایت را کم میکنه!! یا طور دیگه ای بگم!! از کیفیت گرافیک سایت میکاهه!! و این باعث سرعت بخشیدن در باز کردن سایتها میشه!! بعدشم این ان اسپید اکانت می خواد!! قبلا مجانی بود ولی الان پولی شده!! من خودم دارم 6 ماهه!! که بصورت مجانی دریافت کردم!! من هم تایید میکنم سرعت باز کردن سایت را تا 5 برابر بالا میبره !! ولی این سرعت خوبش برای خارج کشور است نه ایران!! | ||||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to arianz For This Useful Post: | azhdar1031 (Saturday 30 August 2008),
Safi (Saturday 30 August 2008)
|
| برچسب ها |
| speed , نرم , افزار , اینترنت , با , برابر , سرعت , شدن |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| در خواست بایوس های ps2 | kaveh kaviani | پلی استیشن 3,2,1 | 8 | Sunday 7 October 2007 03:08 PM |
| لغو سربازی و تشکیل ارتش حرفه ای در ایران | jamshid | بخش بحث آزاد | 4 | Thursday 13 September 2007 12:24 AM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| معرفی مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات | sassanp3006 | فناوری اطلاعات (IT) | 0 | Saturday 3 March 2007 10:58 AM |
| سرويس هاي اينترنت ماهواره اي | عماد | اینترنت ماهوارهای | 15 | Sunday 19 February 2006 12:39 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد