كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع افزايش سرعت بالا آمدن ويندوز در لپ تاپ است كه در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: مهدی جان من خودم لب تاپ dell دارم ویندوز orginal Vista روشه ولی خودم xp اجرا کردم ولی چنین مشکلی ندارم ویندوز زود میاد بالا....
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| كاربر برنزي (ناظم سابق سايت) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 30th, 2006 محل سکونت: SOUTH
سطح دانش: 38 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 188 / 941 Thanks: 59
قدرت اعتبار: 5 | مهدی جان من خودم لب تاپ dell دارم ویندوز orginal Vista روشه ولی خودم xp اجرا کردم ولی چنین مشکلی ندارم ویندوز زود میاد بالا.
__________________ :.قابل توجه کاربران محترم P a r s D V B :. - در صورت مشاهده هر گونه بی احترامی به كاربران دیگر و مدیران" دسترسی وی به انجمن ها قطع خواهد شد. -لطفا درانتخاب عنوان و موضوعات برای ارسال هایتان از کلمات مفید و اساسی و مناسب استفاده نمائید. -ثبت نام با چندین ID ممنوع میباشد( دسترسي او به سایت کاملا قطع خواهد شد) -خريد و فروش تجهيزات ماهواره اي و تعمیرات آن و...ممنوع ميباشد. -قرار دادن ایمیل در پست ها ممنوع میباشد. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Mr.Milad For This Useful Post: | mehdi_asgarpour (Monday 20 August 2007)
|
| | #12 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 9th, 2007
سطح دانش: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 308 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 2 | سلام ببین لب تاب وایو پرفرمنسش زود میفته. شما چند وقت هست دارید؟ چه کار باهاش میکنید؟ فقط این بگم لب مطلب وایو و امثال آن مال مایه دار هاست که 9 ماه 10 ماه کار کنند و بعد عوض کنند ولی اینسپایرون مخصوصا 6400 برای 4 سال حداقل افت پرفرمنس نداره. اگر هم تازه خریدی با دکتر اسپای توشو بگرد بازم میگم فقط با دکتر اسپای نه نورتن و نه کسپر و نه..... چون اسپای هم افت سرعت داره برو این کارا بکن ببینیم درست میشه یا نه راستی اگر باهاش بازی هم میکنی بگم که ممکنه از اون باشه | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to فرمانده کل قوا For This Useful Post: | mehdi_asgarpour (Monday 20 August 2007)
|
| | #13 | |||||||||||
| مديربخش اخبار ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 12th, 2006 محل سکونت: tabriz
سطح دانش: 31 [ ]سابقه در سایت: 75 / 756 Thanks: 356
قدرت اعتبار: 4 | ميشه بيشتر درباره دكتر اسپاي شرح بدين؟ ضمنا من هيچ نوع بازي روي لپ تاپ نصب نكردم. و اينو هم بگم كه بعد از نصب ويندوز قسمت restore رو به خاطر اشغال فضاي زياد غيرفعال كردم و همچنين Automatic updates رو. | |||||||||||
| |
| | #14 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 |
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
| مديربخش اخبار ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 12th, 2006 محل سکونت: tabriz
سطح دانش: 31 [ ]سابقه در سایت: 75 / 756 Thanks: 356
قدرت اعتبار: 4 | هنوز امتحان نكردم .چون تو دانلود كردنش مشكلي بوجود اومد.بعد از امتحان كردنش ميگم.به هر حال از لطفت ممنونم. | |||||||||||
| |
| | #16 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 2 | سلام مهدی این ورژن دکتر اسپای از ورزنهای بالایش هم بهتره یعنی کلا 4 بهتره تا 5 . من یه لینک پیدا کردم ان شا الله که به کارت بیاد. بازم یادت رفت بگی چند وقته خریدی؟ بازم میگم سونی یهو پرفرمنسش میفته. واقعا یهو http://rapidshare.com/files/2298700/SD_4002620.rar.htm بای | |||||||||||
| |
| | #17 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 2 | آها یه چیز دیگه این از 2 برنامه optimizer دیگه بهتره شاید 30 دقیقه با ویندوزت هم ور بره ولی کنسل نکن و بزار تا دیپ اسکن کنه. به نطر من تیون اپ و وین منیجر و رجیستری فیکس جلوش سوسکه شب بخیر PC Optimizer | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| لپ , ويندوز , آمدن , افزايش , بالا , تاپ , در , سرعت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد