كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع برنامه هك برای ارسال اطلاعات از طریق یاهو است كه در انجمن ترفند های Yahoo! Messenger مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: برنامه هك برای ارسال اطلاعات از طریق یاهو مسنجر است که براي شما دوستان به نام Yahoo Sender طراحی کردم . این برنامه اطلاعات قربانی رو از جمله User,Pass,Tel کانکشن و User و Pass آیدی رو از طریق یاهو مسنجر به آی دی شما میفرسته . اگه یادتون باشه در ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديربخش كامپيوتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 6th, 2007
سطح دانش: 17 [ ]سابقه در سایت: 0 / 403 Thanks: 205
قدرت اعتبار: 3 | برنامه هك برای ارسال اطلاعات از طریق یاهو مسنجر است که براي شما دوستان به نام Yahoo Sender طراحی کردم . این برنامه اطلاعات قربانی رو از جمله User,Pass,Tel کانکشن و User و Pass آیدی رو از طریق یاهو مسنجر به آی دی شما میفرسته . اگه یادتون باشه در تمام برنامه های قبلی اطلاعات کاربر به ایمیل شما می یومد ولی الان به آی دی شما در یاهو مسنجر می یاد . این برنامه دارای امکانات فراونی هست که می تونید در فایل راهنما مطالعه فرمایید . این برنامه رو از لینک زیر و فایل راهنمای اونو از لینک زیر دانلود نمایید حجم برنامه ۶۷۹KB و حجم فایل راهنما 73KB می باشد http://peyman4u.persiangig.com/Progr...er_V%201.0.exe http://peyman4u.persiangig.com/PDF/8...er_V%201.0.zip دوستان لینک اول دانلو برنامه و لینک دوم آموزش برنامه | |||||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to ali1368 For This Useful Post: | abolo (Tuesday 11 March 2008),
ProgReza (Tuesday 11 March 2008),
rezaahmadi_1 (Tuesday 11 March 2008)
|
| | #3 | |||||||||||
| مديربخش كامپيوتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 6th, 2007
قدرت اعتبار: 3 | | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 27th, 2007
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | وقتی برنامه باز میشه پسورد می خواد.من آموزش رو نمیتونم دل کنم. | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | دوستان برنامه را وقت نکرده بودم تست کنم ولی الان که امتحان کردم دیدم واقعا جواب داد مثل برنامه های دیگه نیست که الکی باشه واقعا اطلاعات قربانی را فرستاد مثل ایدی و پسوردش و یوزرنیم و پسورد اکانتش که به اینترنت وصل شده من به کسانی که دنباله یه همچین کاری هستن پیشنهاد می کنم دانلود کنن وگرنه ضرر می کنن در ضمن برنامه پسوردی دارد که تو لینکه آموزش هست دوستانی که به هر دلیل موفق به دانلود آموزش نشدن بگین تا هم یه آمزش کلی و پسورد را براتون بزارم و کسانی هم که نتونستن استفاده کنن بگین تا کامل موزش بدم. با تشکر | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | با سلام خدمت دوستانی که موفق به دانلود آموزش برنامه نشدن. 1 ) کار این برنامه چیست ؟ این برنامه اطلاعات قربانی رو از جمله User,Pass,Tel کانکشن و User,Pass آیدی رو از طریق یاهو مسنجر به آی دی شما می آید. 2 ) نحوه استفاده از برنامه : در ابتدا مثه همیشه باید در صفحه اول که شکلش در پایینه ، پسورد برنامه رو وارد نمایید که peymanys می باشد . ( لطفاپسورد رو با حروف کوچک وارد کنید ) بعد از وارد کردن پسورد وارد صفحه اصلی می شیم که برای تنظیمات برنامه می باشد . دوستانی که برنامه های قبلی من کار کرده باشند اکثر این گزینه ها براشون آشناست ولی باز در این راهنما به شرح دقیق اون می پردازم . ********************************************* در قسمت To آی دی خودتونو وارد کنید تابه این آی دی ، اطلاعات قربانی ارسال بشه خوب حالا آیکون برنامه رو انتخاب کنید که بخش مهمیه مثلا اگه می خواین با تعدادی عکس دیگه اونو بدید از آیکون های jpg , gif , bmp یا اگه با برنامه دیگه می خواین اونو بدین Setup رو یا اگه با پوشه های دیگه Folder یا اگه با متن Word , Txt , info و یا اگه با موسیقی های دیگه MP3 رو و ..... انتخاب کنید ********************************************* Binder : در صورتی که میل دارید این برنامه رو با چیز دیگه ای مثه یه عکس یا متن ورد یا متن نوت پد یا هر چیز دیگری ترکیب کنید کافی است گزینه Binder And Other را تیک بزنید و مسیر مثلا یک عکس را بدهید . حال اگر کسی روی این فایل تولیدی کلیک نماید برای وی فقط عکس نمایش داده می شود ولی در واقع برنامه شما وارد عمل شده. به طور مثال من یک فایل با آیکون jpg میسازم و سپس آن را با یک عکس در این قسمت ترکیب میکنم و سپس اون رو قاطی چند تا عکس دیگه به کسی میدهم . طرف هم وقتی روی اون کلیک میکنه فقط یه عکس که شما خواسته اید نمایش میدهد ولی در واقع شما اون فرد رو فریب داده اید و اونو هک کرده اید . توجه شود اگه گزینه هایی مثه Move یا Restart & Move را انتخاب نمایید به ترتیب بلافاصله با کلیک بر روی فایل تولیدی فایل غیب می شود و یا سیستم را ریست کرده و غیب می شود . توجه شود تا آنجا که می توانید از این قسمت استفاده نکنید و یا اگر میکنید از فایلهای کم حجم استفاده کنید . چرا؟ چون اولا سبب می شود که فایل تولیدی شما حجمش بالا برود و ثانیا عملکرد برنامه پایین بیاید ********************************************* FakeError : در قسمت FakeError شما می توانید این قابلیت رو به برنامه بدهید که اگر قربانی بر روی فایل تولیدی کلیک نمود فقط Error دهد ولی در واقع برنامه کار خودش رو میکنه که در اینترنت بسیار کاربرد دارد . چطور ؟ مثلا شما این قسمت رو فعال میکنید و برای کسی میفرستید ، حال طرف که میاد باز کنه با Error برخورد میکنه و فکر میکنه در دریافتش مشکلی بوده ( به همین راحتی ) کافی است برای فعال کردن این قسمت شما فقط تیک آن را بزنید . توجه شود با تکمه Test شما می توانید پیغام خطا رو خودتان ابتدا مشاهده و یا عوض کنید ********************************************* | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ali1368 For This Useful Post: | monireh.javan (Saturday 30 May 2009),
ProgReza (Wednesday 12 March 2008)
|
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | قویترین برنامه هک سال 85 = KEY4 این برنامه دارای امکانات فراوانی هست که به چند نمونه آن می پردازم : الف – ارسال هر چی که قربانی با صفحه کلید تایپ میکنه و یا با موس کلیک میکنه ب – ارسال User , Password , Phone قسمت Connection سیستم قربانی پ – شناسایی سایت Yahoo , Gmail برای فهمیدن Email , Password قربانی ت – شناسایی Yahoo Messenger برای فهمیدن ID , Password قربانی ث – قابلیت آپدیت ( به روز شدن ) از اینترنت ج – قابلیت ارسال آدرس وبلاگها و وب سایتهای رجوع شده در سیستم قربانی چ – قابلیت دانلود هر چیز از اینترنت و اجرا در سیستم قربانی ح – تعیین آیکون ها 100% اصل و طبیعی خ – عبور از آنتی ویروس ها و عدم شناسایی آن ( البته دراین زمینه آنچنان روی برنامه کار نشده که حتما در ورژن بعدی جبران میشه ) د – قابلیت ترکیب با فایلهای دیگر از جمله عکس و برنامه و متن و ... ذ – قابلیت ساخت پیغام های خطای سیستمی ر – ارسال ایمیل از هر ایمیل و پشتیبانی توسط سایت یاهو (Yahoo) ز – ارسال مشخصات سیستم قربانی م- پشتیبانی از سیستم مادر ن – مسدود کردن راههای نابودی به صورت کاملا مخفی ی- و ....... توجه : در صورتی که شما ایمیل فرستنده رو تعیین نکنید به طور اتوماتیک برنامه از ایمیل پیش فرض biyatohalkon@yahoo.com برای شما ایمیل می فرسته برنامه رو می تونید از لینک زیر و فایل راهنمای اون از لینک زیر دریافت نمایید حجم برنامه 804KB و حجم فایل راهنما 223KB می باشد http://peyman4u.persiangig.com/Progr...sion%202.0.exe http://peyman4u.persiangig.com/PDF/Key4_Sender.pdf | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ali1368 For This Useful Post: | ProgReza (Wednesday 12 March 2008),
rezaahmadi_1 (Thursday 13 March 2008)
|
| برچسب ها |
| هك , یاهو , ارسال , از , اطلاعات , برنامه , برای , طریق |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| پشتیبان*گیری از اطلاعات در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:25 AM |
| مفاهیم پایه*ای لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:15 AM |
| مفاهيم پروتکل Tcp/ip در شبكه | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 11:31 AM |
| شبکه اترنت (Ethernet) چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 11:25 AM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد