كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بوتر فوق العاده قوی که با یه دونه آیدی !!!!!!!! است كه در انجمن ترفند های Yahoo! Messenger مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: سلام به همه دوستان عزیز مدت زیادی بود که برای ورود به سایت مشکل داشتم و همیشه با ارور روبرو می شدم از اینکه مدتی نتونستم به تنها فرومی که واقا دوستش دارم سر بزنم متاسفم و از همه تون معذرت میخوام.(امیدوارم دیگه هیچوقت به این جور مشکلات برخورد نکنم) ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به همه دوستان عزیز ![]() مدت زیادی بود که برای ورود به سایت مشکل داشتم و همیشه با ارور روبرو می شدم ![]() از اینکه مدتی نتونستم به تنها فرومی که واقا دوستش دارم سر بزنم متاسفم و از همه تون معذرت میخوام.(امیدوارم دیگه هیچوقت به این جور مشکلات برخورد نکنم) به عنوان اولین پست بعد این مدت میخوام یاهو مسنجر رو داغون کنم ![]() تو این پست بوتری براتون میزارم که با یه دونه آیدی لوگاین میشه و دیگه مجبور نیستین تعداد آیدی زیادی رو بسازین و کلی مشکل که واسه ساختن آیدی هست رو تجربه کنین. نکته:این بوتر همه ورژن های یاهو مسنجر رو دیسکانکت میکنه یعنی طرف از یاهو پرت میشه بیرون نه اینکه مث بوترای دیگه از طرف پونصد نفر بوز بخوره وفقط از یاهو پرت میشه بیرون بدون اینکه بدونه از طرف چه کسی بوت میشه نکته 2: اگه هنگام اجرای این بوتر به اروری برخورد کردین اثلا نترسین چون ممکنه ویندوز شما فایلهای مورد نیاز برای اجرای این نرم افزار رو نداشته باشه (کافیه از ارورتون عکس بگیرین و توی همین تایپیک بزارین تا فایل مورد نیاز رو براتون بزارم . یه نکته قابل توجه توی این بوتر اینه که همه ورژن های یاهو رو حتی در حالت پی ام بسته میزنه . اینم لینک دانلود
__________________ دلم احساس غم دارد در این انبوه ویرانی کمی تا قسمتی ابری وشاید باز بارانی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to h0sein For This Useful Post: | alis542003 (Saturday 22 September 2007)
|
| برچسب ها |
| فوق , قوی , یه , که , آیدی , العاده , بوتر , با , دونه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد