كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع upgrad کردن mp3 player sony است كه در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: من یک mp3 playerسونی با ظرفیت512 دارم تویه منوهای اون اسمی از upgradشدن فریمور اون رفته,ودر سی دی اون هم نرم افزار فلش را هم قرار دادن می خوام ببینم از چه سایتی میشه فریمور اونو تهیه کرد توی سایت خودش که چیزی نبود...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 21st, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 40 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | من یک mp3 playerسونی با ظرفیت512 دارم تویه منوهای اون اسمی از upgradشدن فریمور اون رفته,ودر سی دی اون هم نرم افزار فلش را هم قرار دادن می خوام ببینم از چه سایتی میشه فریمور اونو تهیه کرد توی سایت خودش که چیزی نبود ![]() | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| sony , player , mp3 , upgrad |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| زدن پسورد تمام ورژن هاي ياهو تا الان بعلاوه.... | ناظم ارشد | بخش Internet | 5 | Tuesday 20 March 2007 02:26 AM |
| ترفندهایی در Windows Media Player با استفاده از رجیستری | esrw | ترفند های رجیستری | 2 | Sunday 25 February 2007 01:11 PM |
| 14 دلیل مهم برای استفاده از JetAudio | Magic-Power | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Sunday 7 January 2007 06:32 PM |
| آموزش SQLserver ........ | 007 | معرفي نرم افزارهاي كاربردي | 5 | Friday 1 September 2006 02:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد