كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع محاکمه پدر و نامادري به جرم آزار 2 خواهر است كه در انجمن فناوری اطلاعات (IT) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: مردي که همراه همسر دومش ، 2دختر خردسال خود را تنبيه شديد بدني کرده بود، از سوي بازپرس شعبه ششم دادسراي ناحيه 5تهران گناهکار شناخته شد و بزودي همراه همسرش در دادگاه عمومي جزايي تهران محاکمه مي شود. به گزارش خبرنگار «جام جم»، اواخر دي ماه امسال ، زني به ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديربخش كامپيوتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 6th, 2007
سطح دانش: 17 [ ]سابقه در سایت: 0 / 403 Thanks: 205
قدرت اعتبار: 3 | مردي که همراه همسر دومش ، 2دختر خردسال خود را تنبيه شديد بدني کرده بود، از سوي بازپرس شعبه ششم دادسراي ناحيه 5تهران گناهکار شناخته شد و بزودي همراه همسرش در دادگاه عمومي جزايي تهران محاکمه مي شود. به گزارش خبرنگار «جام جم»، اواخر دي ماه امسال ، زني به شعبه ششم بازپرسي دادسراي ناحيه 5 تهران مراجعه کرد و از شکنجه شدن 2دختر برادرش از سوي نامادري آنها خبر داد. اين زن در تشريح ماجرا به بازپرس يونسي گفت: چند سال پيش برادرم ورشکسته و روانه زندان شد و همسرش از او طلاق گرفت و 2دختر خردسالش را به نامهاي هليا و هاله نزد خود برد.اوايل امسال برادرم که در مرخصي زندان به سر مي برد، به منزلمان آمد و گفت با زن کارمندي ازدواج کرده و مي خواهد فرزندانش را نزد خود ببرد و آنها را پيش خود برد و يک ماه بعد هم براي ادامه محکوميتش به زندان بازگشت. همسر دومش نيز منزلش را تغيير داد و ما از بچه ها خبري نداشتيم. وي ادامه داد: وقتي غيبت بچه ها طولاني شد، به هر سختي منزل آن زن را پيدا کرديم و من به منزل وي رفتم و ناباورانه پي بردم برادرزاده هايم داخل کمد يکي از اتاق ها زنداني شده اند و در تمامي نقاط بدن آنها جاي سيخ داغ ، سيم برق ، شکستگي و سوختگي بوضوح پيدا بود. به دنبال شکايت اين زن و مادر دختران خردسال ، دستور احضار پدر و نامادري آنها به دادسرا صادر شد. دو دختر خردسال که بشدت از نامادري مي ترسيدند و حاضر به ديدن او نبودند، در حالي که آرام گريه مي کردند، هر دوي آنها را گناهکار دانستند. "پدر و نامادري ما گناهکارند" هليا يکي از دختران آسيب ديده گفت: من و خواهرم از نامادري و پدرمان مي ترسيم و ديگر حاضر به زندگي با آنها نيستيم. نامادري ما را با سيخ داغ و سيم راديو و ضبط کتک مي زد و پدرمان را تحريک مي کرد تا ما را کتک بزند. اين زن سنگدل ما را مجبور مي کرد به نظافت منزل بپردازيم و لباسهاي کثيف او را با مايع سفيدکننده بشوييم. آنقدر از ما کار مي کشيد که ديگر رمقي برايمان نمي ماند، حتي نمي گذاشت به مدرسه برويم و اعتقاد داشت مدرسه ، جاي بچه هاي بي ادب است. بازپرس يونسي پس از شنيدن اعترافات تکان دهند دختر 9ساله و خواهرش ، از پدر آنها خواست به دفاع از خود بپردازد. "اعتراف پدر به شکنجه دختران خردسالش" مرد زنداني در اظهاراتش گفت: دخترانم بازيگوش و سرکش شده بودند و به حرفهاي من و همسر دومم توجهي نمي کردند تا اين که مجبور شدم آنها را تنبيه کنم. دستانشان را با شلعه گاز مي سوزاندم ، سيخ داغ روي بدنشان مي گذاشتم و با سيم راديو به جان آنها مي افتادم ؛ ولي همسرم با آنها رفتار خوبي داشت. انکار نامادري" به دنبال اعترافات متهم ، نامادري در جايگاه دفاع قرار گرفت و ادعاي دختران خردسال را نپذيرفت و بيان کرد هر از گاهي شوهرش آنها را کتک مي زده است. بازپرس يونسي ، براي متهمان قرار قانوني صادر کرد و تحقيقات براي فاش شدن ابعاد مختلف پرونده آغاز شد تا اين که معلوم شد، 2کودک خردسال از سوي نامادري هم مورد شکنجه قرار گرفته اند. بازپرس يونسي ، رئيس شعبه ششم دادسراي ناحيه 5تهران با اشاره به اين پرونده به خبرنگار ما گفت: نظريه پزشکي قانوني مربوط به اين 2خواهر خردسال نشان مي داد آنها بشدت از نظر جسمي و روحي آسيب ديده اند. بنابراين در ادامه تحقيقات تکميلي قضايي پليسي بزهکاري پدر و نامادري آنها به اثبات رسيد و پرونده اتهامي متهمان با صدور قرار مجرميت و تاييد آن از سوي داديار اظهار نظر دادسرا، به دادگاه عمومي جزايي تهران ارسال شد تا متهمان پاي ميز محاکمه بنشينند و بزودي مجازات شوند. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 24th, 2007 محل سکونت: Deutsch
سطح دانش: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 50 / 503 Thanks: 108
قدرت اعتبار: 3 | من بودم مادر اين زنو شوهروو................... | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 16th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 271 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 4 | از این اتفاقات متاسفانه هر روزه در این جهان پهناور می افته ! همین چند روز پیش بود که صحنه ی از آزار و اذیت جنسی یه دختر 8 ساله افغانی را دیدم و ما باید هر روز هزاران بار خداوند را شاکر باشیم که والدین صالح و خوبی داریم !!! ولی حالا این مطلب چه ربطی به بخش کامپيوتر > فناوری اطلاعات (IT) داره آخه !!!! سعی کنید نظم فروم را حفظ کنید . | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| محاکمه , نامادري , پدر , آزار , به , جرم , خواهر |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نحوه راه اندازي يك Isp | Kamran1358 | سخت افزار | 1 | Friday 23 February 2007 10:06 PM |
| (هكر ها حتماً اين طومار را بخوانند ) | ناظم ارشد | فناوری اطلاعات (IT) | 0 | Thursday 22 February 2007 02:55 AM |
| زبانهاي برنامه*نويسي در هوش مصنوعي | Peyman | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Sunday 14 January 2007 11:15 PM |
| IP و Port چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:41 AM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 06:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد