كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع افکتها و شکلهای جدید یاهو(چت بازها حتما ببینند) است كه در انجمن ترفند های Yahoo! Messenger مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: سلام به همه ی دوستان عزیز و علاقه مندادن نرم افزارهای چت و مسنجر دوستانی که اهل چت و یاهو نیستن هیچی نگن که حرفاشون واقا باعث دلسردی آدم میشه و دیگه خوشم نمیاد برنامه ای رو معرفی کنم این نرم افزار ساده که اینجا براتون میزارم شکلکهای بسیار جالب ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به همه ی دوستان عزیز و علاقه مندادن نرم افزارهای چت و مسنجر دوستانی که اهل چت و یاهو نیستن هیچی نگن که حرفاشون واقا باعث دلسردی آدم میشه و دیگه خوشم نمیاد برنامه ای رو معرفی کنم این نرم افزار ساده که اینجا براتون میزارم شکلکهای بسیار جالب و متنوعی به یاهو اضافه میکنه که چند نمونه شو تو عکس زیر میتونین ببینین. ![]() دوستان عزیز بعد نصب برنامه که خیلی هم ساده س یه شکلک دیگه توی پنجره چت ظاهر میشه مث عکس زیر ![]() با کلیک کردن روی این شکلک که در عکس مشاهده میکنین تمامی امکانات و شکللکهای قابل ارسال با این برنامه ظاهر میشه که واسه ارسال هر کدوم فقط کافیه روش کلیک کنین. برای دانلود برنامه هم اینجا کلیک کنین. اگه مشکلی داشتین توی همین تایپیک مطرح کنین و اگه برنامه های جانبی چت هم خواستین بهم پیام خصوصی بدین . راستی تا یادم نرفته بگم! من چند روز نیستم سوالی داشتین بگین چند روز دیگه که اومدم جواب میدم موفق باشید. یا حق. ویرایش توسط h0sein : Sunday 25 March 2007 در ساعت 03:26 PM. | ||
| |
| The Following 6 Users Say Thank You to h0sein For This Useful Post: | alidvb (Tuesday 13 March 2007),
bxit (Wednesday 21 March 2007),
cheeta (Wednesday 14 March 2007),
h_punisher (Thursday 15 March 2007),
M*E*H*D*I (Thursday 15 March 2007),
SALAM HAMSHAHRI (Wednesday 14 March 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 17th, 2006 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 73 / 732 Thanks: 15
قدرت اعتبار: 5 | ممنون
__________________ Attention Button قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. 1 - از اعلام ایمیل آدرس، ID ی یاهو مسنجر و مشخصات شخصی خود در امضا ها و پست هاییتان جدا خو داری فرمائید چنين پست بلافاصله حذف و با كاربر متخلف اخطار خواهد شد. 2-- لطفا در انتخاب آواتارهای مناسب متناسب با یک سایت تخصصی ماهواره ای دقت کنید. | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| كاربر برنزي (ناظم سابق سايت) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 30th, 2006 محل سکونت: SOUTH
سطح دانش: 38 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 188 / 941 Thanks: 59
قدرت اعتبار: 5 | باحال بود.
__________________ :.قابل توجه کاربران محترم P a r s D V B :. - در صورت مشاهده هر گونه بی احترامی به كاربران دیگر و مدیران" دسترسی وی به انجمن ها قطع خواهد شد. -لطفا درانتخاب عنوان و موضوعات برای ارسال هایتان از کلمات مفید و اساسی و مناسب استفاده نمائید. -ثبت نام با چندین ID ممنوع میباشد( دسترسي او به سایت کاملا قطع خواهد شد) -خريد و فروش تجهيزات ماهواره اي و تعمیرات آن و...ممنوع ميباشد. -قرار دادن ایمیل در پست ها ممنوع میباشد. | |||||||||||
| |
| | #5 | ||||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
)یاعلی. ![]()
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | ||||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to M*E*H*D*I For This Useful Post: | alessandra (Monday 26 March 2007),
h0sein (Saturday 20 October 2007)
|
| | #6 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | خدا رو شکر انگار کسی مشکلی با این نرم افزار نداشته. ![]() اگه نرم افزار کمکی واسه یاهو خواسیتن خبرم کنین. ![]() در ضمن موضوع تایپیک رو اصلاح کردم چون میدونم تا الان کسایی باید میخوندن دیدن![]() موفق باشید. ![]() ![]() یا حق. ![]() ![]() | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 17th, 2006
سطح دانش: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 52 / 525 Thanks: 147
قدرت اعتبار: 3 | برنامه بسیار عالی بود. درصورت امکان برنامه های جالب دیگه هم بذار. ضمنا" عنوان تاپیک اصلاح شد. | |||||||||||
| |
| | #8 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
جون داداش اثلا از کارت خوشم نیومد!!! ![]() آۀخه عزیز لااقل یه عنوان میزاشتی که دوستان بدون اومدن توی تایپیک متوجه بشن چه خبره مث عنوانی که خودم گزاشتم. ازت یه خواهش کوچولو هم دارم و اون اینکه دیگه بدون اجازه به نوشته هام دستبرد نزن اینجوری بشه واسه همیشه از آی آر دی وی بی میرم. سال خوبی داشته باشی ![]() یا حق.
__________________ دلم احساس غم دارد در این انبوه ویرانی کمی تا قسمتی ابری وشاید باز بارانی | |||
| |
| | #9 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | ایول باحال بود من دنبال این برنامه می گشتم دوست عزیز این عنوان خوبه(افکتها و شکلهای جدید یاهو(چت بازها حتما ببینند)
__________________ قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. برای استفاده از انجمن میتوانید از این ادرس استفاده کنید | |||||||||||
| |
| | #10 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | با عنوانی که دوستمون واسه این تایپیک گذاشته بازدید به صفر رسیده !!! متاسفم که اینجا هر مدیری میتونه به هر قسمتی دسترسی داشته باشه اونم در حالی که اینجا هزار تا مدیر وناظم داره
__________________ دلم احساس غم دارد در این انبوه ویرانی کمی تا قسمتی ابری وشاید باز بارانی | ||
| |
| برچسب ها |
| یاهوچت , افکتها , بازها , ببینند , جدید , حتما , شکلهای |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| ویژگیهای جدید Photoshop CS3 | sh2004 | معرفی جدیدترین نرم افزارها | 0 | Thursday 11 January 2007 10:56 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد