كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي فناوری اطلاعات (IT)

ايرانسل امكان انتخاب شماره را مي*دهد

اين يك بخش از موضوع ايرانسل امكان انتخاب شماره را مي*دهد است كه در انجمن فناوری اطلاعات (IT) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخش کامپيوتر است: ایرانسل در اقدامی بی*سابقه، شماره*های طلایی و شماره*های رُند خود را واگذار می*كند. ایرانسل اپراتور دوم تلفن همراه ایران، شبکه Gsm خود را در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، ساری، کرج، ارومیه و مراغه افتتاح کرده است. ایرانسل تا پایان سال جاری حدود 70 شهر و در سال آینده حداقل 300 ...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخش کامپيوتر > فناوری اطلاعات (IT)

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Monday 18 December 2006, 11:53 AM   #1
عضو ممتاز

Pooya آواتار ها

سطح دانش: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 469
قابليت: 152 / 3960
ميزان تجربه: 79%

قدرت اعتبار: 3 Pooya is on a distinguished road
پیش فرض ايرانسل امكان انتخاب شماره را مي*دهد

ایرانسل در اقدامی بی*سابقه، شماره*های طلایی و شماره*های رُند خود را واگذار می*كند.

ایرانسل اپراتور دوم تلفن همراه ایران، شبکه Gsm خود را در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، ساری، کرج، ارومیه و مراغه افتتاح کرده است.
ایرانسل تا پایان سال جاری حدود 70 شهر و در سال آینده حداقل 300 شهر کشور را تحت پوشش شبکه خود قرار می*دهد.

بهای سیم کارت دائمی ایرانسل (پرداخت ماهیانه) 150 هزار تومان بوده و سیم کارت فعال، بلافاصله پس از مراجعه مشتری به فروشندگان مجاز ایرانسل و ثبت نام، تحویل داده شده و قابل استفاده می باشد.
تعرفه تماس ایرانسل در تمام نقاط ایران یکسان بوده و به ازای هر دقیقه 499 ریال تعیین گردیده است. این به آن معناست که در شبکه ایرانسل کلیه تماس های بین شهری نیز همانند تماس های داخل شهری محاسبه شده و از هر شهر با هر شهر دیگر ایران که تماس بگیرید، هزینه مکالمه همان دقیقه ای 499 ریال می باشد. بنابراین هزینه جابجایی وجود نداشته و می توانید سیم کارت خود را از هر شهری خریداری نموده و در هر شهر دیگری استفاده نمایید بدون اینکه هزینه اضافی پرداخت نمایید. بدین ترتیب استفاده از تلفن همراه ایرانسل مقرون به صرفه خواهد بود.

اکنون ایرانسل این امکان را در اختیار هموطنان گرامی قرار می دهد تا شماره تلفن همراه خود را انتخاب نمایند!
كاربران می*توانند یکی از شماره های طلایی زیر و یا هر شماره دیگری را به دلخواه به عنوان شماره سیم کارت دائمی ایرانسل خود انتخاب نماید.

سازمان ها و شرکت ها می توانند یک ردیف شماره های سریالی و پشت سر هم را به نام خود رزرو نمایند. ایرانسل تسهیلات ویژه ای را برای این منظور در نظر گرفته است و در صورتیکه شرکت ها قصد انتقال مالکیت سیم کارت ها را به کارکنان خود داشته باشند، می توانند در هر زمان با مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجاز ایرانسل مالکیت سیم کارت ها را به کارکنان خود و یا اشخاص حقیقی دیگر انتقال دهند. شرکت ها باید شماره های مورد نظر خود را باهم و یکباره رزرو نموده و کل مبلغ را به صورت یکجا واریز نمایند.

زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه ساعت 8 صبح روز دوشنبه 27 آذر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 09351400000 تماس حاصل فرمایید.
View Pooya's Photo Album Pooya آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following User Says Thank You to Pooya For This Useful Post:
ghasem (Monday 18 December 2006)
قدیمی Friday 16 February 2007, 11:56 AM   #2
عضو فعال

Tara آواتار ها

سطح دانش: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 219
قابليت: 38 / 2257
ميزان تجربه: 79%

قدرت اعتبار: 4 Tara is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pooya نمایش پست ها
ایرانسل در اقدامی بی*سابقه، شماره*های طلایی و شماره*های رُند خود را واگذار می*كند.

ایرانسل اپراتور دوم تلفن همراه ایران، شبکه Gsm خود را در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، ساری، کرج، ارومیه و مراغه افتتاح کرده است.
ایرانسل تا پایان سال جاری حدود 70 شهر و در سال آینده حداقل 300 شهر کشور را تحت پوشش شبکه خود قرار می*دهد.

بهای سیم کارت دائمی ایرانسل (پرداخت ماهیانه) 150 هزار تومان بوده و سیم کارت فعال، بلافاصله پس از مراجعه مشتری به فروشندگان مجاز ایرانسل و ثبت نام، تحویل داده شده و قابل استفاده می باشد.
تعرفه تماس ایرانسل در تمام نقاط ایران یکسان بوده و به ازای هر دقیقه 499 ریال تعیین گردیده است. این به آن معناست که در شبکه ایرانسل کلیه تماس های بین شهری نیز همانند تماس های داخل شهری محاسبه شده و از هر شهر با هر شهر دیگر ایران که تماس بگیرید، هزینه مکالمه همان دقیقه ای 499 ریال می باشد. بنابراین هزینه جابجایی وجود نداشته و می توانید سیم کارت خود را از هر شهری خریداری نموده و در هر شهر دیگری استفاده نمایید بدون اینکه هزینه اضافی پرداخت نمایید. بدین ترتیب استفاده از تلفن همراه ایرانسل مقرون به صرفه خواهد بود.

اکنون ایرانسل این امکان را در اختیار هموطنان گرامی قرار می دهد تا شماره تلفن همراه خود را انتخاب نمایند!
كاربران می*توانند یکی از شماره های طلایی زیر و یا هر شماره دیگری را به دلخواه به عنوان شماره سیم کارت دائمی ایرانسل خود انتخاب نماید.

سازمان ها و شرکت ها می توانند یک ردیف شماره های سریالی و پشت سر هم را به نام خود رزرو نمایند. ایرانسل تسهیلات ویژه ای را برای این منظور در نظر گرفته است و در صورتیکه شرکت ها قصد انتقال مالکیت سیم کارت ها را به کارکنان خود داشته باشند، می توانند در هر زمان با مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجاز ایرانسل مالکیت سیم کارت ها را به کارکنان خود و یا اشخاص حقیقی دیگر انتقال دهند. شرکت ها باید شماره های مورد نظر خود را باهم و یکباره رزرو نموده و کل مبلغ را به صورت یکجا واریز نمایند.

زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه ساعت 8 صبح روز دوشنبه 27 آذر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 09351400000 تماس حاصل فرمایید.
همش فقط در حد یه شعاره
من دو تا شماره ثبت نام کردم ولی طبق قولی که داده بودن قرار بود چهارده روزه تحویل بدن
ولی پنجاه روز در کمال تعجب!!!! طول کشید و تازه فقط یکی از شمارهام اومد اونم به چه بدبختی
بگذریم از تماس هایی که دائم می گرفتم و یه ساعت تا یه ساعت ونیم پشت تلفن معطل می شدم
تا یه نفر فقط گوشی رو برداره
روزهای اول خیلی خوب و مهربون جواب می دادن و همون خستگی پشت تلفن معطل شدن رواقلا از تن ادم در می کرد تا اپراتور گوشی رو بر می داشت می گفت سلام عزیزم ؟! ولی جالب اینجاس بعد پنجاه و پنج روز می گفت خانوم محترم مثل اینکه شما اصلا حالیت نیست!؟؟
فقط می گین با طلب کارهاشون صحبت می کنن
جالب اینجاس با یه سرپرست خانومشون که صحبت می کردم و میخواستم با مدیرتشون صحبت کنم می گفت اینجا اصلا مدیریت نداره
اما شماره دیگم که خیلی رند و قشنگ بود رو اخرش اعلام کردند که این شماره قبلا فروخته شده !!!!!!!
این دیگه واقعا کفر ادم رو در می یاره بعدش ارجاع دادن به یه بخشی که چند تا شماره رند رو بخونن که اگه خواستم من انتخاب کنم ولی چه شماره هایی بودن فکر می کنم شماره خونه تک تک ما از اون رند تر بود جالب اینجاس که اصرار داشتن یکی از این شماره ها رو انتخاب کنم
؟؟؟!!!!!!
وای از اخر هیچی شد و گفتن پولتون رو برگشت می زنیم اونم که بدستون ممکنه تازه برسه یه ماهه دیگه!!!!!
امیدوارم هیچ کدوم از شما اقلا گول حرفها و تبیلغات پشت اتو بوس ها تا بیلبورد های بزرگراهها و حتی باغ مظفر رو نخورید چرا که نه تنها پولتون رو تویه چاه انداختین که اون بگذرد اعصابتون رو هم خراب می کنن و بدتر از همه اخرش طلبکار تون هم می شن!
این نمونه یه شرکت خصوصیه که ادعا هم داره
پس لطفا اشتباه منو تکرار نکنین و چیزی که میخواین بخرین یکم در موردش تحقیق کنید
در ضمن اینو هم بگم که انتن دهی این شرکت افتضاح ترین انتن دهی در بین تمام اپراتورهای دیگه هستش
راستی اگه مدیرت این شرکت که نامرئی هستن ایشون رو هم پیدا کردین یه ندایی هم به ما بدین تشکر

قدیمی Friday 23 March 2007, 08:34 PM   #3
عضو

debugger آواتار ها

سطح دانش: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 102
قابليت: 13 / 771
ميزان تجربه: 11%

قدرت اعتبار: 0 debugger is on a distinguished road

الان هم این انتخاب وجود داره یا تعطیله ؟
View debugger's Photo Album debugger آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Sunday 25 March 2007, 09:46 AM   #4
همکار قدیمی

nima_g آواتار ها

سطح دانش: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 175 / 878
قابليت: 628 / 6785
ميزان تجربه: 14%

قدرت اعتبار: 4 nima_g is on a distinguished road
nima_g به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط debugger نمایش پست ها
الان هم این انتخاب وجود داره یا تعطیله ؟
تمام شد.
View nima_g's Photo Album nima_g آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Sunday 25 March 2007, 09:58 AM   #5
عضو ممتاز

cheeta آواتار ها

سطح دانش: 14 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 328
قابليت: 76 / 2410
ميزان تجربه: 14%

قدرت اعتبار: 3 cheeta is on a distinguished road
cheeta به MSN ارسال پیام cheeta به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به cheeta

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tara نمایش پست ها

همش فقط در حد یه شعاره
من دو تا شماره ثبت نام کردم ولی طبق قولی که داده بودن قرار بود چهارده روزه تحویل بدن
ولی پنجاه روز در کمال تعجب!!!! طول کشید و تازه فقط یکی از شمارهام اومد اونم به چه بدبختی
بگذریم از تماس هایی که دائم می گرفتم و یه ساعت تا یه ساعت ونیم پشت تلفن معطل می شدم
تا یه نفر فقط گوشی رو برداره
روزهای اول خیلی خوب و مهربون جواب می دادن و همون خستگی پشت تلفن معطل شدن رواقلا از تن ادم در می کرد تا اپراتور گوشی رو بر می داشت می گفت سلام عزیزم ؟! ولی جالب اینجاس بعد پنجاه و پنج روز می گفت خانوم محترم مثل اینکه شما اصلا حالیت نیست!؟؟
فقط می گین با طلب کارهاشون صحبت می کنن
جالب اینجاس با یه سرپرست خانومشون که صحبت می کردم و میخواستم با مدیرتشون صحبت کنم می گفت اینجا اصلا مدیریت نداره
اما شماره دیگم که خیلی رند و قشنگ بود رو اخرش اعلام کردند که این شماره قبلا فروخته شده !!!!!!!
این دیگه واقعا کفر ادم رو در می یاره بعدش ارجاع دادن به یه بخشی که چند تا شماره رند رو بخونن که اگه خواستم من انتخاب کنم ولی چه شماره هایی بودن فکر می کنم شماره خونه تک تک ما از اون رند تر بود جالب اینجاس که اصرار داشتن یکی از این شماره ها رو انتخاب کنم
؟؟؟!!!!!!
وای از اخر هیچی شد و گفتن پولتون رو برگشت می زنیم اونم که بدستون ممکنه تازه برسه یه ماهه دیگه!!!!!
امیدوارم هیچ کدوم از شما اقلا گول حرفها و تبیلغات پشت اتو بوس ها تا بیلبورد های بزرگراهها و حتی باغ مظفر رو نخورید چرا که نه تنها پولتون رو تویه چاه انداختین که اون بگذرد اعصابتون رو هم خراب می کنن و بدتر از همه اخرش طلبکار تون هم می شن!
این نمونه یه شرکت خصوصیه که ادعا هم داره
پس لطفا اشتباه منو تکرار نکنین و چیزی که میخواین بخرین یکم در موردش تحقیق کنید
در ضمن اینو هم بگم که انتن دهی این شرکت افتضاح ترین انتن دهی در بین تمام اپراتورهای دیگه هستش
راستی اگه مدیرت این شرکت که نامرئی هستن ایشون رو هم پیدا کردین یه ندایی هم به ما بدین تشکر

نه داداش , مشکل از شما بوده . من یه شماره از روی اینترنت ثبت کردم پولشم رفتم بانک واریز کردم . بعد از 5 روز (به خاطر برخورد با تعطیلی) همون شماره ای که میخواستم اومد . شما روال کار رو درست طی نکردید .
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد !!!
View cheeta's Photo Album cheeta آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
مي‌دهد , امكان , انتخاب , ايرانسل , را , شماره

ابزارهای موضوع