كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي ترفند های Yahoo! Messenger

افکتها و شکلهای جدید یاهو(چت بازها حتما ببینند)

اين يك بخش از موضوع افکتها و شکلهای جدید یاهو(چت بازها حتما ببینند) است كه در انجمن ترفند های Yahoo! Messenger مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخش Internet است: ای بابا.حسین جون چرا ناراحت شدی داداش.حالا چرا پیله کردی به ما "مدیرا"؟؟؟ بنده که به همشون گفتم ازت تشکر کنن.بازم بعدش اومدی تعنه زدی به ما؟؟؟ نقل قول: متاسفم که اینجا هر مدیری میتونه به هر قسمتی دسترسی داشته باشه برو ببین کی بهت حرفی زده،برو جواب اونو بده.هیچ ...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخش کامپيوتر > بخش Internet > ترفند های Yahoo! Messenger

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Saturday 24 March 2007, 04:12 AM   #11
کاربر نقره‌ای

M*E*H*D*I آواتار ها

سطح دانش: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 177 / 887
قابليت: 645 / 8986
ميزان تجربه: 51%

قدرت اعتبار: 5 M*E*H*D*I is on a distinguished road

ای بابا.حسین جون چرا ناراحت شدی داداش.حالا چرا پیله کردی به ما "مدیرا"؟؟؟ بنده که به همشون گفتم ازت تشکر کنن.بازم بعدش اومدی تعنه زدی به ما؟؟؟
نقل قول:
متاسفم که اینجا هر مدیری میتونه به هر قسمتی دسترسی داشته باشه
برو ببین کی بهت حرفی زده،برو جواب اونو بده.هیچ وقت همه رو جمع نبند عزیز جان
یاعلی.
اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید.

قدیمی Saturday 24 March 2007, 09:46 AM   #12
همکار قدیمی

Swastika آواتار ها

سطح دانش: 22 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 52 / 525
قابليت: 192 / 4044
ميزان تجربه: 3%

قدرت اعتبار: 3 Swastika is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط h0sein نمایش پست ها
با عنوانی که دوستمون واسه این تایپیک گذاشته بازدید به صفر رسیده !!!
متاسفم که اینجا هر مدیری میتونه به هر قسمتی دسترسی داشته باشه اونم در حالی که اینجا هزار تا مدیر وناظم داره
اولا" اینجانب عنوان نامناسبی که شما گذاشته بودید را اصلاح کردم.

دوما" اگه کسی که چت می کنه ، یک راست به این تاپیک سر می زنه و کسی هم که اهل چت نیست دنبال این برنامه نمیآید و نخواهد آمد.

فکر کنم یادتون رفته که اینجانب ناظم هستم. چشم دفعه بعد حتما" از شما اجازه می گیرم اگه خواستم کاری انجام دهم.

راستی این قضیه چیه ... ؟ شما کلا" با مدیرها مشکل داری ... ؟ بعد اینکه من همیشه از این سایت می رم برای خودش شده یک داستان ....! از نظر من هیچ موردی نداره ...

دوستان گرامی توجه کنند. تا زمانی که من همچنان در این پست حقیر هستم به نظم دادن به اینجا همراه با بقیه ناظم ها و بقیه مدیران ادامه خواهم داد.
View Swastika's Photo Album Swastika آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Saturday 24 March 2007, 11:09 AM   #13
عضو ممتاز

h0sein آواتار ها

سطح دانش: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 266
قابليت: 53 / 2395
ميزان تجربه: 66%

قدرت اعتبار: 4 h0sein is on a distinguished road
h0sein به Yahoo ارسال پیام

از کلیه دوستانی که از این برنامه استفاده کردن یه خواهش کوچیک دارم اونم اینکه توی همین تایپیک بگن که این عنوان مناسبتره افکتها و شکلهای جدید یاهو(چت بازها حتما ببینند)
و یا این این عنوان
برنامه yahoo friend

همین نظر سنجی تایین میکنه من توی سایت بمونم یا واسه همیشه خدا حافظی کنم
View h0sein's Photo Album h0sein آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following User Says Thank You to h0sein For This Useful Post:
M*E*H*D*I (Sunday 25 March 2007)
قدیمی Saturday 24 March 2007, 10:52 PM   #14
عضو ممتاز

arashroshan آواتار ها

سطح دانش: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 47 / 470
قابليت: 152 / 3366
ميزان تجربه: 81%

قدرت اعتبار: 3 arashroshan is on a distinguished road
Thumbs up یک سئوال

با سلام به همه ی دوستان و مدیران محترم

من در مورد صحبتی که حسین آقا می کنن با ایشون موافقم ضمنا چندتا سئوال از دوست عزیز و مدیر محترم آقای برمک و همینطور مدیران دیگر و ناظم های محترم همین هست که به نظر شما عنوانی که ایشون برای بحثشون انتخاب کرده بودن چه ایرادی داشت که باید تغییر می کرد ؟؟!!

آقای ادمین سئوالی هم از شما دارم و اوونم این هست که چرا باید مدیران بخشهای مختلف ناظم هم باشن ؟؟ ضمنا اینکه چرا هر کسی که مدیر هست می تونه تو بخشهایی که تحت سرپرستی ایشون نیست دخالت کنه ( منظورم فقط آقای برمک نیست چون بعضی از مدیران تو همه ی بخشها حضور دارن و ... )

دوستان گرامی و مدیران محترم باید خدمتتون عرض کنم که درسته که بعضی از شما برای این سایت خیلی زحمت می کشین ولی درست نیست که اجازه ندین هیچ کسی از شما انتقاد کنه و ایرادی ازتون نگیره و ازتون دلیل برای رفتارتون نخواد ( مدیری محترمی که منظور حرفم با ایشون هست خودشون می دونن و خوشبختانه اینجا هم هستن )
دوستان گرامی درسته که این سایت فعلا مجانی هست و امکانات رو به رایگان در اختیار ما قرار می دین ولی خوشبختانه خیلی از شما ها از سایت ...... ( اینجوری گفتم که نگین تبلیغ شده ) به اینجا اومدین . اونجا هم تا مدتها رایگان بود اونهم نه بخاطر خدمت کردن به هموطنان بلکه برای جذب مخاطب ، پس شما هم همینکار رو دارین انجام می دین و مدتی دیگه که از فعالیتتون بگذره ( با اینکه اونجا واقعا مدیران سابقش از جمله آقا رضا یا امید سیستم خیلی فعالیت می کردن و از حق نگذریم هیچ سئوالی رو بی جواب نمی گذاشتن ، البته برعکس بعضی از مدیران اینجا ) اینجا هم یه روز می بینیم که نوشتن یا حق اشتراک می دین یا حق استفاده ندارین ...

به هرحال نمی خوام بیشتر از این طولانی حرف بزنم و حرفهامو همینجا جمع می کنم و خلاصه ی حرفام اینه که بصورت پیشنهاد خدمتتون عرض می کنم:

1 - مدیریت بخشها رو از ناظم بودن جدا کنید ( البته لطفا )
2- مدیران رو مجبور به فعالیت کنید ( البته بعضی از مدیران بیش از حد انتظار فعال هستن )
3 - به هر مدیری فقط اجازه دسترسی به بخش تحت نظر خودش رو بدید
4 - در صورتی که مدیر بخش از موردی ( عنوان یا اصل مطلب ) راضی نیست ( موارد عادی مثل همین مورد رو منظورم هست ) موظف کنید قبل از تغییر با کاربر هماهنگ کنند .

درپایان هم عرض می کنم

ما برای وصل کردن آمدیم
نی برای فصل کردن آمدیم

این سایت و هر سایت دیگه ای بدون کاربرهاش هیچ چیز نیست ، پس دوستانی که قدرتی ( هرچند ظاهری و در دنیای مجازی ) دارند به نظر من به عنوان برادر کوچک همه ی شما باید افتاده تر باشند نه اینکه همه چیز را با چوب اخراج و تهدید بخواهند پیش ببرند .

ببخشید اگه طولانی شد ، فقط درد دل خودمو گفتم و اون هم بدون اینکه بخواهم کسی رو متهم کنم فقط برای داشتن سایتی آرام و محیطی دوستانه

یا علی

چو ایران نباشد تن من مباد
بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

http://300themovie.info/
View arashroshan's Photo Album arashroshan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to arashroshan For This Useful Post:
Neda Pishro (Monday 26 March 2007), M*E*H*D*I (Sunday 25 March 2007)
قدیمی Sunday 25 March 2007, 03:13 AM   #15
کاربر نقره‌ای

M*E*H*D*I آواتار ها

سابقه در سایت: 177 / 887
قابليت: 645 / 8986
ميزان تجربه: 51%

قدرت اعتبار: 5 M*E*H*D*I is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط h0sein نمایش پست ها
از کلیه دوستانی که از این برنامه استفاده کردن یه خواهش کوچیک دارم اونم اینکه توی همین تایپیک بگن که این عنوان مناسبتره افکتها و شکلهای جدید یاهو(چت بازها حتما ببینند)
و یا این این عنوان
برنامه yahoo friend

همین نظر سنجی تایین میکنه من توی سایت بمونم یا واسه همیشه خدا حافظی کنم
آخه حسین جون تو چرا اینقدر بهت بر خورده قربون شکلت برم. یعنی میگی تمام این حرفها ( بمونم یا برم) بخاطر یه عنوان تاپیکه .داداش من، اینجا کسی برای زور گفتن که کاری نمیکنه فداتشم.وظیفه ناظمان نظم دادن به عناوین تاپیکهای سایت و مراقبت از سایت و بسیاری موارد دیگه هست.اگه برمک جون عنوانو اینطور عوض کرده، قصدش دشمنی و یا کم کردن تعداد بازدیدکننده از تاپیک شما نبوده عزیزم.شاید ایشون فکر میکرده که عنوان تاپیک اینطور "صحیحتر" هست.ولی اگه شما اینقدر قضیه برات حیثیتی شده ،رو چشمم .بنده میرم چشمم کور به برمک جان رو میندازم،ببینم قبول میکنه تا عنوان تاپیک روبراه بشه(همون که شما میخوای).خوبه؟شمام دیگه قهر نکن قربونت برم.ما که دوست نداریم یه دوست خوب مثل شمارو از دست بدیم.این برنامه که شما اینجا قرار دادیش بدون هیچ ادعائی و فقط برای استفاده دوستان توسط شما قرار داده شده و از بابت گذاشتن اون در اینجا کسی چیزی به شما نمیده و این نشون میده که شما داری برای سایتمون تلاش میکنی.و این قابل تحسینه. و ما هم سعی میکنیم با شما کنار بیایم. ( ارزون میگیریم مشتری بشی ).سال نو شما هم مبارک. یاعلی.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط arashroshan نمایش پست ها

چرا هر کسی که مدیر هست می تونه تو بخشهایی که تحت سرپرستی ایشون نیست دخالت کنه ( منظورم فقط آقای برمک نیست چون بعضی از مدیران تو همه ی بخشها حضور دارن و ... )
اول: سلام
دوم: پسر باز تو شروع کردی ؟؟؟
سوم: منظورت از بعضی از مدیران تو همه بخشها هستن چیه؟؟؟و یا کیه ؟؟؟
چهارم: هیچ "مدیری" نمیتونه تو بخشی که تحت سرپرستیش نیست دخالت کنه.این کار فقط به عهده "ناظمین" هست قربونت برم.
نقل قول:
خلاصه ی حرفام اینه که بصورت پیشنهاد خدمتتون عرض می کنم:
2- مدیران رو مجبور به فعالیت کنید ( البته بعضی از مدیران بیش از حد انتظار فعال هستن )
3 - به هر مدیری فقط اجازه دسترسی به بخش تحت نظر خودش رو بدید
4 - در صورتی که مدیر بخش از موردی ( عنوان یا اصل مطلب ) راضی نیست ( موارد عادی مثل همین مورد رو منظورم هست ) موظف کنید قبل از تغییر با کاربر هماهنگ کنند .
جواب به ترتیب شماره های خودت:
2: بالاخره فعالیت بکنیم یا نکنیم؟؟؟ ( تکلیفو مشخص بفرمایئد)
3: الان هم دقیقا همینطوره که شما میگید.هر مدیر فقط میتونه تو بخش خودش " اجازه دسترسی" داشته باشه.شاید منظور شما ناظمین باشه و به اشتباه گفتین "مدیر" ؟؟؟
4:این دیگه از اون حرفها بودا
.ناغلا این مساله بارها در مورد من و خودت اتفاق افتاده.نیفتاده؟؟؟
نقل قول:
ببخشید اگه طولانی شد ، فقط درد دل خودمو گفتم و اون هم بدون اینکه بخواهم کسی رو متهم کنم فقط برای داشتن سایتی آرام و محیطی دوستانه
درد و دلتو برای من بگو قربون اون چشمای قلمبه سلمبت برم .مگه تو بخش من داره بهت بد میگذره که اینقدر غم و غصه تو دلت جمع شده بود؟؟؟ .
نقل قول:
یا علی
علی یارت،دست حق نگهدارت .
( این مساله رو همینجا تمومش کنید.بخدا ازش بحث کردنو اصلا نداره.
اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید.

Swastika (Sunday 25 March 2007)
قدیمی Sunday 25 March 2007, 03:40 AM   #16
عضو فعال

majidsat آواتار ها

سطح دانش: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 49 / 497
قابليت: 170 / 3717
ميزان تجربه: 88%

قدرت اعتبار: 3 majidsat is on a distinguished road
majidsat به Yahoo ارسال پیام

به نظره من اين عنوان مناسبتره شکلهای جدید یاهو(چت بازها حتما ببینند)هموني كه اقا حسين گفتن .. yahoo ferind !? يعني چي برمك جان ...

حسين جان حق داره موضوعه تاپيكشو خودش انتخاب كنه و(البته اين نظره منه ) برمك جانم بايد قبل از اينكه اين عنوان رو اديت كنن از حسين جان اجازه ميگرفتن .. !
و يه سوالي كه من از برمك جان داشتم اينه كه عنوان قبلي چه اشكالي داشت كه عنوانو اديت كردن !؟
قدیمی Sunday 25 March 2007, 03:42 AM   #17
ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی

bxit آواتار ها

سطح دانش: 28 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 68 / 689
قابليت: 350 / 7081
ميزان تجربه: 59%

قدرت اعتبار: 5 bxit is on a distinguished road

سلام دوستان
اینم ورژن جدید این برنامه Version 1.1.4 هست

دانلود

برای استفاده از انجمن میتوانید از این ادرس استفاده کنید

View bxit's Photo Album bxit آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Sunday 25 March 2007, 09:13 AM   #18
عضو ممتاز

h0sein آواتار ها

سطح دانش: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 266
قابليت: 53 / 2395
ميزان تجربه: 66%

قدرت اعتبار: 4 h0sein is on a distinguished road
h0sein به Yahoo ارسال پیام

سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.
دوستان من با برمک جان دوست صمیمی هستم!!!
تو پیغام خصوصی ازش خواستم موضوع تایپیک رو که اثلا معلوم نیست چیه بزاره یه موضوع جزابتر
جواب خیلی خوبی داد دستش درد نکنه
موضوع عوض کردن عنوان تایپیک یه موضوع خیلی خیلی ساده و مسخره س اما من به خاطر همین موضوع مسخره خیلی ناراحتم چون دوستمون با این همه پست اعتراض اثلا به فکر عوض کردن موضوع نیست!!!
من بارها به خیلی از این مدیران گفتم که من واسه تنکس یا جی بوکس پست نمیدم اما متاسفانه اینجا هر کی پست میده همه فک میکنن به خاطر تنکس بوده
و اما اینی که من میگم از سایت میرم واسه همیشه به خاطر اینه که فروم های دیگه ای که من توی اونها فعالیت دارم به هیچ وجه اینجور برخوردهایی وجود نداره .
یا حق.
View h0sein's Photo Album h0sein آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Sunday 25 March 2007, 10:08 AM   #19
همکار قدیمی

nima_g آواتار ها

سابقه در سایت: 175 / 878
قابليت: 628 / 6785
ميزان تجربه: 14%

قدرت اعتبار: 4 nima_g is on a distinguished road
nima_g به Yahoo ارسال پیام

به نظر من هم حق با حسین !!!!!!!!! یعنی حق نداره اسم تایپیک که ایجاد می کنه خودش تعیین کنه؟!!!!!!1 حتی اگر اسم تایپیک ربطی به موضوع تایپیک نداشته باشه این به کسی این حق را نمیده که اسم تایپیک را عوض کند؟؟؟؟؟ واقعا باعث تاسف...
View nima_g's Photo Album nima_g آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Sunday 25 March 2007, 11:12 AM   #20
همکار قدیمی

Swastika آواتار ها

سطح دانش: 22 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 52 / 525
قابليت: 192 / 4044
ميزان تجربه: 3%

قدرت اعتبار: 3 Swastika is on a distinguished road

سلام

1- عنوان تاپیک یک همچین چیزی بود : فقط چت بازها بیان تو ، حال و حوصله غرغر کردن ندارم. دیدم عنوان تاپیک مناسب برنامه گذاشته شده نیست به نام خود برنامه تصحیح کردم.

2- من ایرادی درمورد عنوان " شکلکهای یاهو و هرچیز مشابه نمی بینم

3- دوستی بجای خود. بنده در پستی که هستم باید انجام وظیفه کنم و این موضوع هیچ ربطی به دوستی و غیره نداره... از کلمه دوستی سوءاستفاده نکنید.

4- از دست دادن دوستان تنها باعث ناراحتی من می شه. پیغام های ارسال شده شما اینقدر نامناسب و توهین آمیز بود که تنها باعث خشم و ناراحتی می شه. اگه کسی مودبانه درخواست کرده بود من هیچ وقت اینچنین که تنها شایسته و مناسب چنان پیغامی بود برخورد نمی کردم.

5- ضمنا" nima_g اینقدر تند نرو ، اگه قرار باشه من از تک تک کاربران اجازه بگیرم که .... طبق صلاح دید عنوان تاپیک عوض شده که بسیار بهتر از عنوان قبلی است. اگه عنوان جدید و بهتری غیر از عنوان قبلی ( اولی ) دارید عنوان کنید تا دوباره عنوان تاپیک اصلاح بشه

6- هیچ مدیری به بخش های دیگه دسترسی نداره غیر از ناظمان و مدیران ارشد. اگه منظور شما محدود کردن فعالیت ناظمان هست ، خوب تاحالا بخاطر پست های شما سایت ف ی ل ت ر شده بود و همین نظارت بوده که شما طبق قوانین جلو رفتید ( بسیاری از کاربران و مدیران نسبت به موضوع های شما ابراز ناراحتی کردن ولی من همیشه در پیغام هایی که ارسال کردم از شما تقاضا کردم که طوری ایجاد پست کنید که باعث ناراحتی دیگران نشه ) .

7- یک بار دیگه اعلام می کنم. هدف من تنها و تنها نظم دادن بوده و تقاضا دارم از ایجاد پست هایی که باعث تفرقه و ایجاد اختشاش بیشتر می شود جلوگیری تا این تاپیک بسته نشود.

8- ضمنا" برای اصلاح موارد ، به هیچ وج اجازه نخواهم گرفت. درصورت ناراضی بودن از اینجانب از پست خلاف استفاده تا درصورت صلاح دید مدیران کل از خدمت خود مرخص شوم.

با تجدید احترام
View Swastika's Photo Album Swastika آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
یاهوچت , افکتها , بازها , ببینند , جدید , حتما , شکلهای

ابزارهای موضوع