كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع افکتها و شکلهای جدید یاهو(چت بازها حتما ببینند) است كه در انجمن ترفند های Yahoo! Messenger مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: بنده از برمک جان درخواست کردم ولی مثل اینکه ایشون حاظر نیست به هیچ وجه از نظرش برگرده. .ولی حسین جون چیزی که کاملا مشخص هست اینه که نرم افزار "پایانی" نداره.روزانه هزاران نرم افزار تولید و تکثیر میشه.بهتره دیگه تو این تاپیک فعالیتی نشه تا باعث کدورت بین اعضا ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | بنده از برمک جان درخواست کردم ولی مثل اینکه ایشون حاظر نیست به هیچ وجه از نظرش برگرده. .ولی حسین جون چیزی که کاملا مشخص هست اینه که نرم افزار "پایانی" نداره.روزانه هزاران نرم افزار تولید و تکثیر میشه.بهتره دیگه تو این تاپیک فعالیتی نشه تا باعث کدورت بین اعضا نشه.شما هم برو در مورد یه نرم افزار دیگه یک تاپیک دیگه باز کن.بهتره دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه.1 نرم افزار ارزش این همه بحث رو نداره.در زندگی پیروز و سربلند باشی.![]() یاعلی مدد ![]()
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to M*E*H*D*I For This Useful Post: | Swastika (Sunday 25 March 2007)
|
| | #22 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 17th, 2006
سطح دانش: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 52 / 525 Thanks: 147
قدرت اعتبار: 3 | مهدی جان ، عزیز دل برادر ، گفتم ، اگه عنوان مناسب تری دارید اعلام کنید ، من نگفتم که همین باید فقط عنوان تاپیک باشه. هرجور که کاربر ( حسین ) دوست داره ولی مناسب عنوان تاپیک مناسب اعلام کنید بنده حقیر اطلاعت امر می کنم ولی به هیچ وجه نام عنوان قبلی را قبول نخواهم کرد ( حال و حوصله غرغر کردن ندارم ) هدف من فقط نظم نظم نظمه و هیچ چیزه دیگه برام اهمیت نداره | |||||||||||
| |
| | #23 | |||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
نام تایپیک را همانطور که خواسته بودی تغییر دادم. امیدوارم راضی شده باشی... ![]() | |||
| |
| The Following User Says Thank You to nima_g For This Useful Post: | h0sein (Sunday 25 March 2007)
|
| | #24 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 17th, 2006
سطح دانش: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 52 / 525 Thanks: 147
قدرت اعتبار: 3 | مدیر محترم ( h0sein ) ، اینم عنوان تاپیک که می خواستی. الان دیگه مشکلی نداری ...؟ بازهم اعلام می کنم ، نظم را رعایت کنید. درصورت مشاهد هرگونه خلاف ، کاربر یا مدیر تنبیه خواهد شد. | |||||||||||
| |
| | #25 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: August 23rd, 2006
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 52 Thanks: 10
قدرت اعتبار: 0 | من همه ی این دو صفحه ای که تقریبا همش دعوای مدیرا بود رو خوندم .....اخرش که دیدم موضوع به نفع آقای حسین تموم شد همش این فکر تو ذهنم میاد که اگر یه کاربر عادی براش همچین اتفاقی افتاده بود آیا باز هم دوستان ناظم و مدیر کوتاه میومدن یا .............. بهر حال نه بحثهایی Swastikaدر مورد تغییر اسم تایپیک زیاد جالب بود نه آقای حسین بیشتر جنبه ی لج و لجبازی داشت تا بقول خودتون انجام وظیفه........ به عنوان یکی ازکاربران این سایت این حق رو بخودم دادم که در این مورد نظر بدم.............. وقتی اینها رو خوندم عجیب حالم گرفته شد..........آخه چرا .............. تو این دنیای مجازی که شاید هیچکدوم همو نشناسیم یکی این سر دنیا ...............بازم این وضع باشه ...............هیییییییییییی | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| یاهوچت , افکتها , بازها , ببینند , جدید , حتما , شکلهای |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| ویژگیهای جدید Photoshop CS3 | sh2004 | معرفی جدیدترین نرم افزارها | 0 | Thursday 11 January 2007 10:56 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد