كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ايرانسل امكان انتخاب شماره را مي*دهد است كه در انجمن فناوری اطلاعات (IT) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: ایرانسل در اقدامی بی*سابقه، شماره*های طلایی و شماره*های رُند خود را واگذار می*كند. ایرانسل اپراتور دوم تلفن همراه ایران، شبکه Gsm خود را در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، ساری، کرج، ارومیه و مراغه افتتاح کرده است. ایرانسل تا پایان سال جاری حدود 70 شهر و در سال آینده حداقل 300 ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: August 17th, 2006 محل سکونت: Tehran
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 469 Thanks: 66
قدرت اعتبار: 3 | ایرانسل در اقدامی بی*سابقه، شماره*های طلایی و شماره*های رُند خود را واگذار می*كند. ایرانسل اپراتور دوم تلفن همراه ایران، شبکه Gsm خود را در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، ساری، کرج، ارومیه و مراغه افتتاح کرده است. ایرانسل تا پایان سال جاری حدود 70 شهر و در سال آینده حداقل 300 شهر کشور را تحت پوشش شبکه خود قرار می*دهد. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل (پرداخت ماهیانه) 150 هزار تومان بوده و سیم کارت فعال، بلافاصله پس از مراجعه مشتری به فروشندگان مجاز ایرانسل و ثبت نام، تحویل داده شده و قابل استفاده می باشد. تعرفه تماس ایرانسل در تمام نقاط ایران یکسان بوده و به ازای هر دقیقه 499 ریال تعیین گردیده است. این به آن معناست که در شبکه ایرانسل کلیه تماس های بین شهری نیز همانند تماس های داخل شهری محاسبه شده و از هر شهر با هر شهر دیگر ایران که تماس بگیرید، هزینه مکالمه همان دقیقه ای 499 ریال می باشد. بنابراین هزینه جابجایی وجود نداشته و می توانید سیم کارت خود را از هر شهری خریداری نموده و در هر شهر دیگری استفاده نمایید بدون اینکه هزینه اضافی پرداخت نمایید. بدین ترتیب استفاده از تلفن همراه ایرانسل مقرون به صرفه خواهد بود. اکنون ایرانسل این امکان را در اختیار هموطنان گرامی قرار می دهد تا شماره تلفن همراه خود را انتخاب نمایند! كاربران می*توانند یکی از شماره های طلایی زیر و یا هر شماره دیگری را به دلخواه به عنوان شماره سیم کارت دائمی ایرانسل خود انتخاب نماید. سازمان ها و شرکت ها می توانند یک ردیف شماره های سریالی و پشت سر هم را به نام خود رزرو نمایند. ایرانسل تسهیلات ویژه ای را برای این منظور در نظر گرفته است و در صورتیکه شرکت ها قصد انتقال مالکیت سیم کارت ها را به کارکنان خود داشته باشند، می توانند در هر زمان با مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجاز ایرانسل مالکیت سیم کارت ها را به کارکنان خود و یا اشخاص حقیقی دیگر انتقال دهند. شرکت ها باید شماره های مورد نظر خود را باهم و یکباره رزرو نموده و کل مبلغ را به صورت یکجا واریز نمایند. زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه ساعت 8 صبح روز دوشنبه 27 آذر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 09351400000 تماس حاصل فرمایید. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Pooya For This Useful Post: | ghasem (Monday 18 December 2006)
|
| | #2 | ||||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 219 Thanks: 10
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
من دو تا شماره ثبت نام کردم ولی طبق قولی که داده بودن قرار بود چهارده روزه تحویل بدن ولی پنجاه روز در کمال تعجب!!!! طول کشید و تازه فقط یکی از شمارهام اومد اونم به چه بدبختی بگذریم از تماس هایی که دائم می گرفتم و یه ساعت تا یه ساعت ونیم پشت تلفن معطل می شدم تا یه نفر فقط گوشی رو برداره روزهای اول خیلی خوب و مهربون جواب می دادن و همون خستگی پشت تلفن معطل شدن رواقلا از تن ادم در می کرد تا اپراتور گوشی رو بر می داشت می گفت سلام عزیزم ؟! ولی جالب اینجاس بعد پنجاه و پنج روز می گفت خانوم محترم مثل اینکه شما اصلا حالیت نیست!؟؟ فقط می گین با طلب کارهاشون صحبت می کنن جالب اینجاس با یه سرپرست خانومشون که صحبت می کردم و میخواستم با مدیرتشون صحبت کنم می گفت اینجا اصلا مدیریت نداره اما شماره دیگم که خیلی رند و قشنگ بود رو اخرش اعلام کردند که این شماره قبلا فروخته شده !!!!!!! این دیگه واقعا کفر ادم رو در می یاره بعدش ارجاع دادن به یه بخشی که چند تا شماره رند رو بخونن که اگه خواستم من انتخاب کنم ولی چه شماره هایی بودن فکر می کنم شماره خونه تک تک ما از اون رند تر بود جالب اینجاس که اصرار داشتن یکی از این شماره ها رو انتخاب کنم ؟؟؟!!!!!! وای از اخر هیچی شد و گفتن پولتون رو برگشت می زنیم اونم که بدستون ممکنه تازه برسه یه ماهه دیگه!!!!! امیدوارم هیچ کدوم از شما اقلا گول حرفها و تبیلغات پشت اتو بوس ها تا بیلبورد های بزرگراهها و حتی باغ مظفر رو نخورید چرا که نه تنها پولتون رو تویه چاه انداختین که اون بگذرد اعصابتون رو هم خراب می کنن و بدتر از همه اخرش طلبکار تون هم می شن! این نمونه یه شرکت خصوصیه که ادعا هم داره پس لطفا اشتباه منو تکرار نکنین و چیزی که میخواین بخرین یکم در موردش تحقیق کنید در ضمن اینو هم بگم که انتن دهی این شرکت افتضاح ترین انتن دهی در بین تمام اپراتورهای دیگه هستش راستی اگه مدیرت این شرکت که نامرئی هستن ایشون رو هم پیدا کردین یه ندایی هم به ما بدین تشکر
__________________ درشت ترین گردوها آنهایی هستند که تو خالی اند! | ||||||||||||
| |
| | #4 | ||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #5 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
__________________ اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست دانلود مستقیم از رپیدشیر و ... هرکی اکانت رپیدشیر میخواد پیغام خصوصی بزاره از شیر مرغ تا جون آدمیزاد !!! | |||
| |
| برچسب ها |
| ميدهد , امكان , انتخاب , ايرانسل , را , شماره |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد