كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع باز کردن rarچند تکه است كه در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: خیل اوقات شده که یک فایل فیلم که فشرده شده رو گرفتم اما فقط یک قسمت از چند قسمت رو دارم و نمی تونم فایل رو باز کنم.للطفا یکی بگه که چطور می شه این فایلها رو بازکرد؟ در ضمن من با win rarو7zipهم امتحان کردم ولی باز نشد؟...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 26th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 21 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 0 | خیل اوقات شده که یک فایل فیلم که فشرده شده رو گرفتم اما فقط یک قسمت از چند قسمت رو دارم و نمی تونم فایل رو باز کنم.للطفا یکی بگه که چطور می شه این فایلها رو بازکرد؟ در ضمن من با win rarو7zipهم امتحان کردم ولی باز نشد؟ | |||||||||||
| |
| | #2 | |||
| عضو ![]() | نقل قول:
در حین اینکه فایل رو آنزیپ میکنی در همون لحظه یه کپی از فایل آنزیپ شده بگیر و یه جایی سریع کپیش کن (قبل از اینکه آنزیپ به پایان برسه) . با این روش میتونی مقداری رو که دانلود شده و آنزیپ کردی رو ببینی . | |||
| |
| The Following User Says Thank You to poshkin For This Useful Post: | tak2750 (Wednesday 21 March 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
| عضو ممتاز تاریخ عضویت: October 24th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 251 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 3 | man ba rar nemitavanam file mp4 ro extract konam zira akhare kar error mide ke hajm mord nazar kafi nist shayad ham moshkel az file bashad komak konid | |||||||||||
| |
| | #4 | ||
| عضو ![]() | [QUOTE=kok;52733]man ba rar nemitavanam file mp4 ro extract konam zira akhare kar error mide ke hajm mord nazar kafi nist shayad ham moshkel az file bashad komak konid[/QUOTE اون روش بالا رو اجرا کن | ||
| |
| برچسب ها |
| rar |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نرم افزاری برای برش یا تکه تکه کردن فایلهای Mpeg 2 | Reza684 | مشاهده ی کانال های ماهواره ها | 11 | Thursday 11 October 2007 02:43 PM |
| ترفندهای کامل ویندوز اکس پی | abi58 | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 31 January 2007 09:06 PM |
| برای باز کردن کانالهای تحت biss ماهر شوید | nonosh | كدها و SoftCam ها | 3 | Tuesday 9 January 2007 10:18 PM |
| IP و Port چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:41 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد