كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع چگونه می توانیم بهتر از مایکروسافت و گوگل عمل کنیم؟ است كه در انجمن فناوری اطلاعات (IT) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: به نظر شما چگونه می توانیم شرکتی بهتر از مایکروسافت و گوگل ایجاد کنیم؟ لطفاً افرادی که راه حل به ذهنشون می رسه جواب بدند، و از دادن جواب های غیر مثبت پرهیز کنید. ممنون...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | به نظر شما چگونه می توانیم شرکتی بهتر از مایکروسافت و گوگل ایجاد کنیم؟ لطفاً افرادی که راه حل به ذهنشون می رسه جواب بدند، و از دادن جواب های غیر مثبت پرهیز کنید. ممنون | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 75
قدرت اعتبار: 5 | 1.هزینه زیادی دارد 2. 100 تا سرور می خواهد 3. در سایت تبلیغات نکنید
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to jamshid For This Useful Post: | ProgReza (Tuesday 29 January 2008)
|
| | #3 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | آقای جمشید خان لطفاً به سئوال پاسخ بدین و حاشیه نرین اگر کار من مشکل داره، ساین ادمین داره و میتونه پست و یا حتی خودم رو حذف کنه. و در ضمن دو نکته رو فراموش نکنین: - راه حل بدین نه آیه یاس بخونین. - نظره مثبت بدین. | ||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | جناب michael امضا، شما تبليغاتي بود و حذف شد .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| | #5 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 |
نقل قول:
2.هزینه کافی و یک محل مناسب برای جمع آوری این مهندس ها و شروع اولیه کار. 3. داشتن هدف واقعی و تصمیم گیری های درست در رابطه با کار و شرکت و آینده. 4. جمع آوری نبوغ های فکری و عملی(7 نفر نبوغ علمی در کشور داشتیم که 3 نفر آنها در شرکت ناسا امریکا کار میکنند و یکی از این 3 نفر یکی از مدیران ارشد ناسا است و 4 تا دیگه در پست های بالا در مایکروسافت با حقوق ماهیانه 10 هزار دلار کار میکنند ) شما در شرایطی هستید که بتوانید این کار ها را بکنید و از مایکروسافت و گوگل بالا بزنید؟
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Ako25 For This Useful Post: | ProgReza (Wednesday 30 January 2008)
|
| | #6 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | خوب فرض کنید که ندارم ولی چگونه باید شروع کرد؟ | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | دیگه باید کم کم شروع بکنی.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #8 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | از این حرفت خوشم اومد ببینم دیگه کسی نظری نداره بقیه شما منتظره یه شغله دولتی هستین؟ ---------- خوب در مورده امضام بگم که : درسته توی امضا تبلیغ هم بود ولی هدفه من بیشتر اینه که بتونم افرادی رو دوره هم جمع کنم تا بتونیم راحت به هدف های بزرگ برسیم من یه شرکتی دایر کردم خواه عده ای رو پیدا کنم یا نکنم به کارم ادامه میدم ولی اگه دوستانی رو پیدا کنم که هدفشون هم مسیره هدف من باشه، خوشحالتر میشم. در ضمن ابداً دوست ندارم با کسانی کار کنم که منتظر باشن بهشون بگم چیکار کنند خوب چون فکر نمی کنم مایکروسافتی ها و گوگلی ها منتظر بودند تا رئیسشون بهشون دستور بده. | ||
| |
| برچسب ها |
| می , مایکروسافت , چگونه , کنیم؟ , گوگل , از , بهتر , توانیم , عمل |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| ترفندهای جستجو در گوگل | jamy | بخش Internet | 0 | Thursday 2 August 2007 12:44 PM |
| 25 نكته كاربردي در موتور جسنجو گوگل | majidsat | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Saturday 27 January 2007 04:05 PM |
| آنچه از گوگل نمي*دانيد...... | hamed_fbi | فناوری اطلاعات (IT) | 1 | Tuesday 5 December 2006 11:15 PM |
| آنچه از گوگل نمي*دانيد...... | hamed_fbi | فناوری اطلاعات (IT) | 0 | Tuesday 5 December 2006 07:13 PM |
| زير آب زني از نوع گوگلي | beh_bek | فناوری اطلاعات (IT) | 1 | Saturday 4 November 2006 09:27 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد